Allah yardımcın olsun insallah sonuç istediğiniz gibi olur hangi doktora karar verdiniz acaba ve fiyat ne kadar ben watsaptan yazdım bir kaç doktora görmeden fiyat vermiyorlarmış bir tek doktor fiyat verdi mini karın germe düşünüyorum ama tabi doktor tam da diyebilir mini karın germe 40 bin göğüs büyütme 55 bin BBL ise 60 bin fiyat söyledi lipo da istiyorum kollara onu sormayı unuttum sizin sadece karın ve lipo mu olacakMerhaba herkese.
Uzun yıllardır hep uzaktan takip ettim buraları. Özellikle de bu konuyu. Nihayet ameliyat olmaya karar verdim. Perşembe günü inşallah tam karın+lipo olacağım. Ben paylaşımlarınızdan çok faydalandım ben de üye olup hem tecrübelerimi paylaşmak hem de gerektiğinde sizlere danışmak adına aranıza katıldım. İnşallah herşey çok iyi olur. Endişe ve korkularım var fazlasıyla. Önerilerinizi ve dualarınızı beklerim .
Merhaba herkese.
Uzun yıllardır hep uzaktan takip ettim buraları. Özellikle de bu konuyu. Nihayet ameliyat olmaya karar verdim. Perşembe günü inşallah tam karın+lipo olacağım. Ben paylaşımlarınızdan çok faydalandım ben de üye olup hem tecrübelerimi paylaşmak hem de gerektiğinde sizlere danışmak adına aranıza katıldım. İnşallah herşey çok iyi olur. Endişe ve korkularım var fazlasıyla. Önerilerinizi ve dualarınızı beklerim
Çok teşekkür ederimAllah yardımcın olsun insallah sonuç istediğiniz gibi olur hangi doktora karar verdiniz acaba ve fiyat ne kadar ben watsaptan yazdım bir kaç doktora görmeden fiyat vermiyorlarmış bir tek doktor fiyat verdi mini karın germe düşünüyorum ama tabi doktor tam da diyebilir mini karın germe 40 bin göğüs büyütme 55 bin BBL ise 60 bin fiyat söyledi lipo da istiyorum kollara onu sormayı unuttum sizin sadece karın ve lipo mu olacak
Çooook sağolun. İnanın içime su serptiniz.Endişe ve korkularınız olması çok normal ama inanın ameliyat sonrası hiç öyle korktuğumuz gibi olmuyor. Bugün 15. Günüm ve süreç gayet iyi gidiyor . Ağrı kesicilerle kontrol altına alınabilecek tarzda ağrınız olacak. Tek sikintisi iyileşme sürecinin uzunluğu ve kısıtlı yaşam ..şimdiden çok geçmiş olsun
Merhaba karın germe mi sadece oldunuz acaba doktorunuz kimdi memnun musunuzEndişe ve korkularınız olması çok normal ama inanın ameliyat sonrası hiç öyle korktuğumuz gibi olmuyor. Bugün 15. Günüm ve süreç gayet iyi gidiyor . Ağrı kesicilerle kontrol altına alınabilecek tarzda ağrınız olacak. Tek sikintisi iyileşme sürecinin uzunluğu ve kısıtlı yaşam ..şimdiden çok geçmiş olsun
Evet karın germe ameliyatı oldum . Dr um Yağmur Reyyan Erol du Ankara daMerhaba karın germe mi sadece oldunuz acaba doktorunuz kimdi memnun musunuz
Endişe ve korkularınız olması çok normal ama inanın ameliyat sonrası hiç öyle korktuğumuz gibi olmuyor. Bugün 15. Günüm ve süreç gayet iyi gidiyor . Ağrı kesicilerle kontrol altına alınabilecek tarzda ağrınız olacak. Tek sikintisi iyileşme sürecinin uzunluğu ve kısıtlı yaşam ..şimdiden çok geçmiş olsun
Evet karın germe ameliyatı oldum . Dr um Yağmur Reyyan Erol du Ankara da
Evet memnunumMerhaba karın germe mi sadece oldunuz acaba doktorunuz kimdi memnun musunuz
korkmyin lutfen guzelce girip çıkarsınız insallah, benim de 20 sinde 3 ay dolcak. Çok agriniz olmaz inanin kaslariniz dikilrse yataktan kalkmk zor yaninizda birisi olsun. çünkü kslar spor yaptigimizdaki gibi yaniyo. dayanamicaniz bi agriniz olmayacak Allahin izniyle20 mart karın germe ameliyati okuyorum. Verebileceğiniz tavsiye var mi olanlar yardımcı olabilir mi ?korkuyorum da birde.
Özellikle yanımda götürmem gereken bir şey var mı Hastaneye? ) asıl kaslarımda problem var kaslarımın dikilmesi gerekiyorkorkmyin lutfen guzelce girip çıkarsınız insallah, benim de 20 sinde 3 ay dolcak. Çok agriniz olmaz inanin kaslariniz dikilrse yataktan kalkmk zor yaninizda birisi olsun. çünkü kslar spor yaptigimizdaki gibi yaniyo. dayanamicaniz bi agriniz olmayacak Allahin izniyle
direnlerden dolayi boydan tercih edebilirsiniz pijamada giyebilirsiniz hangisinde direnleri daha rahat tutabilirseniz. yurudugunuzde tutup yuruyorsunuz çunku direnleri. ben pijma tercih etmistimÖzellikle yanımda götürmem gereken bir şey var mı Hastaneye? ) asıl kaslarımda problem var kaslarımın dikilmesi gerekiyormesela pijama altı giyebiliyor muyum yoksa boydan gecelik mi götüreyim
Ayy evet haklısın. Boydan gecelikte tutulmaz . Pijama en iyisi. Ne kadar süre ağır kaldırmamaniz gerektiği söylenmişti size? Bebeklerim varda ne zaman o yuzden soruyorumdirenlerden dolayi boydan tercih edebilirsiniz pijamada giyebilirsiniz hangisinde direnleri daha rahat tutabilirseniz. yurudugunuzde tutup yuruyorsunuz çunku direnleri. ben pijma tercih etmistim
Önden bağlamalı pijama rahat oluyor çünkü pansuman için korsenin açılıp kapanmasinda kolaylık sağlıyor 4.haftam sadece vücudumun izin verdiği kadar hareket serbest ki cok zorlanmadanAyy evet haklısın. Boydan gecelikte tutulmaz . Pijama en iyisi. Ne kadar süre ağır kaldırmamaniz gerektiği söylenmişti size? Bebeklerim varda ne zaman o yuzden soruyorumbirde konseyi ne kadar kullandınız? Çok soru sordum hakkınızı helal edin
Teşekkür ederim. Dikkate alacağım önerileriniziÖnden bağlamalı pijama rahat oluyor çünkü pansuman için korsenin açılıp kapanmasinda kolaylık sağlıyor 4.haftam sadece vücudumun izin verdiği kadar hareket serbest ki cok zorlanmadan
direnlerden dolayi boydan tercih edebilirsiniz pijamada giyebilirsiniz hangisinde direnleri daha rahat tutabilirseniz. yurudugunuzde tutup yuruyorsunuz çunku direnleri. ben pijma tercihÖzellikle yanımda götürmem gereken bir şey var mı Hastaneye? ) asıl kaslarımda problem var kaslarımın dikilmesi gerekiyormesela pijama altı giyebiliyor muyum yoksa boydan gecelik mi götüreyim
Estağfurullah sorun tabi, korseyi 6 hfta tak dedi agir kaldirma konusunda bisey soylemedi bende sormdim 3 ysinda oglum var 2. aydan beri mecbursam kucakliyorum. yada otururken aliyorum kucagima.Ayy evet haklısın. Boydan gecelikte tutulmaz . Pijama en iyisi. Ne kadar süre ağır kaldırmamaniz gerektiği söylenmişti size? Bebeklerim varda ne zaman o yuzden soruyorumbirde konseyi ne kadar kullandınız? Çok soru sordum hakkınızı helal edin
Sagolun oldum ameliyati. Karın kaslarım cok ayrikmis onlar dikilmiş yaklaşık 6 saat sürmüş ameliyatim . Dikilecek karın kası kalmadığı için çiviyle sabitlemisler . Ayağa kalkmakta zorlanıyorum hala biraz agrili gececek sanırımdirenlerden dolayi boydan tercih edebilirsiniz pijamada giyebilirsiniz hangisinde direnleri daha rahat tutabilirseniz. yurudugunuzde tutup yuruyorsunuz çunku direnleri. ben pijma tercih
Estağfurullah sorun tabi, korseyi 6 hfta tak dedi agir kaldirma konusunda bisey soylemedi bende sormdim 3 ysinda oglum var 2. aydan beri mecbursam kucakliyorum. yada otururken aliyorum kucagima.
gecmis olsun iyi olursunuz insallahSagolun oldum ameliyati. Karın kaslarım cok ayrikmis onlar dikilmiş yaklaşık 6 saat sürmüş ameliyatim . Dikilecek karın kası kalmadığı için çiviyle sabitlemisler . Ayağa kalkmakta zorlanıyorum hala biraz agrili gececek sanırım
Cok gecmis olsun hic boyle bisey duymamistim kasi nasil civiyle sabitmelisler soktayim. Uzun surmus ameliyatiniz insallah en kisa surede toparsiniz.sevgilerSagolun oldum ameliyati. Karın kaslarım cok ayrikmis onlar dikilmiş yaklaşık 6 saat sürmüş ameliyatim . Dikilecek karın kası kalmadığı için çiviyle sabitlemisler . Ayağa kalkmakta zorlanıyorum hala biraz agrili gececek sanırım