- 14 Şubat 2008
- 134
- 0
Esracım öncelikle çooook geçmiş olsun ( Oldu da bitti maaşallah ) Ben de ayın 13 ünde oldum. Ben geçen sene yumurtalık ameliyatı olmuştum ve öksürük beni perişan etmişti. Oyüzden doktoruma ameliyattan önce bu durumu anlattım ve o da bana ameliyattan 2- 3 gün önce Asist içmeye başlamamı ve çok işe yarayacağını söyledi.Aynen de öyle oldu. Sigara içtiğim için öksürük oldu ama beni hiç zorlamadı.Yani öksürük nöbetlerim çok yumuşak geçti.Zaten 5 gün kadar sürdü ama ben yine de şuruba devam ettim garanti olsun diye 3 gün önce de artık bıraktım. Kesinlikle kullan faydasını göreceksin. Bu arada hapını değil büyükler için olan şurubunu alıyorsun ve sabah akşam 2 şer ölçek içiyorsun.Tekrar geçmiş olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cok cok gecmıs olsun bence pişman oldum demen çok üzücü ne guzel karnından kurtulmussun cnm yaaa
Bugün kontrolüm vardı direnide çıkardı doktorum şükür kurtuldum ondanda çıkartırken yandı çok kötü ama o anlık sonra geçti.. cumartesi yine çağırdı..iki büklüm yürümekten belim ağrıdı dedim nasıl rahat ediyorsan öyle yürü bi sakıncası yok dedi artık dik duruyorum kendimi iyi hissettmeye başladım inş. daha iyi olurum...
karnının görünüşü nasıl tatlım gerçi daha şiştir ama yinde merka ettimm:çok üzgünüm:CADIARZU
arkadaşlar kredı kartına aksıt yapıyomu aylın hanım?
anlamadım amelıyat ucretını ve hastane parasını mesela 5000 lırayı 12 ye mı böluyo?
Ameliyat olan arkadaşlar sizinde göbek deliğiniz olduğu yerden yukarıdaymış gibi geliyormu?benimki öyle duruyor doktora sordum şişlik var inecek dedi..
Ben de öyle hissediyorum. Sanırım daha önce karnımız sarkık olduğu için göbek deliği de daha aşağıdaydı. Ve biraz daha ineceğini düşünürsek...... doğru yerde galiba.
içimi rahatlattın annejim teşekkür ederim...opuyorumnanaktan
Rica ederim Esracım , birbirimize destek için buradayız. Bu arada sende kilo kaybı oldu mu ? Benim 2 kg olduğunu söyledi doktorum.hihoyyythihoyyyt
Doktorum birşey demedi tartıldığım kadarıyla 1 kilo eksik çıkıyorum..Ama yemek yiyemedim fazla ameliyat olduğumdan beri ....Bu kadar az yemeğe 3 kilo verirdim ben şişlikte var tabii ondanda olabilir....
Kesinlikle çok şişlik vardır...Benim 20 gün oldu ve doktorumun dediğine göre daha inecek çok şişlik varmış. Yani düşünsene bu harika değil mi????? Daha fazla kilo kaybı demek oluyor hihoyyyt hihoyyyt