Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben yarın kulak ameliyatı olacaktım..karın germe ve göğüs dikleştirmeyi yapalım kulağı sonra dedim doktorumun asistanı görüştü doktorumla tamam demiş..Ben yarın ameliyat oluyorum arkadaşlar dua edin benim için inş.. iyi ve sorunsuz bir ameliyat geçiririm...

Ben oldum bu ameliyatı
2008 nisan ayıydı sanırım.

İkiz gebelik sonrası karın kaslarının yırtılması + göbek fıtığı

ilk zamanlar acı veriyor ama en zoru o korseyi 2 ay boyunca takmak
Allahtan yaza denk gelmedi.

şimdi memnunum halimden

slm kızlar eşimle sorun yaşıyorum ameliyat yüzünden ama pes etmiycem bu arada 3 kilo verdim dr la bile netten görüştüm sorun çıkarmış bizi bulurmuş falan falan ben bi kilolarımdan kurtulayım inşallah o zmana kadarda ikna olur

ameliyat oldum geldim arkadaşlar söyleyeceğim tek kelime var pişmanım...

yaaaaa:sm_confused:neden peki bende olmayı düşüünüyorum ama ilerdeeeeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile.neden pişman oldunnnnnneyvahedigeldismile

Bende olalı 3 hafta oldu. Hiçbr gün pişman olmadım. Daha yeni olmuşsun sen neden pişmansınki Esra? Ağrın sızın mı çok ???

Yaaa arkadaşlar bende de hiç sorun çıkmadı. 11 gün oldu ve hastanede verilenlerin dışında daha hiç ağrı kesici almadım.Üstelik benim meme küçültme de oldu aynı anda. Korseden dicem ama herkese korse takılıyor zaten. Ayrıca dün akşam 2 saatliğine korseyi çıkardım ( çünkü çok kaşıntı yaptı ) o zaman bile hiç bir şey hissetmedim.Neler hissettiğini yazarsan belki yardımcı olabiliriz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba arkadaslar ben de aranıza katılıyorum,yıllardır düsünüyorum bu ameliyatı ama ne eşim ne de çevremdekiler bana olamam konusunda ısrar ettiler,buna rağmen ameliyat olmaya karar verdim çünkü onların sarkık karınları ve sarkık göğüsleri yok,bunu çok takdım kafama hamileliklerim boyunca çok az kilo aldım ama göbeğim sanki 4-5 çocuk doğurmuş gibi( Ben ameliyatı kocaelinde olucam burda yaşıyorum istanbula gitmeye cesaret edemiyorum,ameliyat sonrası sıkıntı oluyormuş çünkü.Beni bu konuda biraz bilgilendirirseniz çok sevinicem çok korkuyorum kabus oluyo bana bu düsünce.Mesela acı çekmek çok korkutuyo beni ya da Allah korusun bi daha uyanamak falan....Bana doktorum mini ameliyatı tavsiye etti bu ameliyatı olan var mı acaba aranızda? tesekkurler cesaretiniz için byeee

geçmiş olsun esra yeni ameliyat oldun belki bunun ağrıları olabilir seni pişman ettiren ama burda olan arkadaşlar daha sonrasında güzel bir görüntü olduğunu söylüyor belki dr seçiminde yanlış olabilir bizinle paylaşırsan yaşadıklarını ve hislerini yardımci olabiliriz ve bizden gibi adaylarada sen yardım etmiş olursun seçimlerimide terar geçmiş olsun

Arkadaşlar meme dikleştirme ve karın germe birlikte oldum.22 ocak cuma günü saat 13.35 te girdim akşam 6.30 da çıkmışım..Ben 3 tane normal bir tane sezeryan doğurmuş birisi olarak söylüyorum hayatımda böyle bir acı yaşamadım ameliyattan sonraki 3 saat ölüyorum zannettim morfin vurduk dedi hemşire ama yinde çok acı çektim daha ayılırken pişman oldum.. kulaklarımı da yaptırıcaktım vazgeçtim yaptırmam..Acı hafifledi 2. ağrı kesiciden sonra ertesi gün 12 de geldi doktorum ve ayağa kaldırdı beni sırtım uyuşmuştu yatmaktan bacaklarımda kıvrık yatmaktan mahvoldu..bide öksürük problemim var mahvediyor gelince göbek deliğim çok acıyor sizde de oldumu öksürük nasıl geçer bilmiyorum ..
Memelerde bir acı yaşamadım ilk gün sızladılar biraz o kadar..Karnım özellikle göbek deliğindeki dikiş acı veriyor.bide diren hareket etmemi engelliyor yarın çıkaracak onuda doktorum...

Teşekkür ederim tabiki çektiğim acı pişman ettirdi beni..Daha sonrasını bile düşünmedim acıdan inş.. değer bu kadar acıya diyorum şimdi..Doktorum Doç.Dr. Tuğrul Maral

çok çok geçmiş olsun tabi çok yeni ameliyatın acı çekiyor olmanda normal büyük bir kesik söz konusu olan ama şu işin güzel tarafıki artık her gün bir öncekinden çok daha iyi olacaksın ve aynaya baktığında güzel bir vücüt olacak sarkık karın yerine karşında bence bunu düşün be biraz daha sabır de inan ben eşim ikna olsun her şeye hazırım üç gün değil bir hafta uyumasam da çok istorum bu ameliyatı öptüm seni

Canım bende az çok acı cekeceğimi tahmin ediyordum ama tahmin edemediğim bir acı çektim ben normalde dayanıklı birisiyimdir sezeryan olduğumda ıhh bile demedim yani inş. sen ve başka olacak arkadaşlar çekmezsiniz bu kadar acı ...

annejim korseyi hiç mi çıkartmadan takman gerekiyor süresi ne kadar şişlikleri varmı

Limoncum ben doktoruma sormadım ama en az 3 hafta olduğunu ( hiç çıkarmadan tabii ki ) biliyorum. Hatta bazı doktorlar 6 hafta takılacak diyormuş. Ben şu ana kadar 2 kez çıkardım 1 saatliğine havalandırmak için. Çünkü çok kaşıntı yapıyor. Şişliklere gelince doktor daha çok şiş dese de ben eski halini hala hatırladığım için bana dümdüz ve incecik geliyor. Düşünsene oturuyorum ve hiç katım yokhihoyyythihoyyyt

Esracım öncelikle çooook geçmiş olsun ( Oldu da bitti maaşallah ) Ben de ayın 13 ünde oldum. Ben geçen sene yumurtalık ameliyatı olmuştum ve öksürük beni perişan etmişti. Oyüzden doktoruma ameliyattan önce bu durumu anlattım ve o da bana ameliyattan 2- 3 gün önce Asist içmeye başlamamı ve çok işe yarayacağını söyledi.Aynen de öyle oldu. Sigara içtiğim için öksürük oldu ama beni hiç zorlamadı.Yani öksürük nöbetlerim çok yumuşak geçti.Zaten 5 gün kadar sürdü ama ben yine de şuruba devam ettim garanti olsun diye 3 gün önce de artık bıraktım. Kesinlikle kullan faydasını göreceksin. Bu arada hapını değil büyükler için olan şurubunu alıyorsun ve sabah akşam 2 şer ölçek içiyorsun.Tekrar geçmiş olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…