- 14 Şubat 2008
- 134
- 0
Merhaba Burcuu78 , ben 13 Ocak ta tam karın germe, meme küçültme ve dikleştirme oldum.1yıl içerisinde 104 kilodan 78 kiloya düştüm ve bundan önce de 2 doğum yapmıştım.Bu yüzden ciddi sarkıklık vardı ve tam karın germe olmak zorundaydım.Çatlaklarım sadece göbek deliğimin altındaki kısımdaydı ve doğal olarak şu anda onlardan eser yok.Hoş kalsaydı da hiç sorun değildi....Meme dikleştirmeye gelince.... Benimkiler hem küçültülüp hem de dikleştirildiği için ters T şeklinde yapıldı.Sol göğüs mükemmel ancak sağ göğsümde enfeksiyondan ötürü sorunlar var. Yani iyileşme süresi biraz daha uzayacakmış.Buna rağmen o kadar mutluyum ki bir daha gerekse yine yaptırırım.Eğer tenin çok esmer değilse izler en geç 1 yılın sonunda neredeyse görünmez hale geliyormuş. Benim şimdiden sol göğsümdeki izler çok soluklaştı. Umarım yardımcı olabilmişimdir.Sakın sormaktan çekinme çünkü hepimiz aynı aşamalardan geçtik.Sevgiyle kal.......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Geçmiş olsun canım peki ne verdi doktor antibiyotikmi?Benim de karnımdaki dikişte hafif bir akıntı oldu hani sivilceni sıkarsında içinden sulu çıkanlar varya onun gibi acaba enfeksiyonmu oldu bende de yarın doktorumu arayıp sorucam..Bide sağ göğsümün biraz büyük olduğunu hafif küçülteceğini söylemişti şimdi dikkat ediyorumda sola göre küçük gibi geliyor sende öyle birşey varmı?