Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Benim bugün 20. günüm ve ciddi kaşıntılar başladı.Aslında 10 gün önce başladı ve ben sadece bandajlardan olduğunu sanıyordum. Ama şimdi bandajlarım küçüldüğü halde ( hatta doktorum çoğunu tamamen çıkardı ) açık olan yerlerde felaket kaşınıyor. Sen de böyle bir durum var mı? olumunekankayizsmile

Bende bandaj ertesi gün çıktı havlu koy dedi dikiş yerlerine havlu koydum bende....Benim 1 hafta doldu kaşınmaya başladı açıyorum korseyi kenarlarını kaşıyorum hafif hafif çok rahatlıyorum o zaman ...Senin hala devam ettiğine göre 1 ayı bulacak sanırım kaşıntılar...mafoldumben

Bugün pansumana gittiğimde doktoruma kaşıntılarımdan bahsettim. Oda bana sulu pudra ya da antihistaminik kullanabileceğimi söyledi.Benim en çok bandaj kenarları kaşınıyordu.Bugün memeler hariç tüm bandajlar çıktı.Şimdi de göbek deliğinin altından dikişlere kadar olan kısım kaşınıyor. Fakat o bölgede henüz his olmadığı için kaşısam da doyamıyorum. Ben de korsemi sıkıca takıp unutmaya çalışıyorum...........:1no2::1no2:[/QUOTE]

İnş. çabuk atlatırız canım yaa korseden de daha fazla kaşınıyor olabilirmi acaba? Bana 1 hafta daha tak çıkar dedi doktorum yani 2 hafta takmış olucam... sporcu sütyeninide 1 ay daha tak dedi...

Evet yaaa.... Nerde bu kızlar ??? Biz sıradaki gelsin derken herkes yokoldu... Neyse canım biz körüz sağırız birbirimizi ağırlarız artık di mi.... Bu arada doktor bana korseyi 2-3 hafta daha kullanmamı söyledi. Şişliklerin daha çabuk inmesini ve o bölgenin daha güzel şekillenmesini sağlıyormuş. Eğer çok bunalmıyorsan sen de biraz daha tak derim. Allahtan mevsim kış da çok rahatsız etmiyor. Kimbilir yazın ameliyat olanlar ne yapmıştır?? :sm_confused: :sm_confused: :1hug:

1 hafta daha dişimi sıkayımda bakalım çok sıkmazsa dediğin gibi yaparım..vereliniortak

arkadaşlar yazdıklarınızı okuyoprum bende burdayım meraklanmayın da amelıyat gunumu alamadım hala ayylın hanımla görusmeye gıdemedım kızım hasta oldu sımdıde kısmet olmadı gıtmek...

arkadaşlar yazdıklarınızı okuyoprum bende burdayım meraklanmayın da amelıyat gunumu alamadım hala ayylın hanımla görusmeye gıdemedım kızım hasta oldu sımdıde kısmet olmadı gıtmek...

Geçmiş olsun canım.... Bizi takip etmene sevindim olumunekankayizsmile Ama yavrularımız herşeyden önemli tabii ki Sıkma canını herşeyin bir sırası var değil mi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar yazmasamda bende bütün yazdıklarınızı okuyorum,ya benim aklımda biraz daha değişik sorunlar var,mesela martta olduk diyelim temmuzda denize girebilcek durumdamıyız? ameliyat olduğumuz belli oluyormu?ve tuvalet ihtiyacınızı korse varken nasıl karşılıyorsunuz? ve araba kullanmak doğrumu değilmi? gerilebilir çünkü birde masa başı işi olanlar iş yerinden kaç gün izin alalım ?ayrıca işe giderken eski pantalonlarımızı giyebilirmiyiz canımız acımazmı ?bilmiyorumkismile​

Geçmiş olsun canım ..Benim çocuklarda ameliyat olduğum gün hasta oldular eşim ilgilendi onlarla....

Benim bugün tam 2 hafta oldu...
4 ayda iyileşir sanırım tam bilmiyorum... korse göğüs altından kalçana kadar uzanıyor tuvalet ihtiyacını gidermen de bir sorun yaratmıyor ben her kıyafetimi giyebiliyorum..Araba kullanmadım şuana kadar ama pazartesi kullanmaya başlamam lazım kızımı okula götürüyorum çünkü...Bana göre 10 gün izin alsan iyi olur....düz yürüyorum gerilme falan olmuyor..Başka sorun olursa cvp layabilirim seve seve...

Benim bildiğim 3 ayda şişlikler iniyor tam şekli 6 ayda oturuyor..Doktorun daha iyi bilgi verir sanırım bence gidebilirsin ...

mesela ben 50 kiloyum boyum 1.58 ama göbeğim ve midem çok kötü görünüyor ,dr kilon az diye yapmam diye birşey dermi,bu arada abartmıyorum gerçekten çok kötü görünüyormafoldumben

Hanımlar ben de 1ay sonra olucam,sizler sanırım annejim ve esra hanım tam karın germe oldunuz,benimki mini olucakmış,herhalde acısı daha az olur ve sonucuda sizin ki kadar iyi olmaz diye düsünüyorum,karnınız çok mu sarkıktı,mesela göbeğinizin üstünde de sarkıklık ve çatlak çok var mıydı,doktorunuz size mini karın germeyi önerdi mi acaba,acı çektiğime deysin bari karnımda bir farklılık olmuyacaksa ne diye ameliyat oluyım ki,meme dikleştirmede izleriniz çok belirgin mi,yani sizi rahatsız edicek kadar,SARKIK GÖĞÜS MÜ YOKSA ıZLı GÖĞÜS MÜ daha iyi sizce.....

Merhaba Burcuu78 , ben 13 Ocak ta tam karın germe, meme küçültme ve dikleştirme oldum.1yıl içerisinde 104 kilodan 78 kiloya düştüm ve bundan önce de 2 doğum yapmıştım.Bu yüzden ciddi sarkıklık vardı ve tam karın germe olmak zorundaydım.Çatlaklarım sadece göbek deliğimin altındaki kısımdaydı ve doğal olarak şu anda onlardan eser yok.Hoş kalsaydı da hiç sorun değildi....Meme dikleştirmeye gelince.... Benimkiler hem küçültülüp hem de dikleştirildiği için ters T şeklinde yapıldı.Sol göğüs mükemmel ancak sağ göğsümde enfeksiyondan ötürü sorunlar var. Yani iyileşme süresi biraz daha uzayacakmış.Buna rağmen o kadar mutluyum ki bir daha gerekse yine yaptırırım.Eğer tenin çok esmer değilse izler en geç 1 yılın sonunda neredeyse görünmez hale geliyormuş. Benim şimdiden sol göğsümdeki izler çok soluklaştı. Umarım yardımcı olabilmişimdir.Sakın sormaktan çekinme çünkü hepimiz aynı aşamalardan geçtik.Sevgiyle kal.......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşekkürler esra sen kendıne aynada akınca nasıl hıssedıyosun fazla kılon varmıydı ?

Çok kilolu sayılmam aslında ama zayıfta değilim göbeğim yoktu ama .....ben sadece çatlaklar için istiyordum ameliyat olmayı.....göbeğimin alt kısmı feci şekilde bir parmak kalınlığında çatlaklarla doluydu onlar beni sinir ediyordu...Şuan aynaya bakınca çok güzel gelmiyor dikişlerden ve şişlikten dolayı ama çatlaklarda yok oldular ...zemuszemus

Acısı daha az olur bencede..Göbeğimin üstünde yoktu benim alt kısımdaydı ama çok aşırı derecede ve kalınlardı..Bana mini den bahsetmedi bile....Bana göre sarkık durmasından daha iyidir biraz iz olması....Ama miniyi önerdiyse tam karın germeye gerek yok demekki sende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…