- 1 Şubat 2023
- 1
- 3
- 44
Bugün ameliyatımın üçüncü günü benimkide normal duruyor boşuna kaygılanmışım :) teşekkür ederimBenim göbek deliğimin yeri güzel doğal haline çok yakın ama kişiye göre değişiyor olabilir
Çok geçmiş olsun güle güle kullanın benimde ameliyatımın üçüncü günü bugün, çok ağrım yok ama henüz çok yeni olduğu için nasıl oldum göremiyorum. Çok teşekkür ederimBenim ameliyatım tam bugün 1 ay oldu aralık 31 de oldum bende benim hala karnımda şişlik var çok ödem oldu üstüne enfeksiyon kaptım bu yüzden çok dikkat edin bu duruma görüntüme gelince yani istediğim gibi değil şuanda 6.ayda belli oluyormuş ne yazıkki ağrım olmadı demicem evet oldu birde o ağrılarımla yetmezmiş gibi enfeksiyon kaptım çok şükür geçti dikişlerim kavuştu dün işe başladım
Evet öyleymiş teşekkür ederimyeniyken olanlari gorduyseniz karin odemli olunca dikisler yukarida gibi oluyor sonra odem gidince dikisler daha asagi iniyor gobek aslinda yerinde
Evet karın kaslarim dikildi, Bı yerde bombe var ve bombe bazen tamamen iniyor bazen de yumurta gibi çıkıyor, eğer su toplar ve iylesmezse kistlesiyormus, zaman gösterecek gibi, Dr um da net konuşmuyor. Murat Sariciyi araştıracağım teşekkürlerMerhabalar ben de yaklaşık 3 ay önce karın germe ve lip oldum.Fakat benim de sıkıntım karnım düz ama ilk uyandığımda.Sonrasında içime çekince düz,serbest bırakınca bombeli şişiyor ve karnım geriliyordoktoruma sordum bol bol karın çalışıp kaslarını güçlendireceksin dedi.Bakalım 1 sene dolana kadar deneyeceğim ama hala devam ediyorsa ben de revizyon düşüneceğim ama ben de aynı doktoruma yaptırmam diye düşünüyorum ama alternatif hakkında da bilgim yok Araştıracağım.Sizin normal hali ve şiş hali nasıl bir de sizin karın kaslarınız dikilmiş miydi?
Ben de Murat Sarıcı iyi diye duymuştum ama bilgisi tecrübesi olan var mı?
Ben 6 ay kullandım silikon banti , şu an yara izin oldukça beyazladi kullanmasaydim nasıl olurdu bilmiyorum tabi, yarada kloid oluşumunu engelliyormuş. Ben banyodan banyoya çıkarıp tekrar tekrar kullanıyordum taki yapiskanligi gidinceye kadarBen izler icin slikon bant kullanmaya basladim ama kafam da karisti. Bu bantlarin altinda dikis izleri nasil iyilesecek. 1,5 ay oldu ameliyat olali o nedenle bantlari yapistirmakta sorun olmaz diye dusundum ama oksijenle de temasi kesiliyor ve siz cikarmasaniz cikmiyor. Bant kullananlar nasil kullaniyorsunuz?
Ben silikon bant hiç kullanmadım açıkçası ama silikon jel kullanıyorum.Toplamda 3 ay günde bir kez kullanmamı söyledi doktorum bakalımBen izler icin slikon bant kullanmaya basladim ama kafam da karisti. Bu bantlarin altinda dikis izleri nasil iyilesecek. 1,5 ay oldu ameliyat olali o nedenle bantlari yapistirmakta sorun olmaz diye dusundum ama oksijenle de temasi kesiliyor ve siz cikarmasaniz cikmiyor. Bant kullananlar nasil kullaniyorsunuz?
Siz hangi jeli kullandiniz. Noksar kullandim ama cok kasinti yapti hosuma gitmediBen silikon bant hiç kullanmadım açıkçası ama silikon jel kullanıyorum.Toplamda 3 ay günde bir kez kullanmamı söyledi doktorum bakalım
Hepimizde oluyor o sislik. 1,5 ay oldu hala biraz sis. Sivi birikiyormus oraya. Yara izleri de asagu iniyormus zamanlaben 16 ocakta karın germe ameliyatı oldum lipo olmadı. genital bölgemin üstünde şişlik var yumruk büyüklüğünde böyle olan oldu mu geçer mi ödem midirbu süreçte böyle yaşayanlar cevap verirse çok mutlu olurum
çok teşekkür ediyorum cevabınız içinHepimizde oluyor o sislik. 1,5 ay oldu hala biraz sis. Sivi birikiyormus oraya. Yara izleri de asagu iniyormus zamanla
Bende Sema Özden de oldum 13 Aralık 2 ay oldu diyelim ama hala gerginlik sertlik var siz basıl oldunuzMerhaba benim 16. Gunum ıstersem dik yuruyorm dınlenmeye devam karnım bıraz fazla sert gıbı dr dıkkat ermedınmı ınsallh iç kanaman yktur dedi dınlendm dedım corba yaptım 1/2 defa ama agır kaldrmadm yuruyup dınlenecektın dedi inş ters durum yoktur yaramın surumu ıyı pansuman devam benımde aralıjta kontrol var karın sertlık için dr kontrol altındasn dedi inş duzelır dnlenıyrm sadece ve yuruyorum ev içinde dsarı çıkmadm tek basıma
Paylasim icin tesekkur ederimArkadaşlar karın germemin üstünden tam 1 yıl geçti. Zaman zaman yazdım buraya ilerlemeyi. Ben de en çok uzun vadede ne olacağını merak ediyordum. şimdi yıldönümünü de yazacağım süreci merak edenler için. 6. Ayda pilatese başlamıştım ve hala devam ediyorum. Karın kaslarımı artık çok iyi hissediyorum. Eskiden yıllarca reformer pilates yaptım ama karnımı hiç hissetmiyormuşum boşuna kendimi yormuşum yani. Karnım artık dümdüz olduğu için spor yapmama rağmen biraz saldım ve 2 kilo falan aldım ancak göbeğim gayet iyi kilo biraz popoya gitti yani. Ve ben bu durumdan da gayet memnunumdikiş izlerim silikleşti, ayrıca aşağı doğru kaydı. Artık iç çamaşırımdan hiç belli olmuyor. Göbek deliğim de normale döndü, dikişler hiç belli olmuyor. Hiç ameliyat olmamışım gibi hissediyorum artık. Yani 1 yılda tamamen normale dönülüyor ve hatta eskisinden de iyi oluyor. Tabi ben hem ameliyatta hem de sonraki süreçte hiç sorun yaşamadım çok şükür. Tüm süreç olması gerektiği gibi geçti. Ameliyat olacaklara tavsiyem 1. Doktoru sosyal medya reklamlarına göre değil gerçek tavsiyelere göre seçin, 2. İlk 15 gün hiç bir iş yapmayın kendinize çok iyi bakın baktırın, 3. Sabırlı olun ilk aylar ödem oluyor şişlik oluyor, izler geçmiyor gibi geliyor vs vs ancak hepsi sürecin bir parçası. Ben hiç pişman olmadım ve hatta hala her aynaya baktığımda iyiki ameliyat olmuşum cesaret etmişim diyorum şimdilik böyle sevgiler herkese
ben organizk ev yapımı kantaron yağı kullandım, ilk aylar sürekli sabah akşam sürdüm. ama sonra bıraktım zamanla zor gelmeye başladı, fakat aslında çok faydasını gördüm.Paylasim icin tesekkur ederimizler icin birsey kullandini mi? Kullandiysaniz ne kadar sure kullandiniz?
Merhaba hangi doktora ameliyat oldunuz acaba sadece karın germe mi oldu lipo BBL ve göğüs büyütme de istiyorum ben göğüslerim emzirmekten dolayı içi boşa ve küçüldü karnım da aynı durumdayım çok egzersiz yaptım hiç karnımı hissetmiyorum hep aezeryandan sanıyordum ama demekki kaslar ile ilgilymişArkadaşlar karın germemin üstünden tam 1 yıl geçti. Zaman zaman yazdım buraya ilerlemeyi. Ben de en çok uzun vadede ne olacağını merak ediyordum. şimdi yıldönümünü de yazacağım süreci merak edenler için. 6. Ayda pilatese başlamıştım ve hala devam ediyorum. Karın kaslarımı artık çok iyi hissediyorum. Eskiden yıllarca reformer pilates yaptım ama karnımı hiç hissetmiyormuşum boşuna kendimi yormuşum yani. Karnım artık dümdüz olduğu için spor yapmama rağmen biraz saldım ve 2 kilo falan aldım ancak göbeğim gayet iyi kilo biraz popoya gitti yani. Ve ben bu durumdan da gayet memnunumdikiş izlerim silikleşti, ayrıca aşağı doğru kaydı. Artık iç çamaşırımdan hiç belli olmuyor. Göbek deliğim de normale döndü, dikişler hiç belli olmuyor. Hiç ameliyat olmamışım gibi hissediyorum artık. Yani 1 yılda tamamen normale dönülüyor ve hatta eskisinden de iyi oluyor. Tabi ben hem ameliyatta hem de sonraki süreçte hiç sorun yaşamadım çok şükür. Tüm süreç olması gerektiği gibi geçti. Ameliyat olacaklara tavsiyem 1. Doktoru sosyal medya reklamlarına göre değil gerçek tavsiyelere göre seçin, 2. İlk 15 gün hiç bir iş yapmayın kendinize çok iyi bakın baktırın, 3. Sabırlı olun ilk aylar ödem oluyor şişlik oluyor, izler geçmiyor gibi geliyor vs vs ancak hepsi sürecin bir parçası. Ben hiç pişman olmadım ve hatta hala her aynaya baktığımda iyiki ameliyat olmuşum cesaret etmişim diyorum şimdilik böyle sevgiler herkese