Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Birde cnm ben dikkat ettim ki bu dönem glutenli ürünler acayip şişlik yapiyo .. ekmek vesaire tüketmemeye caliş.. cok tetikliyo şişmeyi

Bandaj korseyi cıkarınxa bende şişiyorum.. içteki düz korse şişleri durdurmaya yetmiyo.. banada doktorum dedi bandajı cikarinca şişmişsin istersrn tak tekrar dedi.. ben 6. Hafta tamamen cikaricam.. cnm korseyi cikardiktwn snra ben lenf ödem masajıma gidicem .. yoksa korse cikinca şişiyo insan ..
Yaa bu lenf ödem masajını hesaba katmamıştım ☹️ Bir süre daha geceleri takarım o zaman.

Evet sürekli sizleri okuyordum şmdi sıra bende 😁 bugün sabah karın germe oldm
Şuan hastanedeym henüz yürütmedi doktorum bugün böyle kal sabah yürütecez dediler
Hiç korkulacak bi ameliyat değil yani ben zorlanmadm bundan 3yıl öncede aynı doktorA silikon olmuştm sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz kızlar 😊
Doktorunuz kim.acaba

Kızlar selam, ameliyatımın üstünden 8 hafta geçti. Korseyi gece takıp gündüz çıkarıyorum. Dün tamamen çıkardım ama akşama doğru karnım şişti ☹️ Göğüs altımdan itibaren sanki ödem yayıldı. Gece tekrar taktım ve düzeldi. Bu hep böyle mi oluyor? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Korseyi bana 5. Haftada çıkar demişti doktor ben yine de taktım. Ama yaz geliyor artık takmak istemiyorum. Şişmesi normal mi?
8 hafta için normal. Baskı olmayınca vücut ödem tutar. 6 aydan sonra o şişmeler azalarak bitiyor.

Bol su için, doktorunuz izin verdiyse ufak egzersizler yapın, hareketsiz kalmayın. Doktor çıkar dediyse korseye devam etmeyin, uzun vadede barsaklar ve omurga sağlığı için sakıncaları olur.

Merhaba kızlar 11. Haftamdayım.ödemler karnımda baya azaldı ama anlamadığım basenlerim genişledi yani bu bir aydır falan var ödemler oradada olur mu acaba ? 6 7 cm fazla çıkıyor ölçümlerimde. Kilo da almadım. Neyse gelelim karnıma baya daraldım inceldim tam istedigim gibi.Korseyi iki hafta takmadım doktorum çıkar demişti. Benim korsem çok kaba oldugu için istesemde daha fazla takmak istemedim. Kıyafetlerin altından belli olmayan agraflı bir korse buldum kancalı onu alıp gece gündüz takıyorum taktıkça daha da inceliyorum sanki.Sizler nasılsınız? Nasıl gidiyor durumunuz?

Korseyi ödem yapsada bence cok uzun takmamak lazım .. maksimum 6 hafta diyor doktorlar .. korseni de cnku yan etkileri var arkadaslar .. yukarda arkadasimizin söyledigi gibi kaslarda tembellik bagirsak problemleri vesaire ..

Korseyi ödem yapsada bence cok uzun takmamak lazım .. maksimum 6 hafta diyor doktorlar .. korseni de cnku yan etkileri var arkadaslar .. yukarda arkadasimizin söyledigi gibi kaslarda tembellik bagirsak problemleri vesaire ..
Evet haklısın kaslar için uzun süte takılmaması gerektigini biliyorum 12. Haftam dolunca çıkarıcam bende. Size kaç hafta oldu bayadır bakamadım buralara.

Merhaba benimde 4 ay oldu ama altkarnimda ki şişlik desem gevşeme mi desem hala mevxut.karnımi içime çekerek gezmek zorunda kaliyorum.sarkıklik gitti ama o şişlik hala var.o kadar araştırarak iyi bir dr a gittim.kontrolde bana mekik çek yada pilates yap kaslarını sıkılaştır dedi.😔

Merhaba benimde 4 ay oldu ama altkarnimda ki şişlik desem gevşeme mi desem hala mevxut.karnımi içime çekerek gezmek zorunda kaliyorum.sarkıklik gitti ama o şişlik hala var.o kadar araştırarak iyi bir dr a gittim.kontrolde bana mekik çek yada pilates yap kaslarını sıkılaştır dedi.😔
Aslında doktorunuz doğru söylemiş. Benim doktorum da her muayenede karın kaslarını sıkılaştır der. Siz diyet ve sporla desteklemezseniz yaptırdığınız operasyondan tam randıman alamazsınız.

spora ne zaman başlamak lazım acaba?
Banada doktorum en zor ödemi giden kısmın alt karın ve vajina üstü oldugunu söylemişti.. tam şişlerin gitmesi ödemin gitmesi 1 sene demişti.. ilk 1 aydan sonra hafif tempolü yürüyüş yapabilirsin demişti yürüyüş bandında başladım ben .. yarın sorarım ağır spor icin 3 ay diye biliyorum..

Cnm o alt kısımdaki şişkinliğin gitmesi 1 sene diyo doktorum .. beni baştan uyarmıştı .. en zor alt kısım, en kolay adapte olan mide kısmı yani üst kısım demişti..

X