Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun, nasıl hissediyorsunuz?Bende 360 lipo karın germe ve meme protez oldum..3. Günüm direnler alındı eve geldim .. doktorum cikmadan recetemi yazdi.. ödem icinde enfla-c yazdı.. kullanabilirsiniz
Bugun 4. Gün daha iyiyim düne göre.. ama yalan söyleyemem hiç kolay bi süreç değil.. ara ara cok pişman olup sonra doktorumun ameliyat masasında cektigi after halimi izliyorum moral bulmak için.. cnkü cok şiş ve ödemliyim dik yürüyemiyorum.. bana kalsa kamyon carpmiş gibiyimGeçmiş olsun, nasıl hissediyorsunuz?
Anlıyorum sizi, ilk hafta gerçekten zor geçiyor. Bu süreçte sabır önemliymiş. 10. Günden sonra büyük rahatlama oluyor. Geçmiş olsun tekrarBugun 4. Gün daha iyiyim düne göre.. ama yalan söyleyemem hiç kolay bi süreç değil.. ara ara cok pişman olup sonra doktorumun ameliyat masasında cektigi after halimi izliyorum moral bulmak için.. cnkü cok şiş ve ödemliyim dik yürüyemiyorum.. bana kalsa kamyon carpmiş gibiyim
Tşk ediyorum cnm en cokta senin sonrası durumlarını okuyup rahatliyorum.. tek moralimi bozan memelerim ağzımda gibi büyük.. biliyorum geçicek doktor ilk günler böylr olcagını söylemişti.. ama cok paniğim meme anlamında.. sanki çok büyük oldu filan gibi geliyo.. off günler geçsin bi an önce ..Anlıyorum sizi, ilk hafta gerçekten zor geçiyor. Bu süreçte sabır önemliymiş. 10. Günden sonra büyük rahatlama oluyor. Geçmiş olsun tekrar
İnstagram da bir fenomen var ollaluna diye, belki takip ediyorsundur. O da 3 hafta önce meme ve karın germe oldu. Paylaşıyor arada durumunu. Meme ile ilgili benzer şeyler söylüyor. Zamanla düzelecektir.Tşk ediyorum cnm en cokta senin sonrası durumlarını okuyup rahatliyorum.. tek moralimi bozan memelerim ağzımda gibi büyük.. biliyorum geçicek doktor ilk günler böylr olcagını söylemişti.. ama cok paniğim meme anlamında.. sanki çok büyük oldu filan gibi geliyo.. off günler geçsin bi an önce ..
Merhaba bende karın germe ameliyatı olmayı düşünüyorum. Hangi hastanede oldunuz qcaba yardımcı olur musunuzEvet minnieye katılıyorum en az 6 ay 1 yıl beklemeniz gerekiyor vucudun toplanması için. Ben devlet hastanesinde oldum. İstanbuldaysanız yardımcı olurum. Toplamda 4000 bin liraya oldum.
Maşallah süpersin tatlım :) iyi yapmişsin herkes böyle kalınacak sanıyor. Ödemli ve daha yeni ameliyatlı olmana ragmen çok iyisinArkadaşlar merhaba tekrar, bugün 33. Gündeyim. Sizlere öncesi sonrası fotosu ekliyorum. Ben değişimden çok memnunum. Hep aynaya bakasım geliyor bu arada dikiş yerlerimde hala sertlik ve şişlik var, buna rağmen değişime bakabilirsiniz. Bizzat tecrübe etmiş biri olarak, hiçbir filtre kullanmadan çekildiğim bu fotoğrafı. Yeni ameliyat olacaklar ya da henüz ilk günlerinde olanlar için motivasyon olur
Teşekkür ederim. Yaşanan tüm acılara değer bence böyle kalsa bile razıyım Doğumlar vücudu yeniliyor diyorlar ya külliyen yalan, estetik yeniliyormuşMaşallah süpersin tatlım :) iyi yapmişsin herkes böyle kalınacak sanıyor. Ödemli ve daha yeni ameliyatlı olmana ragmen çok iyisin
Merhaba plastik cerrah yasin canbaz doktorumun ismi. Hastane şişli etfal hamidiye devlet hastanesi. Öncelikle randevu alıp gidin uygun olursanız zaten ameliyat tarihini falan ayarlıyorlar.Merhaba bende karın germe ameliyatı olmayı düşünüyorum. Hangi hastanede oldunuz qcaba yardımcı olur musunuz
Kesinlikle öyle :) bu forumda arkadaslar ize falan çok takılmişlar geçmiş zamanda yani iç çamasırın içinde kalan bi çizgi mi yoksa herkes tarafından görülen sarkık göbek mi :) kesinlikle bu izle yaşarım hem gün geçtikçede solacak. Fit, ince güzel bi görüntüyü estetikten başka hiçbişey veremiyor. Hayalimdeki vucuda 7 hafta önce kavuştum iyiki diyorum..Teşekkür ederim. Yaşanan tüm acılara değer bence böyle kalsa bile razıyım Doğumlar vücudu yeniliyor diyorlar ya külliyen yalan, estetik yeniliyormuş
Su mini müdahaleyi yazacaktın bana canım dönmedin merak ediyorum nasıl gecti neler olduTeşekkür ederim :)) Artık bir senem doldu, gözüm dikiş izlerine alıştı, ödem şişlik gitti. Geçen ay lipo ile ufak bir düzeltme yapıldı o da toparlandı geçti.
Darısı sizlerin başına :)
Dikiş tutmama baya yaygın bir problem. Bu sitede gecmiş konularda bolca bulabilirsiniz. Karın germe bugunden yarına mutlu edecek bir ameliyat degil zaman gerektiriyor şişlikler düzensizlikler iz bakımı bunları kafaya takmayacaksanız sabırlı olacaksanız yaptırın. Eskisi gibi dogal, Tanrı vergisi güzel hali gibi olması imkansız, bir yapaylık oluyor mutlaka, özellikle göbek deliğinde o dogallık olmuyor ama kötü göründügü halinden de kurtuluyorsunuz. Beklentinizi ne kadar gercekci tutarsanız (upuzun izi kötü bir karına tercih etmelisiniz, sonradan yapılma göbek deliğini de) o kadar mutlu eden bir ameliyat. Tavsiyem göbeginiz cidden sarkıksa düşünmeyin yaptırın ama sadece büyük görünüyor yani esasen yaglıysa diyet yapın bu ameliyat istediginiz sonucu vermez.Dikişler açılma yapabiliyor, mikrop kapabiliyor, liposuction düzgün yapılmazsa dalgalanma olabiliyor vb. Tabi her ameliyatın riski var zaten.
Doğru dedin, unuttum valla yazmayı :) Açıkçası çok ağrılı ve acılı değildi ama inanılmaz derecede rahatsız ediciydi. Bu kadar rahatsız olacağımı bilsem yaptırmazdım muhtemelen. Yani anestezi halinde kim bilir ne travmalar yaşadı bedenim operasyonda ama bir de lipo gibi bir şeye maruz kalmadığım için son derece mutluyum.Su mini müdahaleyi yazacaktın bana canım dönmedin merak ediyorum nasıl gecti neler oldu
Gayet iyi aslında göbüşün bana göre, hatta en iyi seninkisi oldu. Ama söyledigin gibi biZim de emek vermemiz gerekiyor ki bir de bizde alınacak yag da yoktu ona ragmen hayal edilen olmuyor. Tamam sarkmıyor vs de o insta göbekleri hani nerde? Hayal satılıyorDoğru dedin, unuttum valla yazmayı :) Açıkçası çok ağrılı ve acılı değildi ama inanılmaz derecede rahatsız ediciydi. Bu kadar rahatsız olacağımı bilsem yaptırmazdım muhtemelen. Yani anestezi halinde kim bilir ne travmalar yaşadı bedenim operasyonda ama bir de lipo gibi bir şeye maruz kalmadığım için son derece mutluyum.
Aşağı yukarı 1 ay oldu işte, ödem ancak inip de sonucu görmeye başladım. Eskisine nazaran aman aman bir fark yok, zaten alınan hepi topu 3 şırınga yağ idi. 15'lik olsa 45 cc yapar :) Daha simetrik görünüyor, ama tam anlamıyla varmak istediğim noktada değilim. Sanırım o nokta da operasyonla olmayacak. Şimdi spora ağırlık verdim. Karın kaslarımı çıkarmaya çalışıyorum, belki o zaman düşündüğüm gibi olur.
Olmazsa da umrumda değil, göbüşüme daha fazla müdahale ettirmeyeceğim :)
Ameliyat öncesi aynı göbeğe sahipmişiz :) 7. Gündeyim ama davul gibi şişim deliricemArkadaşlar merhaba tekrar, bugün 33. Gündeyim. Sizlere öncesi sonrası fotosu ekliyorum. Ben değişimden çok memnunum. Hep aynaya bakasım geliyor bu arada dikiş yerlerimde hala sertlik ve şişlik var, buna rağmen değişime bakabilirsiniz. Bizzat tecrübe etmiş biri olarak, hiçbir filtre kullanmadan çekildiğim bu fotoğrafı. Yeni ameliyat olacaklar ya da henüz ilk günlerinde olanlar için motivasyon olur
Göbek deliğinizde hic dikiş ameliyat izi yok ya uzaktan cektiniz ya da orası hic el degmedi değişmedi gibi düşündürüyor. Yakından görmemiz mümkün mü? Çok merak ettim dikiş tekniginiArkadaşlar merhaba tekrar, bugün 33. Gündeyim. Sizlere öncesi sonrası fotosu ekliyorum. Ben değişimden çok memnunum. Hep aynaya bakasım geliyor bu arada dikiş yerlerimde hala sertlik ve şişlik var, buna rağmen değişime bakabilirsiniz. Bizzat tecrübe etmiş biri olarak, hiçbir filtre kullanmadan çekildiğim bu fotoğrafı. Yeni ameliyat olacaklar ya da henüz ilk günlerinde olanlar için motivasyon olur
Ahhhhhh maşallahh böyle görünebilicek miyimmmmmmm :))) tütütütüyütü masallah harikaArkadaşlar merhaba tekrar, bugün 33. Gündeyim. Sizlere öncesi sonrası fotosu ekliyorum. Ben değişimden çok memnunum. Hep aynaya bakasım geliyor bu arada dikiş yerlerimde hala sertlik ve şişlik var, buna rağmen değişime bakabilirsiniz. Bizzat tecrübe etmiş biri olarak, hiçbir filtre kullanmadan çekildiğim bu fotoğrafı. Yeni ameliyat olacaklar ya da henüz ilk günlerinde olanlar için motivasyon olur