Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ameliyat öncesi aynı göbeğe sahipmişiz :) 7. Gündeyim ama davul gibi şişim deliricem
7. gün ben de çok şiştim. morluklar vardı her yerimde. Bence zor zamanı atlatmışsınız, bundan sonra düzelme çok hızlı oluyor. Tabi sigara kesinlikle içmeyin.

Göbek deliğinizde hic dikiş ameliyat izi yok ya uzaktan cektiniz ya da orası hic el degmedi değişmedi gibi düşündürüyor. Yakından görmemiz mümkün mü? Çok merak ettim dikiş teknigini
Yara izi var aslında ama iyileşti, biraz pembelik var sadece. Ameliyat öncesi özellikle doktoruma göbek deliğim güzel olsun demiştim 😃 özendi belki, çok yakından çekmemişim ama yine paylaşayım. Biri daha eski tabi biri geçen gün çekmiştiim.

Sorun olmazsa özelden atar mısın göbeğini? karşılaştırayım benim 7. günkü halimle:)) gerçi herkesin süreci de farklı işliyor.
Cnm bide demişsin ya doktorum iz kremi filan vermedi.. benim estetik asistani bi arkadasim asla birakma iz kremini dedi .. doktor söylese bile dedi.. cnku cok uzun vade iyileşiyo bu izler.. bepantholün scar kremini önerdi hatta.. bide silikon bantlar var scar icin.. mükemmel iyileşmesi varken neden azla yetinesin.. bnce kullan hicbişey kaybetmezsin.. kantarona devam bu arada dönüşümlü sür bence .. ben 6 ay kullanicam hem silikon bantlari hem kremleri net :))

Yara izi var aslında ama iyileşti, biraz pembelik var sadece. Ameliyat öncesi özellikle doktoruma göbek deliğim güzel olsun demiştim 😃 özendi belki, çok yakından çekmemişim ama yine paylaşayım. Biri daha eski tabi biri geçen gün çekmiştiim.
Teşekkürler şimdi gördüm dikiş izini. Çok gecmiş olsun gayet iyi gidiyor

Cnm bide demişsin ya doktorum iz kremi filan vermedi.. benim estetik asistani bi arkadasim asla birakma iz kremini dedi .. doktor söylese bile dedi.. cnku cok uzun vade iyileşiyo bu izler.. bepantholün scar kremini önerdi hatta.. bide silikon bantlar var scar icin.. mükemmel iyileşmesi varken neden azla yetinesin.. bnce kullan hicbişey kaybetmezsin.. kantarona devam bu arada dönüşümlü sür bence .. ben 6 ay kullanicam hem silikon bantlari hem kremleri net :))
Benim çok aklımı karıştırdı aslında. ısrarla da sordum. sonra dedi ki o kremler alerji vs. yapabiliyor, kullansan da kullanmasanda iyileşme süresi değişmiyor. Alsam mı diye düşünüyorum :)))

Benim çok aklımı karıştırdı aslında. ısrarla da sordum. sonra dedi ki o kremler alerji vs. yapabiliyor, kullansan da kullanmasanda iyileşme süresi değişmiyor. Alsam mı diye düşünüyorum :)))
Şimdiye kadar bi alerjik reaksiyon göstermediysen neden sonradan gösteresin .. heleki scar silikon bant kesinlikle kullan nasılsa ic camasirin icinde sana bi zararı yok.. sonradan kelodi vesaire oluşmasınıda önlüyo ..

Kızlar merhaba. Benim karın germe ameliyatının üzerinden 2,5 ay geçti. Sabah sıkıntı yok ama akşama bi şişiyor ve sertleşiyor karnım anlatamam:) sizde de var mı durum?

merhaba arkadaslar benim bu ilk mesajim;
bugune kadar uye olmama ragmen sadece okumakla yetiniyordum ama karin germe konusunda benimde soyluyeceklerim var.Ben gecen sene karin germe ameliyati oldum cunku iki cocuktan sonra ne yaparsam yapiyim karnimin geri yerine gelmiyecegini anladim daha dogrusu doktorlarda oyle dedi.ameliyatimin uzerinden bir sene gecti ve mukemmel bir gobegim oldu hala alisamadim bakip duruyorum ayrica bel oyuntusuda bayaha belirginlesiyor bu amelyat sayesinde korkulcak hic birsey yok agri bile hissetmedim birde en agir ameliyatin karin germe ameliyati oldugunu soylerler.Eger bu agirsa digerlerini dusunemiyorum.Eger cesaretiniz varsa tavsiye edebilirim.
Hangi hastanede hangi doktora yaptırdınız?

Özelden atıyorum fotoları. Karın germede önemli olan yırtılan kasları dikmek ama bunun yanında eğer yağlanma varsa liposuction da yapılıyor. Ama yaptırmak istemeyenler de var. ben yaptırdım, hazır böyle bir ameliyat oluyorum o zaman tam olsun dedim:)))) Rapor bana da 20 gün vereceklerdi, ama ben istemedim. Gerek de olmadı, çünkü çabuk toparladım. Ama tabi kişiye göre değişir. İzmir'de Sema Özden ve Dursun Atakul dan da fiyat alabilirsin, operasyonları başarılı diye duyuyorum. Dursun hoca, Balıkesirden izmir e gelmiş eşi nedeniyle. Balıkesirde karın ameliyatları çok başarılı olduğu için pek ünlüymüş. İzmir de daha çok bilinmiyor. Ben o kadar çok doktor araştırdım ki:))) çok araştırınca da karar vermek zor oluyor.
Merhaba ben de izmirde karin germe olmak istiyorum kime olcagimi karar veremiyorum gorkem caliskan ve ekol hastanesinde arif bey arasında kaldım siz kimi önerirsiniz bende ikiz bebeklerden sonra lipo arti karin germe olcam kimleri tavsiye edersiniz

Merhaba ben de izmirde karin germe olmak istiyorum kime olcagimi karar veremiyorum gorkem caliskan ve ekol hastanesinde arif bey arasında kaldım siz kimi önerirsiniz bende ikiz bebeklerden sonra lipo arti karin germe olcam kimleri tavsiye edersiniz
Merhaba, bu sürecin en zorlu kısmı belkide doktor bulma kısmı. ben Mehmet Kaya'da oldum ve şuana kadar da hiç sorun yaşamadım, gayet güzel oldu. Ama Sema Özden de ikinci tercihimdi. Onun karın germe operasyonlarını da çok başarılı buluyorum. Görkem çalışkan'a da bakmıştım bende. ama ben özellikle yaptığı ameliyatların öncesi sonrasını görmek istiyordum. Görkem bey çok az karın germe paylaşımı yapıyor, o nedenle elemiştim. Arif bey'i hiç duymadım ilk defa duyuyorum. Dursun Atakul'unda karın germe operasyonları başarılı diye duydum. Her doktorun çok iyi ve kötü operasyonları oluyor maalesef, ben hep internetten yorumları okuyordum. ama mesela benim doktorumla ilgili bir sürü güzel yorum olduğu gibi kötü yorum da var. şans mıdır? kişinin vücudu ile mi alakalıdır bilemiyorum. bence çok da dağılmayın, işin içinden çıkılmıyor. birkaç doktor belirleyin ve içinden seçin.

Evet sürekli sizleri okuyordum şmdi sıra bende 😁 bugün sabah karın germe oldm
Şuan hastanedeym henüz yürütmedi doktorum bugün böyle kal sabah yürütecez dediler
Hiç korkulacak bi ameliyat değil yani ben zorlanmadm bundan 3yıl öncede aynı doktorA silikon olmuştm sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz kızlar 😊

Evet sürekli sizleri okuyordum şmdi sıra bende 😁 bugün sabah karın germe oldm
Şuan hastanedeym henüz yürütmedi doktorum bugün böyle kal sabah yürütecez dediler
Hiç korkulacak bi ameliyat değil yani ben zorlanmadm bundan 3yıl öncede aynı doktorA silikon olmuştm sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz kızlar 😊
Cnm aceba kaç cc silikon taktirmiştin :) deneyimlilere soruyorum.. 400 cc 21. Gündeyim ama hiç küçülücek gibi değil bunlar kocamanlar yaa :KK43:((

Cnm aceba kaç cc silikon taktirmiştin :) deneyimlilere soruyorum.. 400 cc 21. Gündeyim ama hiç küçülücek gibi değil bunlar kocamanlar yaa :KK43:((
Yok cnm küçülür onlar ben 350cc taktırmıştım yaz günü yelek giyerdim çok büyük diye psikolojim bozulmuştu ama snra indi normale döndü bendede ödem fazlaydı

Kızlar selam, ameliyatımın üstünden 8 hafta geçti. Korseyi gece takıp gündüz çıkarıyorum. Dün tamamen çıkardım ama akşama doğru karnım şişti ☹️ Göğüs altımdan itibaren sanki ödem yayıldı. Gece tekrar taktım ve düzeldi. Bu hep böyle mi oluyor? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Korseyi bana 5. Haftada çıkar demişti doktor ben yine de taktım. Ama yaz geliyor artık takmak istemiyorum. Şişmesi normal mi?

Kızlar selam, ameliyatımın üstünden 8 hafta geçti. Korseyi gece takıp gündüz çıkarıyorum. Dün tamamen çıkardım ama akşama doğru karnım şişti ☹️ Göğüs altımdan itibaren sanki ödem yayıldı. Gece tekrar taktım ve düzeldi. Bu hep böyle mi oluyor? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Korseyi bana 5. Haftada çıkar demişti doktor ben yine de taktım. Ama yaz geliyor artık takmak istemiyorum. Şişmesi normal mi?
Merhaba acaba ben neden öncesi sonrası fotoları göremiyorumo_O:KK64:

Bandaj korseyi cıkarınxa bende şişiyorum.. içteki düz korse şişleri durdurmaya yetmiyo.. banada doktorum dedi bandajı cikarinca şişmişsin istersrn tak tekrar dedi.. ben 6. Hafta tamamen cikaricam.. cnm korseyi cikardiktwn snra ben lenf ödem masajıma gidicem .. yoksa korse cikinca şişiyo insan ..

X