Hayır sadece tuhaf bi his oluyorMerhaba dren çekerken acı oluyormu acaba
Merhaba, dik yürümeye ne zaman başladınız? 12. Günden bildiriyorum henüz eğik yürüyorum, başka da bir sorunum kalmadı. Biraz dik yürüsem işe gideceğim ama insanlar soracak diye gitmiyorumGececek tabii 26 günden bildiriyorum tamamen eski hayatıma döndüm iç dikişlerin agrısı hiç kalmadı. Normal dikiş yerim zaten uyusuk oldugu için hiç hissetmiyorum agrı sızı. Şimdi ödemlerin inmesini bekliyorum ona ragmen çıkıntısız dümdüz bi göbegim var :)
Ben tam dik yürümeye 3. hafta başladım ama benim kesim biraz büyüktü. O yüzden bende süreç biraz yavaş işliyor.Merhaba, dik yürümeye ne zaman başladınız? 12. Günden bildiriyorum henüz eğik yürüyorum, başka da bir sorunum kalmadı. Biraz dik yürüsem işe gideceğim ama insanlar soracak diye gitmiyorum
Acaba korseden tahriş falan mı oldu? Nasıl bir kızarıklık? Alerjik gibi mi?Arkadaslar bugun 29. Günüm tamamen eski hayatıma döndüm gezme tozma olarak. Günlük iş vs yapabiliyorum. Detaylara gitmeden yüzeysel olarak yapıyorum. Dik yürümeye tam anlamıyla 3. Haftada başladım. Dikişlerim tamamen kaynadı orta bölümde iki tane kaldı onlarda düşer yakında. Göbek deligimdeki dikişlerde düştü fakat 10 gün önce akıntı başladı sarı kokusuz hala devam ediyor. Göbek deligimin etrafı kızarık,şiş ve su toplar gibi bi görüntü var. Batıconla temizleyip antibiyotikli kremimi de kullanıyorum bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Cuma günü kontrolüm var ama her gecen gün sıklaşiyor kızarıklıklarkarnımın etrafındada çıkmaya başladı.
Evet alerjik gibi atletin üzerine takıyorum korseyi. Birde ameliyattan 20 gün sonra olduAcaba korseden tahriş falan mı oldu? Nasıl bir kızarıklık? Alerjik gibi mi?
Acaba isilik mi oluyorsunuz? Gobek deligi sari akinti iltihap gibi mi? Kizariklik ve sislik de varsa belki antibiyotik verir size doktorunuzArkadaslar bugun 29. Günüm tamamen eski hayatıma döndüm gezme tozma olarak. Günlük iş vs yapabiliyorum. Detaylara gitmeden yüzeysel olarak yapıyorum. Dik yürümeye tam anlamıyla 3. Haftada başladım. Dikişlerim tamamen kaynadı orta bölümde iki tane kaldı onlarda düşer yakında. Göbek deligimdeki dikişlerde düştü fakat 10 gün önce akıntı başladı sarı kokusuz hala devam ediyor. Göbek deligimin etrafı kızarık,şiş ve su toplar gibi bi görüntü var. Batıconla temizleyip antibiyotikli kremimi de kullanıyorum bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Cuma günü kontrolüm var ama her gecen gün sıklaşiyor kızarıklıklarkarnımın etrafındada çıkmaya başladı.
Evet isilik gibi ama onların üzerinden de sıvı geliyor. İltihap gibi degil bildimiz sarı su göbek deliginden başlayarak heryere yayılmaya basladı göbeğimden akmasını anladım da yeni çıkan yerlerde akıyor ilginç gerçekten bide tam 1 ay oldu ameliyat olalı. Cuma günü ne dicek bakalımAcaba isilik mi oluyorsunuz? Gobek deligi sari akinti iltihap gibi mi? Kizariklik ve sislik de varsa belki antibiyotik verir size doktorunuz
Çok enteresan gercekten. Bana bir fotograf atar mısınız sadece o bölge yeterli, sulu egzama mı acaba göbek deliği harici diye düşündürdü. Delik gibi mi yoksa cilt üzeri yüzeyel mi? Mutlaka antibiyotikli merhem uygulayın kaşımayın, fuicidine merhem olabilir. Korseyle cildinizin arasında tülbent pamuklu atlet gibi yumuşak bir doku giysi olsun. Korseyi ara ara acıp dinlendirin. Mümkünse fotograf atın banaEvet isilik gibi ama onların üzerinden de sıvı geliyor. İltihap gibi degil bildimiz sarı su göbek deliginden başlayarak heryere yayılmaya basladı göbeğimden akmasını anladım da yeni çıkan yerlerde akıyor ilginç gerçekten bide tam 1 ay oldu ameliyat olalı. Cuma günü ne dicek bakalım
Umarum ciddi birşey değildir. Doktora gidince yazın mutlaka merak ettim ben de.Evet isilik gibi ama onların üzerinden de sıvı geliyor. İltihap gibi degil bildimiz sarı su göbek deliginden başlayarak heryere yayılmaya basladı göbeğimden akmasını anladım da yeni çıkan yerlerde akıyor ilginç gerçekten bide tam 1 ay oldu ameliyat olalı. Cuma günü ne dicek bakalım
ne dedi dr göbeğine. umarım geçmiştir.Tesekkür ediyorum kızlar mutlaka dönüş yapacagım :)
Kendi doktoruma görünemedim malesef. İki gün önce aile hekimine göründüm. Göbek akıntın var, alerjik olmuşsun dedi. Alerji hapı antibiyotik ve fucicort krem verdi. Gerçekten işe yaradı yayılma ve kaşınma durdu. Göbek deligim daha akmıyor. Baktım yara olan yerlerde kurumuş. Bugun daha iyiyim haftaya kendi doktoruma gidicem o zamana kadar gecer diye düşünüyorum.ne dedi dr göbeğine. umarım geçmiştir.
Alerji neden olmuş acaba?Kendi doktoruma görünemedim malesef. İki gün önce aile hekimine göründüm. Göbek akıntın var, alerjik olmuşsun dedi. Alerji hapı antibiyotik ve fucicort krem verdi. Gerçekten işe yaradı yayılma ve kaşınma durdu. Göbek deligim daha akmıyor. Baktım yara olan yerlerde kurumuş. Bugun daha iyiyim haftaya kendi doktoruma gidicem o zamana kadar gecer diye düşünüyorum.
Alerji ilacı kullanıyordum normaldede neden oldugunu bilmiyorum pamuklu atlette giyiyorum ama anlamadım. Sizin durumunuz nasıl gidiyor?Alerji neden olmuş acaba?
Şimdilik bir sorun yaşamadım, yan taraflardaki şişkinlikler bayağı gitti, karnımda biraz sertlik ve şişlik var, dün korseyi bir düzey sıkılaştırdım. Ama dik yürüyemiyorum halaAlerji ilacı kullanıyordum normaldede neden oldugunu bilmiyorum pamuklu atlette giyiyorum ama anlamadım. Sizin durumunuz nasıl gidiyor?
Süreciniz normal ilerliyor. Beline yük vermeyecek kadar egilsen yeterli. İlk günlerde çok egik olunuyor ben bel agrısından karnımı unutmuştum. 1 hafta daha dikkat edersen ameliyat durumundan tamamen çıkmış olunuyor. O sertlik şişlik herkeste oluyormuş eski mesajları da okuyorum. Zamanla geçicek inşallah bende çok sabırsızlanıyorum nasıl olcak diye :)Şimdilik bir sorun yaşamadım, yan taraflardaki şişkinlikler bayağı gitti, karnımda biraz sertlik ve şişlik var, dün korseyi bir düzey sıkılaştırdım. Ama dik yürüyemiyorum halaYani istesem yürürüm ama dikleşince karnım çok geriliyor ben de birşey olur diye korkuyorum. 3. Haftaya girdim sanırım yavaş yavaş düzelecektir
Kendi doktoruma görünemedim malesef. İki gün önce aile hekimine göründüm. Göbek akıntın var, alerjik olmuşsun dedi. Alerji hapı antibiyotik ve fucicort krem verdi. Gerçekten işe yaradı yayılma ve kaşınma durdu. Göbek deligim daha akmıyor. Baktım yara olan yerlerde kurumuş. Bugun daha iyiyim haftaya kendi doktoruma gidicem o zamana kadar gecer diye düşünüyorum.