Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Şişli etfal hamidiye Seyrantepe hastanesi plastik cerrah yasin canbaz. Size tavsiyem şimdiden gidin ameliyat tarihi hemen olmuyor. Ultrason istiyorlar detaylı bakmak için o ultrason tarihi bile en az 2 3 ayda geliyor. Yani ben toplamda 4 ay gibi bi sürede oldum.

Ben günde 2 defa yara kremini sürüyorum. 25. Gündeyim bu arada. Batikonluk bir durum şuanda kalmadı.
Bana açık kalsın yara dedi 21 günden sonra iz tedavisi için krem kullanmaya başla dedi en güzeli kaliteli kantoron kullanmalısın dedi bugün 17 günün doktor tatile çıkaçakmış ben de tekrar bir göstermek istiyorum şu an hiçbir sıkıntım yok hani dikiş yerlerim kapanmış göbek deliğinin üzerinde hafif bir kabuklanma var onu temizle dedi ama beni cesaret edemedim durum böyle

Çok çok çok teşekkür ederim

Ne riskleri varmış? Ve ayrıca nasıl doğum öncesi karnın gibi olacak diye düşünme dedi? Öyle şey mi olur ya.. hatta daha güzel oluyor

Ne gibi riskleri varmış?

Öncesi ve sonrası atabilirseniz çok sevinirim benim karnım göbek deliği altıda üstü de çatlak buruşuk ve sarkık dışardan bakınca 57 kilo kiloyum ve herkes herşeyim 3 çocuğa rağmen harika sanıyor.liposaksin neden yapılıyor İzmir'de bende instegramsan bir dr a attım karnımı 35 bin TL tam karın germe ve liposuction yapılır demişti geçen ay ama yüzyüze görüşmedim daha 10 gün sonra başlamanız gerçekten harika böyle olacağını bilsem çok tereddüt etmem ama 30 gün rapor vereceği demişti devlet hastanesi Dr u.cok heveksliyim Mayıs sonu gibi düşünüyorum doğru bir adres bulabilirsem.30-40 binde çok fazla ama ya hem canımı yak hem etimin yarısını al hemde para iste

Ya maşallah sizin çok güzel görünüyor.

M Mulkiyeli minnie45 merhaba kızlar nasıl gidiyor süreciniz?
canım benim bugün 28. günüm. gayet iyiyim. karnım dümdüz. hatta her gören zayıflamışsın diyor çok hoşuma gidiyor :))) zaten kilolu da değildim ama demekki göbek insanı gerçekten çirkin gösteriyormuş. dikişlerim nerdeyse tamamen iyileşti. göbek deliğim de güzel. crop falan giyecek hale geldi nerdeyse ama tabi korseye devam. bugün doktor randevum var ve ne diyecek heyecanlıyım. doktordan sonra tekrar yazarım, sevgiler:))

Özelden atıyorum fotoları. Karın germede önemli olan yırtılan kasları dikmek ama bunun yanında eğer yağlanma varsa liposuction da yapılıyor. Ama yaptırmak istemeyenler de var. ben yaptırdım, hazır böyle bir ameliyat oluyorum o zaman tam olsun dedim:)))) Rapor bana da 20 gün vereceklerdi, ama ben istemedim. Gerek de olmadı, çünkü çabuk toparladım. Ama tabi kişiye göre değişir. İzmir'de Sema Özden ve Dursun Atakul dan da fiyat alabilirsin, operasyonları başarılı diye duyuyorum. Dursun hoca, Balıkesirden izmir e gelmiş eşi nedeniyle. Balıkesirde karın ameliyatları çok başarılı olduğu için pek ünlüymüş. İzmir de daha çok bilinmiyor. Ben o kadar çok doktor araştırdım ki:))) çok araştırınca da karar vermek zor oluyor.

Merhaba bayanlar doktor korsenin küçüğünü al dedi nereden temin edebilirim daha önce alan varmı acaba

Masallah sevindim :) şişlik olmasına rağmen dümdüzse süper 6 ay sonra nasıl güzel olur :)

Merhabalar tekrar, bugün doktor randevum vardı. 28. Günüm ve yaralarım tamamen iyileşmiş durumda. FİTO yara kremi kullanıyordum doktor bırak başka krem de kullanma dedi. Hatta izler için krem kullansam falan diye üsteledim hayır dedi. Bulursan doğal kantaron yağı sürebilirsin onun dışında hiç bir şey sürme dedi. Yürüyüşlere başlayabilirmişim. Korseyi bir hafta sonra çıkar dedi. Ona da şaşırdım erken değil mi dedim, hayır düzelmiş karnın gerek yok dedi. Karnımda su toplama falan da hiç yokmuş. Çok beğendi hatta yalnız arkadaşlar kendime nazar değdireceğim ama oradaki hemşireler de 28. Güne göre çok iyi dediler. Sanırım biraz bünye ile alakalı ben çok çabuk toparladım. Sigara kullanmıyorum. Düzenli spor yapıyorum falan sanırım bunların etkisi var. Araştıranlar için yanlış yönlendirmek de istemem. Bir de çok merak ettiğim konu cinsellikti. Ona da dikkatli olmak ve çok sert olmamak koşuluyla sorun yok dedi Yani benim sürecim böylelikle tamamlanmış oldu diyebilirim, çok şükür.

Masallah canım çok sevindim senin adına sigara içmemenin artılarını alıyosun. Gerçi ben hiç bırakmadım yaralarımda kapandı ama başka komplikasyonlar oluştu keşke bırakabilseydim bende.korseyi en az iki ay diyorlar ama her doktor farklı söylüyor tabii. Özelden resim gönderelim birbirimize motive oluruz :) Bu arada merak eden arkadaslar her doktor vucuda göre lipo yapıyor veya yapmiyor. Ben ameliyata girerken yaparız dendi ekstra ücrette ödeyecektim olsaydı. Doktorum yagın yoktu o yuzden yapmadım dedi. Bu sizin durumunuza göre degişiyor. Yani bana yapıp yag çıksada çıkmasada ekstra o ücreti ödetebilirdide bu yuzden içim rahat yani demek gerek yokmuş diyorum :)

Merhaba şu an gayet iyiyim Allah'a şükür :) 3. Haftam bitti işte. Normal hayatıma döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…