Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Korkmayın o sarkıklıktan kurtulacaksınız böyle motive edin kendinizi ilk 4 5 günden sonra iyiki diceksiniz. Yaz geliyor o zmaana kadar şişliklerinizde iner
Acayip bir sıkıntı anlatamam korku bir taraftan benim kas yirtığım varmış oda tamir edilecek 4 saat ameliyat da kalmak beni korkutuyor 3 sezeryanım var onlarda çabuk iyileştim bunda da inşallah öyle olur tek mutlu olduğum şey göbekte gidecek

Korkmayın ben ne agır ameliyatlar atlattım kaç saat ameliyatlarda kaldım kötüyü aklınıza getirmeyin. Rabbim hayırlısıyla çıkmayı nasip etsin.

Ben de bu ameliyatı bebek düşündükten sonra düşünüyorum 40 yaş için sizce geç olur mu

2 kızım var evet ikisi arasında ikizlerimi doğumdan Sonra kaybettim. 3. İstiyorum eşim istemese de

İyiym çok şükür doktor güzel geçmiş demiş ben doktoru görmedim daha ağrım çöktü dün bugünde var geçecek inşallah

İyiym çok şükür doktor güzel geçmiş demiş ben doktoru görmedim daha ağrım çöktü dün bugünde var geçecek inşallah
Gececek tabii 26 günden bildiriyorum tamamen eski hayatıma döndüm iç dikişlerin agrısı hiç kalmadı. Normal dikiş yerim zaten uyusuk oldugu için hiç hissetmiyorum agrı sızı. Şimdi ödemlerin inmesini bekliyorum ona ragmen çıkıntısız dümdüz bi göbegim var :)

Slmlarr .. bende mart 23 de ameliyar olucam kombine .. tam karın germe +360 lipo + meme protez.. aceba doktorun kimdi sakıncası yoksa ? Birde iz konusunda neler yaptim iz cok kaldı mı ? Bikinide filan cok belli oluyo mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…