Teşekkür ederimAnladım benim ki minik lekelenme sizinki fazlaymiş. Tesekkürler, sizede gecmiş olsun :)
Korkmayın o sarkıklıktan kurtulacaksınız böyle motive edin kendinizi ilk 4 5 günden sonra iyiki diceksiniz. Yaz geliyor o zmaana kadar şişliklerinizde inerMerhaba yarın ameliyat var ve ben çok korkuyorum
Acayip bir sıkıntı anlatamam korku bir taraftan benim kas yirtığım varmış oda tamir edilecek 4 saat ameliyat da kalmak beni korkutuyor 3 sezeryanım var onlarda çabuk iyileştim bunda da inşallah öyle olur tek mutlu olduğum şey göbekte gidecekKorkmayın o sarkıklıktan kurtulacaksınız böyle motive edin kendinizi ilk 4 5 günden sonra iyiki diceksiniz. Yaz geliyor o zmaana kadar şişliklerinizde iner
Korkmayın ben ne agır ameliyatlar atlattım kaç saat ameliyatlarda kaldım kötüyü aklınıza getirmeyin. Rabbim hayırlısıyla çıkmayı nasip etsin.Acayip bir sıkıntı anlatamam korku bir taraftan benim kas yirtığım varmış oda tamir edilecek 4 saat ameliyat da kalmak beni korkutuyor 3 sezeryanım var onlarda çabuk iyileştim bunda da inşallah öyle olur tek mutlu olduğum şey göbekte gidecek
İsmin dua ederseniz sevinirim yarın saat 13:00 deKorkmayın ben ne agır ameliyatlar atlattım kaç saat ameliyatlarda kaldım kötüyü aklınıza getirmeyin. Rabbim hayırlısıyla çıkmayı nasip etsin.
Tabiki ederim yazın siz :) hayırlı haberlerinizi bekliyorumİsmin dua ederseniz sevinirim yarın saat 13:00 de
Her yaş özeldir neden gec olsun ki kaçıncı dogum olucak? Profil yazınıza üzüldümBen de bu ameliyatı bebek düşündükten sonra düşünüyorum 40 yaş için sizce geç olur mu
Allah gönlünüze göre versin inşallah2 kızım var evet ikisi arasında ikizlerimi doğumdan Sonra kaybettim. 3. İstiyorum eşim istemese de
Nasıl geçti ameliyatınız iyi olmamıza sevindim :)Merhaba çıktım ameliyattan iyiyim
ben çıkana kadar hastahane kıyafeti giydim. istedikçe yenisini verdiler. yıkanan kumaştan bağcıklıydı.Merhaba hastane için yanımıza ne almalıyız acaba neler lazım olur yardımcı olursanız sevinirim
Allah razı olsun siz ameliyat oldunuz mu nasıl nir görüntü oluyor sonrasındaAllah gönlünüze göre versin inşallah
Gececek tabii 26 günden bildiriyorum tamamen eski hayatıma döndüm iç dikişlerin agrısı hiç kalmadı. Normal dikiş yerim zaten uyusuk oldugu için hiç hissetmiyorum agrı sızı. Şimdi ödemlerin inmesini bekliyorum ona ragmen çıkıntısız dümdüz bi göbegim var :)İyiym çok şükür doktor güzel geçmiş demiş ben doktoru görmedim daha ağrım çöktü dün bugünde var geçecek inşallah
Şiş olmama rağmen dümdüz bir göbeğim var agrı sızı hiç yok bi önceki mesajımda yazdım ben iyiki olmuşum diyorumAllah
Allah razı olsun siz ameliyat oldunuz mu nasıl nir görüntü oluyor sonrasında