Peki göbek deliği iyileşti mi? Pansuman durumu bitti mi? Drenlerin çıktığı yerleri de kapatıyorum şuanda pansuman yapıp, ama şu yapışkanlı flaster canımı acıttı oralarda hematom oluştu
Benim kontrolüm yarın, o nedenle henüz birşey demedi doktor daha doğrusu ben de sormadım. Ben şuanda göbek deliğimi baticon ile siliyorum üstüne krem sürüp kapatıyorum, aynı şeyi drenlerin çıktığı yerlere de yapıyorum, bana böyle demişlerdi hastaneden çıkarken. Bu arada hala korse de giydirmedi, yarın kontrolde giydirecekmiş, çoğu kişiden farklı bu durum ama ısrarla sordum ısrarla giyme dedi. Bu süreçte doktoruma güvenmek zorundayım o nedenle onun dediklerine göre hareket ediyorum.Göbek deligimde hala dikişler düşmedi krem sürüyorum oraya. Hiç pansuman yapılmadı bana doktor bişey demedi. Hematom için ne dediler peki
Anladım.. gerçekten korse giydirmemesi ilginç çoğu kişi ameliyattan çıktıgında üstünde oluyor ödemler için şişmeyi engelliyor gece gündüz giyiyoruz tabii vardır doktorunuzun bir bildigi. Her doktorun yöntemi farklı bende pansuman yapmadım hiç mesela bandajlarıda 15 gğnlük kontrolde çıkardılar dikişi görünce çok rahatladım. Sezaryenden sonra sarkıklıktan görememiştim bile dikişleri.Benim kontrolüm yarın, o nedenle henüz birşey demedi doktor daha doğrusu ben de sormadım. Ben şuanda göbek deliğimi baticon ile siliyorum üstüne krem sürüp kapatıyorum, aynı şeyi drenlerin çıktığı yerlere de yapıyorum, bana böyle demişlerdi hastaneden çıkarken. Bu arada hala korse de giydirmedi, yarın kontrolde giydirecekmiş, çoğu kişiden farklı bu durum ama ısrarla sordum ısrarla giyme dedi. Bu süreçte doktoruma güvenmek zorundayım o nedenle onun dediklerine göre hareket ediyorum.
6 kilomu, kaç kiloyla ameliyat oldunuz?Ben de 31 ocak 'ta karın germe ameliyatı oldum. Benden 6 kg deri alındı. Şu an hala ödem var ama görüntü iyi çok şükür. Ben 1 ayda toparlayabildim. İlk bir hafta çok zordu, pişman oldum ama şimdi iyi ki diyorum.
67 ile ameliyat oldum. 123 kilodan 67 kiloya düşmüştüm, doğum yapmadım.6 kilomu, kaç kiloyla ameliyat oldunuz?
Masallah o kadar kilo vermek kolay degildir, tebrik ediyorum.. şuan nasılsınız izleriniz ne durumda şişlikler falan67 ile ameliyat oldum. 123 kilodan 67 kiloya düşmüştüm, doğum yapmadım.
Teşekkür ederimMasallah o kadar kilo vermek kolay degildir, tebrik ediyorum.. şuan nasılsınız izleriniz ne durumda şişlikler falan
Olsun diyette azimle oluyor her insan yapamayabiliyor yani:) şöyle aslında bnde 55 kiloyum dısardan fit bi bayanım sadece alt karnım vardı sarkık olarak sporla gitmedi çok ugrastım ikiz gebeligin verdigi bi durumdu. Bugun bende de atletimd bulaşmiş sarı lekeler farkettim ilk önce kremden diye düşündüm öyle olsaydı daha önceden de olurdu yani akması için nasıl bi tedavi söyledi doktorunuz ben antibiyotikli krem kullanıyorum göbek deligimeTeşekkür ederimDiyetisyen eşliğinde eğlenceli hale getirmeye çalıştım. Karnım çok büyük ve kaslarım yırtık olduğu için ameliyat tek çözümdü, toparlanabilecek minik karnı olanlar sporla düzelebilecekse o acıyı çekmemeli. Şu an hemen hemen normale döndüm Allah'a şükür. Ödemler 6 ayda ancak gidip karın normal şeklini alıyormuş. İzim uzun benim, şu an yeni sayılır o yüzden ileride nasıl olur bilmiyorum. Göbek deliğim aktı uzun bir zaman, en çok o yordu beni.
Krem iyice nemlendirir diye kullanma dedi. Antibiyotik verdi, bugün bitti. Antibiyotik içerken yok ama tekrarlar mı sonrasında bilmiyorum. Benim göbekten gelen akıntı fazlaydı ve kokuyordu da. Ben her gün atlet değiştirip kulak çöpüyle temizliyorum, ardından batikon uyguluyorum. Size de çok geçmiş olsun:))Olsun diyette azimle oluyor her insan yapamayabiliyor yani:) şöyle aslında bnde 55 kiloyum dısardan fit bi bayanım sadece alt karnım vardı sarkık olarak sporla gitmedi çok ugrastım ikiz gebeligin verdigi bi durumdu. Bugun bende de atletimd bulaşmiş sarı lekeler farkettim ilk önce kremden diye düşündüm öyle olsaydı daha önceden de olurdu yani akması için nasıl bi tedavi söyledi doktorunuz ben antibiyotikli krem kullanıyorum göbek deligime
Anladım benim ki minik lekelenme sizinki fazlaymiş. Tesekkürler, sizede gecmiş olsun :)Krem iyice nemlendirir diye kullanma dedi. Antibiyotik verdi, bugün bitti. Antibiyotik içerken yok ama tekrarlar mı sonrasında bilmiyorum. Benim göbekten gelen akıntı fazlaydı ve kokuyordu da. Ben her gün atlet değiştirip kulak çöpüyle temizliyorum, ardından batikon uyguluyorum. Size de çok geçmiş olsun:))
Çok sevindim sürecinizin iyi olmasına bugun bende fermuarli kıyafetlerimi denedm şiş olmama ragmen oldu çok mutlu oldun dümdüz bi göbek kesinlikle kendimize yaptıgımız en güzel iyilik oldu bu ameliyat:) 1 hafta daha dinlenin yormayın kendinizi ödem için bişey önerdimi doktorunuzArkadaşlar bugün ameliyatımın 7. Günüydü ve ilk doktor kontrolüm vardı, dikişlerdeki bant ve göbek deliğindeki pansuman falan hepsini çıkarttı doktor, krem sürdü ve artık korseni giyebilirsin, duş alabilirsin dedi. Bugün kendimi çok iyi hissediyorum, kısa mesafe araba bile kullandım. Gerçekten ilk 3 gün zor sonra yavaş yavaş normal leşiyor. Tabi hala dik yürüyemiyorum, hareketlerimi mümkün olduğunca yavaşlatıyorum, ev işi kesinlikle yapmamaya çalışıyorum, bir hafta daha kendime dinlenme süresi verdim sonrasında çalışmaya da başlayacağım. Liposuction olan yerlerim hala çok mor ve şiş, ama belim acayip güzel incecik, karnım dümdüzilk gün ne yaptım böyle kendime diye düşünmüştüm ama şimdi mutluyum çok şükür. Sigara içmememin ve uzun zamandır düzenli spor yapmamın avantajlarını yaşıyorum sanırım. Ara ara değişimleri yazacağım ki bu ameliyatı isteyenlere süreç açısından bilgi olsun, sevgiler
Hematom için ne dedi onu da sorcaktımArkadaşlar bugün ameliyatımın 7. Günüydü ve ilk doktor kontrolüm vardı, dikişlerdeki bant ve göbek deliğindeki pansuman falan hepsini çıkarttı doktor, krem sürdü ve artık korseni giyebilirsin, duş alabilirsin dedi. Bugün kendimi çok iyi hissediyorum, kısa mesafe araba bile kullandım. Gerçekten ilk 3 gün zor sonra yavaş yavaş normal leşiyor. Tabi hala dik yürüyemiyorum, hareketlerimi mümkün olduğunca yavaşlatıyorum, ev işi kesinlikle yapmamaya çalışıyorum, bir hafta daha kendime dinlenme süresi verdim sonrasında çalışmaya da başlayacağım. Liposuction olan yerlerim hala çok mor ve şiş, ama belim acayip güzel incecik, karnım dümdüzilk gün ne yaptım böyle kendime diye düşünmüştüm ama şimdi mutluyum çok şükür. Sigara içmememin ve uzun zamandır düzenli spor yapmamın avantajlarını yaşıyorum sanırım. Ara ara değişimleri yazacağım ki bu ameliyatı isteyenlere süreç açısından bilgi olsun, sevgiler
Ödem için birşey demedi doktor , ben de sormadım, o kadar çok şey sordum ki onu unuttumÇok sevindim sürecinizin iyi olmasına bugun bende fermuarli kıyafetlerimi denedm şiş olmama ragmen oldu çok mutlu oldun dümdüz bi göbek kesinlikle kendimize yaptıgımız en güzel iyilik oldu bu ameliyat:) 1 hafta daha dinlenin yormayın kendinizi ödem için bişey önerdimi doktorunuz
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum bu korseyi içene atlet giyerek mi kullanıyorsunuz? Çok kaşındırıyor
Evet bende atlet giyiyorum dr söylemişti rahat edersin diye bide bende havlu varArkadaşlar birşey sormak istiyorum bu korseyi içene atlet giyerek mi kullanıyorsunuz? Çok kaşındırıyor