- 2 Aralık 2021
- 107
- 22
- 35
O zaman ödemdir inşallah iner daha cok yeni 1ayda bence şekillenmeye baslarsınızYok benim göğüs altından kalas gibi iniyor:)) mesela belimin arkasındaki oyuntuda dolu dolu,aşırı ödemli ve sertim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman ödemdir inşallah iner daha cok yeni 1ayda bence şekillenmeye baslarsınızYok benim göğüs altından kalas gibi iniyor:)) mesela belimin arkasındaki oyuntuda dolu dolu,aşırı ödemli ve sertim
Doktorda aynısını diyor bakalım beklemedeyim:) bromelaine başladım ama bugün korseyi çıkardım azıcık belim belli olmaya başlamışO zaman ödemdir inşallah iner daha cok yeni 1ayda bence şekillenmeye baslarsınız
Size hangi işlemler yapıldı acaba.. 1 gecemi kaldınızBende oldum bugün ikinci günüm taburcu oldum. Şimdilik ağrı kesicilerden ni bilmiyorum ama herhsbgi bir ağrım yok. Hastane sonrası çıkışlarda siz de ağrı oldu mu
Canim bugun gorustum doktorla. Yag dedi.Bence lipo gerekiyor bize şekil verme acısından. Ama agresif lipo olmaz o zaman da deri yine bollaşır günümüzü görür müyüz dersin? Akın hocaya bir danış bakalım ne diyecek. Aynı durumdayız sanki günün sonuna dogru sabahki düz göbek yerine kumaşı tek yana germişsin gibi yand abir şişlik eşitsizlik pot hissi geliyor bana da. Nedir bu hakikatten?
Ben iki gece kaldım.. karın germe, meme dikleştirme ve lipo ama sadece bel kısmınin küçük bir yerine yapıldı.Size hangi işlemler yapıldı acaba.. 1 gecemi kaldınız
Güncelliyorum , herhangi bir ağrım olmadı...ağrı kesicilerden değilmiş..3. günüm 3 dren ile evdeyim pazartesi alınacak. Dren yerlerinden kan geliyor ama diğer iki drenimden artik kan gelmiyor ama diğeri tıkanmış gibi.Bende oldum bugün ikinci günüm taburcu oldum. Şimdilik ağrı kesicilerden ni bilmiyorum ama herhsbgi bir ağrım yok. Hastane sonrası çıkışlarda siz de ağrı oldu mu
Tam aradığım kişisin bende 16 sında karı. Germe meme dikleştirme simit bolgesi lipo olucam.. Ameliyatın kaç saat surdu ve ben bır gece kalacağım hastanede inşallah sıkıntı olurmu senceBen iki gece kaldım.. karın germe, meme dikleştirme ve lipo ama sadece bel kısmınin küçük bir yerine yapıldı.
Kızlar ya karın germe lipo ve popo estetiği 90 bin TL fiyat çok mu sizce vana cok geldi ortalama bu fiyatlara mi ameliyat oluyorsunuz
Benim ki 5 buçuk saat sürdü. Ameliyat sonrasi çok üşümüştum..yaşadığım tek problem oldu. Drenlerim biraz kanama yapiyor hala. Umarım güzel geçer...Tam aradığım kişisin bende 16 sında karı. Germe meme dikleştirme simit bolgesi lipo olucam.. Ameliyatın kaç saat surdu ve ben bır gece kalacağım hastanede inşallah sıkıntı olurmu sence
Benim ki 5 buçuk saat sürdü. Ameliyat sonrasi çok üşümüştum..yaşadığım tek problem oldu. Drenlerim biraz kanama yapiyor hala. Umarım güzel geçer...
Canım ya hangi hastanede hangi doktora oldun bana yazabilir misinDevlet hastanesinde oldum.6.500 ödedim. Memnunum
bnm 7 saat sürmüş. çıkınca daha titreme gelmeden örtü altına sıcak hava üfleyen bir boru soktular çok seri ısındım ben. hastahane çok önemli bence ben çok memnunum. ameliyattan dolayı çok yemeyince diyetisyen geldi beğenmediniz mi vs neden bitirmediniz diye. hemşirelerden anesteziden vs çok memnun kaldım. 2 gece yattım ben direnlerimde sorun yoktu çıkarıldı öyle taburcu oldum ben. karın germem, belden lipo, meme küçültme 38 bin çdedim. bandaj deyişmeye dr a gidiyorum 2.5 ay sözlerinden çıkmam kafama göre bitki çayı fln yasak. ödemlere masaj yapma elleme dedi. yarın 20. gün bakacağım kaç cm değişmiş ölçülerBenim ki 5 buçuk saat sürdü. Ameliyat sonrasi çok üşümüştum..yaşadığım tek problem oldu. Drenlerim biraz kanama yapiyor hala. Umarım güzel geçer...
Herhangi bir diyet listesi uyguluyorsaniz paylaşır mısınız?bnm 7 saat sürmüş. çıkınca daha titreme gelmeden örtü altına sıcak hava üfleyen bir boru soktular çok seri ısındım ben. hastahane çok önemli bence ben çok memnunum. ameliyattan dolayı çok yemeyince diyetisyen geldi beğenmediniz mi vs neden bitirmediniz diye. hemşirelerden anesteziden vs çok memnun kaldım. 2 gece yattım ben direnlerimde sorun yoktu çıkarıldı öyle taburcu oldum ben. karın germem, belden lipo, meme küçültme 38 bin çdedim. bandaj deyişmeye dr a gidiyorum 2.5 ay sözlerinden çıkmam kafama göre bitki çayı fln yasak. ödemlere masaj yapma elleme dedi. yarın 20. gün bakacağım kaç cm değişmiş ölçüler
Bana fotograf atar mısın sakıncası yoksa benim de bir durum var bakayım aynı sorun mu canım?Canim bugun gorustum doktorla. Yag dedi.
2-3mm inceltecegim lipo ile dedi. Hastane ortamina gerek yokmus, lokal ile klinikte yapacak. 25 subata randevu aldim. Ucret talep etmedi bu arada.
Sanki az biraz tirstim ama yaptiracagim. Madem ciktik bi yola, tam olsun.
Acaba boşaltıtlen hata mı yaptınız? İyice sıkıp bırakmalısınız ben öyle bir hata yapmıştımGüncelliyorum , herhangi bir ağrım olmadı...ağrı kesicilerden değilmiş..3. günüm 3 dren ile evdeyim pazartesi alınacak. Dren yerlerinden kan geliyor ama diğer iki drenimden artik kan gelmiyor ama diğeri tıkanmış gibi.
Yok şimdi hepsinden kan gelmeyi bıraktı. Sarı bir sıvı geliyor. O hatayı bende yapmıştımAcaba boşaltıtlen hata mı yaptınız? İyice sıkıp bırakmalısınız ben öyle bir hata yapmıştım
Ozelden attim, bakabilirsin.Bana fotograf atar mısın sakıncası yoksa benim de bir durum var bakayım aynı sorun mu canım?
Evet bitti sanmistim doktor dogrusunu yapinca ayyy kac gun daha surduYok şimdi hepsinden kan gelmeyi bıraktı. Sarı bir sıvı geliyor. O hatayı bende yapmıştım