- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
Mecbur kalıp yapanlar için keşke güzel şeyler söylesen teyzeciğim.Yaz ayında sıcaklarda asla ve asla ameliyat olmayın. Sakın sakın ...
Ben oldum. Hem sıcak hem hep yatıyorsun hem de korse ...
Sonuç
İkinci kez karnıma dikiş atıldı. İltihap oldu dikiş bölgesi...
Tam ise donecekken tekrar rapor aldim
Amacım üzmek değil canım. Tercihiniz yoksa yazın olursunuz.Mecbur kalıp yapanlar için keşke güzel şeyler söylesen teyzeciğim.
Nisan 2021 de karın germe göğüs küçültme oldumBenim karnımda seroma vardı kızlar çektiler az bisey kaldı tansiyonum düşüp durdu tam cekemedilerPerşembe günü yine gideceğim tekrar çekecekler. Benim yapacak biseyim var mi bu durumda?
Canım çok teşekkür ederim bilgiler için,aslında burdan çok okudum korkmadım hatta şakasını bile yaptım doktora göbeğimin size sürprizi var diye 1 şırınga çekti benim tansiyonum düştü,biraz daha çektiler ben yine tansiyonum yerle bir ,ona daha çok sıkıldım cekselerdi hepsiniNisan 2021 de karın germe göğüs küçültme oldum
Ameliyat sonrası 1 hafta sonra regl olduğum için dedi doktorum hormonlar vs seroma oldu karnımın tüm dikiş hattı boyunca
Lık lık diye ses geliyordu ileri geri yaptığımda
Dreni 8 gün tutmama rağmen oluşması üzdü
1 ay geçmedi doktorum 2 şırınga dolusu çekti
2 gün sonra yeniden oluştu 2 ay sonra 30/40 cc çekti
Şu anda 20 cc kadar hala var vücut bu oranı kendi yok edebiliyormuş
Bekliyorum ama eskisi kadar huzursuz etmiyor
Kendisi gitmezse yine bir şırınga ile alınacak
Seroma olan yerde ateş iltihap sızıntı olursa sıkıntılıymış
Diğer şekilde az da olsa görülebilen bir yan etkiymiş
Ben ödem attırıcı ilacıma ananasa bitki çaylarıma devam ediyorum
Dilerim senin çekilir ve bir daha oluşmaz
Olurşursada stres yapma lütfen gün gün yok oluyor
Sevgiler
Normal bende 31 mayısta oldum 3 kg fazla çıkıyorum büyük gelenler kıyafetlerim bile üzerime olmuyor ödemin inmesi zaman alıyor doktorunuz ödem söktürücü vermediArkadaşlar ben 21 haziranda karın germe+lipo+silikon ameliyatı oldum. Sürwcim çok şükür sorunsuz ilerledi ama tecrübeli arkadaşlara bir sorum var. Tartıda 2 kilo fazla gelmekteyim ama asıl sorun şu pantolonlarımın hiç birisi bana olmuyor. Ciddi anlamda bir beden büyümüş durumdayım şu anda bu normal mi? Ödemden midir?
İnşaAllah çekerler ve biterCanım çok teşekkür ederim bilgiler için,aslında burdan çok okudum korkmadım hatta şakasını bile yaptım doktora göbeğimin size sürprizi var diye 1 şırınga çekti benim tansiyonum düştü,biraz daha çektiler ben yine tansiyonum yerle bir ,ona daha çok sıkıldım cekselerdi hepsini
Ben ameliyata girdiğim kilo ile aynı çıktımArkadaşlar ben 21 haziranda karın germe+lipo+silikon ameliyatı oldum. Sürwcim çok şükür sorunsuz ilerledi ama tecrübeli arkadaşlara bir sorum var. Tartıda 2 kilo fazla gelmekteyim ama asıl sorun şu pantolonlarımın hiç birisi bana olmuyor. Ciddi anlamda bir beden büyümüş durumdayım şu anda bu normal mi? Ödemden midir?
Çok teşekkür ederim cevap içinNormal bende 31 mayısta oldum 3 kg fazla çıkıyorum büyük gelenler kıyafetlerim bile üzerime olmuyor ödemin inmesi zaman alıyor doktorunuz ödem söktürücü vermedi
Çok teşekkür ederimBen ameliyata girdiğim kilo ile aynı çıktım
O kadar deri doku vs alınmasına rağmen
1.5 aydan sonra ödemelerim indi
Nisanda oldum hala ödemim varzamana bırakmak çok önemli bu operasyonlarda
Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim cevap içinDoktorum ödem söktürücü vermedi. Aslında asıl sorun kalçamda iki kiloyla çok büyümüş olamaz. Kalça kısmımda da ödem olabilir mi? Ödem sadece karnımda mıdır?
Diğer yerlerden artık kilo alamıyacağımız için operasyon olmayan yerden kilo alırsın demişti doktorumÇok teşekkür ederimÖdem bütün vücutta mı oluyor? Benim kalça kısmım aşırı büyüdü sanki pantolpnlarla orda sıkıntı yaşıyorum genelde
Çok enteresan ama benimde sanki popom kalçalarım büyüdü ameliyata girmeden önce bildiğiniz basensiz kalçasız tahta popolu bir insandım, sanki basenlerim genişledi popodan geçmiyor kıyafetler benimde sorunum o ve sürekli kilo mu aldım diye kendimi yiyip bitiriyorum ameliyattan çıktığımda da popom gözüme büyük gelmişti 2 ay oldu hala eski kıyafetlerim küçük inşallah böyle kalmazÇok teşekkür ederimÖdem bütün vücutta mı oluyor? Benim kalça kısmım aşırı büyüdü sanki pantolpnlarla orda sıkıntı yaşıyorum genelde
Çok teşekkür ederimDiğer yerlerden artık kilo alamıyacağımız için operasyon olmayan yerden kilo alırsın demişti doktorumkalçada ödem olur mu bilmiyorum açıkcası
Ama doktorunuza sorun lütfen ödem söktürücü yan etkisi olmayan haplar var ananas hapı ondan kullanın
Ben kiraz sapı çayı ananas kayısı çayı içiyorum günde 2 fincan bu vitamine ilaveten
Vücut kendini tamir ediyor içinizde yara olduğu için ona ve kendinize zaman verin
Sakin ve mutlu kalın çünkü sonucu çok güzel olacak eminim
Sevgiler
Çok teşekkür ederimÇok enteresan ama benimde sanki popom kalçalarım büyüdü ameliyata girmeden önce bildiğiniz basensiz kalçasız tahta popolu bir insandım, sanki basenlerim genişledi popodan geçmiyor kıyafetler benimde sorunum o ve sürekli kilo mu aldım diye kendimi yiyip bitiriyorum ameliyattan çıktığımda da popom gözüme büyük gelmişti 2 ay oldu hala eski kıyafetlerim küçük inşallah böyle kalmaz
gecmis olsun sadece koldami? doktor ne diyor bu duruma?Dertler bitmiyor kızlar,şimdi de koltuk altlarımdan hafif beyazlık var enfeksiyon gibi,pansuman yapıyorum sadece kendi haline biraktim. Var mi tavsiyesi?