Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım benim ellerine emeğine sağlık,tek tek yazmışsın istediğim gibi beni neler beklediğini bilmek iyi geliyor bana. Teşekkür ederim canım

21 Haziran tarihinde gaziantepte karın germe ve silikon ameliyatı oldum. Reklam denmesin diye doktor ismi vermeyeceğim ama kesinlikle kusursuz bir iş çıkarttı. Bandajlarım bugün açıldı ve iz kremi kullanmasam bile dikiş izlerim çok iyi. Gaziantepten doktor tavsiyesi isteyen olursa özelden resimlerimi atabilirim. İnşallah herkesin süreci bu kadar iyi ilerler

Canım merhabalar. Nasılsın. Ameliyattan çıkalı 9 saat oldu. Ağrım pek yok ama sızlıyor her yerim yatış pozisyonu yüzünden uyuyamıyorum başım dönüyor kalkınca ne zaman geçer
Aa gecmis olsun cok sevindim su ana kadar zaten agrin sizin yoksa bundan sonrasi cok kolay gecer. Benim azalarak surdu bas donmesi ama baska da belirfin sikinti yoktu ona raziydim. Sen hele daha narkoz etkisinden cikamadin bir 24 saat gecsin sanirim baya rahatlarsin. Insallah cok mutlu olursun canim

Canimsin sağol. Bugün bir ara yere yığıldım hemşire kızı eziyordum az kalsın

Canimsin sağol. Bugün bir ara yere yığıldım hemşire kızı eziyordum az kalsın
Çok geçmiş olsun. Ben ilk kalkma denememde bayılmıştım. Sonra bidaha dönmedi. Aslında genel anlamda ağrı olmuyor. (Hapşurmak, öksürük ve gülmek haricinde) Sadece yatıp kalkmak çok zor. O da 3 4 gün sonra biraz kolaylaşıyor. Gıcık öksürük için ben 1 hafta 10 gün suyu yanımdan hiç eksik etmemiştim tavsiye ederim. 3ayım bitti. Sabır gerekiyor gerçekten.

Çok teşekkür ederim. Evet benimde sürekli suyum yanımda, bugün 4. Günüm daha iyiyim çok şükür. Drenlerim çıkınca daha rahatlarım gibi. Çarşamba günü kontrolum var

Ay caniiim narkozu atamiyor bunye tabii. Bol su tuket canim ancak oyle atarsin. Korse giydirdi mi? Egik yurumek zorluyor mu? Genel olarak nasil hissediyorsun?
Evet canım uyandığımda belimde 2 korse vardi,bide kollarımda baya sıkıydı. Şuan 1 korse var,aşırı eğik yürümüyorum normal bir düzeyde bel büküyorum. Genel olarak fena değilim. Yatıp kalkarken zorlanıyorum biraz. 1 hafta eğik yürümem gerekiyor. Çarşamba günü drenlerim çıkacak kontrolümde var bide. Dren olmazsa bir tik daha rahat olurum diye düşünüyorum

Direnden sonrasi cennet haklisin. Ama hepsi gelip geciyor bak ben bile bes ayi dolduruyorum iki gun sonra. Bazi seyleri initmaya bile basladim tek sey var; sabir sabir sabir

Masallah cabuk toparlayacaksin gibi gorunuyor. Kac gun oldu ki dik yuru diyor aaa ne cabuk ya
Dün tam 1 hafta oldu. Yine kontrolüm vardı dün yaralarımın durumu çok iyimiş,biraz yan bile yatabilirsin dedi,belki sigara ve alkol kullanmiyor oluşum etkendir bilemicem. Bide benim kaslarım dikilmemiş,kasların gayet iyidi gerek duymadım dikmeye dedi

Yaz ayında sıcaklarda asla ve asla ameliyat olmayın. Sakın sakın ...
Ben oldum. Hem sıcak hem hep yatıyorsun hem de korse ...
Sonuç
İkinci kez karnıma dikiş atıldı. İltihap oldu dikiş bölgesi...
Tam ise donecekken tekrar rapor aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…