Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Svet o normal morarma gibi oluyor o işte iyileşme tam başladı demek

Boool şans. Taş gibi olasın inşallah

İşk bir ay kullanmadım herkes şaşırdı ama sigara içiyorum ve korseye bir ay sonra başladım sonuc herkesle aynı hatta ben de seroma da olmadı

Merhaba. Silikon bant ben de almadım. Güneşe etkisi olur mu ki? Ben de 1 kere mayoyla güneşleneyim dedim biraz kötü etkiledi gerçekten. Hatta dikiş dışında bir yer kızarmıştı. Dikkat etmek lazım. Hatta ben birdahakine güneşlenirken göbek üstüne direk ya şapka ya havlu bişey koycam. Bir de mayo altı bile olsa güneş kremi. Göbek açık güneşlenmek seneye kaldı nasipse.

İşk bir ay kullanmadım herkes şaşırdı ama sigara içiyorum ve korseye bir ay sonra başladım sonuc herkesle aynı hatta ben de seroma da olmadı
Benim duydugum silikon sheet evet etkili ve tabii güneş kremi de olacak ve artı kapalı mayo veya bikini. Bu sene böyle gececek mecburen.

Sevindim bu aralar yine gözüme batmıyo çok şükür. Arada silik gibi baxen daha belirgin gibi anlamadım. Bi de ben havuza girdim yüzemedim ya kendimi suya bırakmamla vazgeçmem bir oldu. Gerginlik hissettim.
Yaaa belki bende de aynısı olur ne de olsa kas kısaldı malum. Zaten uzun yüzme sert kulac vs yapmayın deniyor bir sene.

Hadi inşallah canım hangi tarih? İşin rast gelsin. Ne ödeyeceksin doktora?
30 temmuz diye konuştuk doktorun asistanıyla,hatta annem de karın germe ve meme revizyon olacak aynı doktora oda 31 temmuz. Ben 50 bin annem 60 bin. Fiyatlar ciddi anlamda ucuk ama yapacak bisey yok sağlık olsun inşallah beğeniriz de değer

Dr hakkındaki yorumlar güzel o yüzden rahat ol. Annenle beraber takılırsınız ne iyi denk düşmüş

İnşallah canım. Sen nasılsın iyi gidiyor mu?
Evet iyi gidiyor baya, karnımdaki kesi izlerimi görmesem ameliyatı unuttum gitti bile:)) şaka maka dördüncü ayı tamamladım beşe girdim bu ayın dördünde...artık uzun yol da yurusem eşya da tasısam sıkıntım yok. Ödem falan minimize oluyor cok da farketmiyorum. İnşallah sen de bu günlere kavusursun

Ay ne güzel söyledin ya inşallah yılbaşına toparlanmış olurum ödem azalmış olur bıktım bu göbeğimden valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…