- 12 Şubat 2015
- 63
- 34
Benim alt karnım tahta gibi dümdüz dikiş üzeri bir tarafta mini şişlik var ama ödem mi yag mı onu da anlayamıyorum gerci ameliyat öncesi de alt karnım dümdüzdü. Göbek deliği üstüm sarkıktı işte tam orda var ne varsa çok yürüyünce veya ayakta kalınca hem agrıyor hem şişiyor. Zannediyorum oraya kadar deri sıyrılıp gögüs altı seviyesinde kas dikildigi için hassas hala, e bir de göbek deliği sapından kesilip bicilip yeni yerine konuyor . Ameliyatın acısı on gün, sıkıntısı aylar sürüyormuş malesef. Eften püften sorunlar için yaptırılacak iş değil. Görüntüsünden aşırı mutsuz olmadan bu işe giren sonrasında bunalıma girebilir, buradan da yaptırmayı düşünen arkadaşlara tavsiyem olsun. Gercekten sarkma sorununuz varsa yaptırın buna deger, sarkma yoksa sırf sporla diyetle eriyecek yaglarınız içinse sakın girmeyin bu işe.Ben en basindan beri gunde 2 suruyorum, ayni sekilde devam canim.
Gobek deligi ustu hassas hala, darbe aldigim zaman aciyor. Evde kontrolsuz guc bir oglum var 5 yasinda, bazen karnima vurabiliyor. O zaman canim cok yaniyor iste. Darbe almadikca katlanilmayacak bir aci degil.
Alt karinda sislik, gobek deligi etrafinda hissizlik aynen devam.
Contractubex’i ne kadar sürmeyi tavsiye etti Akın hoca? Tüplerce mi sürecegiz dersin? Çünkü okudugum yorumlar hep uzun süre kullanma üzerineydi. Bu arada maşallah benim gittikce kızaran ve kabarmaya başlayan yara izimi soldurup dümdüz yaptı çok memnun kaldım bu ilactan. Hipertrofic skar sorunum var, keşke zamanında ayak bileği ameliyatımda da verselermiş o kötü iyileşme olmayacakmıs. Ama ortopedistlerin yara izi umurunda degil kasap gibi kesip dikmiş sağolsun bir de ünlü mü ünlü bir ortopedistimizdi. 21 yıldır görüntüsü bir milim iyileşmedi sanki dün ameliyat olmusum gibi kıpkırmızı kabarık kaldı.Ben en basindan beri gunde 2 suruyorum, ayni sekilde devam canim.
Gobek deligi ustu hassas hala, darbe aldigim zaman aciyor. Evde kontrolsuz guc bir oglum var 5 yasinda, bazen karnima vurabiliyor. O zaman canim cok yaniyor iste. Darbe almadikca katlanilmayacak bir aci degil.
Alt karinda sislik, gobek deligi etrafinda hissizlik aynen devam.
Seroma dedıgınız nedır bendeki şişlikte serıma olmasın herhangi bi belirti veriyormu seroma şişlik dışında24 nisanda oldum
Ödem azaldı ama seroma sıvı birikmesi hala 30/40 cc var çekilmesi gereken
Vücut atarmı diye bekliyorum açıkcası
Yaa çok geçmiş olsun, ne diyim belki de 21 sene öncenin teknolojisi öyle gerektirmiştir, bilemiyoruz ki.Contractubex’i ne kadar sürmeyi tavsiye etti Akın hoca? Tüplerce mi sürecegiz dersin? Çünkü okudugum yorumlar hep uzun süre kullanma üzerineydi. Bu arada maşallah benim gittikce kızaran ve kabarmaya başlayan yara izimi soldurup dümdüz yaptı çok memnun kaldım bu ilactan. Hipertrofic skar sorunum var, keşke zamanında ayak bileği ameliyatımda da verselermiş o kötü iyileşme olmayacakmıs. Ama ortopedistlerin yara izi umurunda degil kasap gibi kesip dikmiş sağolsun bir de ünlü mü ünlü bir ortopedistimizdi. 21 yıldır görüntüsü bir milim iyileşmedi sanki dün ameliyat olmusum gibi kıpkırmızı kabarık kaldı.
Evet biraz eziyetli haklısın ama okudugum yorumlar altı-sekiz ay kullanın gibiydi dayanması zor bakalım bir tüp bitince Akın hoca ne diyecek ben de seni takip edecegimYaa çok geçmiş olsun, ne diyim belki de 21 sene öncenin teknolojisi öyle gerektirmiştir, bilemiyoruz ki.
Valla bana 1 tüpü bitir dediler. Gerisinde kimse bişey demedi. Benim anladığım 1 tüpten sonra kullanmayacağım. Ben de memnunum kremden, güzel toparladı ama hem pul pul dökülmesi hem kokusu artık beni darlamaya başladı. Eğer çok elzem değilse devam etmem yani.
Tamamdır, planlarda bir değişiklik olmazsa 30 Haziran'da gideceğim. Tam 3 ay olmuş olacak. Ne dediğini muhakkak paylaşırım burada.Evet biraz eziyetli haklısın ama okudugum yorumlar altı-sekiz ay kullanın gibiydi dayanması zor bakalım bir tüp bitince Akın hoca ne diyecek ben de seni takip edecegim
Su hissi oluyor sağ sola elinizle bastırdığınızda içinde su varmış hissi veriyorSeroma dedıgınız nedır bendeki şişlikte serıma olmasın herhangi bi belirti veriyormu seroma şişlik dışında
Anladım öyle bişey olsaydı doktor söylerdı sanırım 10 gün önce kontrole gıtmiştım dikiş üzerim dümdüz degıl bombeli valla belkıde düzelmıcek bilmiyorum yasayarak görecegız herseyı dikiş altımda elime taş gibi bişeyler geliyorSu hissi oluyor sağ sola elinizle bastırdığınızda içinde su varmış hissi veriyor
Sizin sanırım ödemAnladım öyle bişey olsaydı doktor söylerdı sanırım 10 gün önce kontrole gıtmiştım dikiş üzerim dümdüz degıl bombeli valla belkıde düzelmıcek bilmiyorum yasayarak görecegız herseyı dikiş altımda elime taş gibi bişeyler geliyor
Su hissi derken?Su hissi oluyor sağ sola elinizle bastırdığınızda içinde su varmış hissi veriyor
Sanki içeride su varmış gibiSu hissi derken?
İlgincmiş çok garip bir his olsa gerek. Ben korse de giymedim ilk bir ay, nasıl olmadı bende şaşkınım. Korse özellikle seroma için veriliyor acaba direnler erken mi cekildiSanki içeride su varmış gibi
Göbeğime bastırdığında yumuşak şekilde sağ sola hareket ediyor
İçi su dolu balon gibi düşünün
Slm benim de 2 ay oldu lipo yaptıralı.sirtimi ödemden hala uyuşuk his kaybım var.sozde sırtıma ve karnıma liposaksin ve j plazma yapıldı. sırt tamam ama karnımdan hiç ağrı yok lipo yapılmamış gibi.. bu normalmi???birde hiç kilo kaybetmedim ameliyata gittiğim aynı beden olcusundeyim..nornalmi qcaba??sizde ölçülerde bir değişiklik oldumu???Valla benim 70 gün oldu ilk zamanlarda benim psikolojim bozulmuştu şimdi biraz daha iyiyim hala dikiş üzerinde ödemlerim var kıyafetlerden özellikle taytlardan belli oluyor sabredıcez arkadasım
Bana lipo yapılmadı ama beden ölçüsü olarak ben zaten cok zayıf gırdım ameliyat 34 bedenle oldum bu ameliyatı karın orta kısımda deforme olmuştu karnım çok fazla bi derimde çıkmadı oyuzden ölçülerimde bi degışıklık bi incelme cok farkedemedımSlm benim de 2 ay oldu lipo yaptıralı.sirtimi ödemden hala uyuşuk his kaybım var.sozde sırtıma ve karnıma liposaksin ve j plazma yapıldı. sırt tamam ama karnımdan hiç ağrı yok lipo yapılmamış gibi.. bu normalmi???birde hiç kilo kaybetmedim ameliyata gittiğim aynı beden olcusundeyim..nornalmi qcaba??sizde ölçülerde bir değişiklik oldumu???
Kafayı yiyeceğim.2 ay oldu 10 saat ameliystim sürdü.meme protezi karin ve bel lipo ve germe.yuze yag enjeksiyonu.ve hiç birinden n mnun değilim. Hepsine revizyona gireceğim.tabi dr yaparsa.Bana lipo yapılmadı ama beden ölçüsü olarak ben zaten cok zayıf gırdım ameliyat 34 bedenle oldum bu ameliyatı karın orta kısımda deforme olmuştu karnım çok fazla bi derimde çıkmadı oyuzden ölçülerimde bi degışıklık bi incelme cok farkedemedım
Neden memnun degilsiniz sizi anliyorum sonuclar umdugumuz gibi olmayabiliyor benimde umdugum gibi olmadi ameliyatim yanlardan biraz daha alabilirmis sanki dikislerim gozume igrenc geliyor olmasi gerektiginden daha yukarda gibi sanki acikcasi bende umdugumu bulamadim zaten 34 bedenle oldum hersey dört dörtlük olacak sandim ama malesef olmuyormuş bend3 psikolojik olarak pek iyi hissetmiyorum ama son zamanlarda biraz daha alistim sanki ilk gunlerdeki gibi bunalimda degilim en azindan aynadA dikislerimi gordukce naptim kendime diye az aglamayi biraktimKafayı yiyeceğim.2 ay oldu 10 saat ameliystim sürdü.meme protezi karin ve bel lipo ve germe.yuze yag enjeksiyonu.ve hiç birinden n mnun değilim. Hepsine revizyona gireceğim.tabi dr yaparsa.o kadar acı çektim onami yanayım.bir sürü odeme yaptım onami
Inss hersey güzel istedigon gibi olursun.kendimizi iyi hissetmek adına yaptırıyoruz ama malesef daha kötü oluyor..bugün dr asistsniyla tartıştım.beni suçluyor acele ediyormuşum. 2 ay az zamanmış.ewet doğru ama aşağıdaki silikon yukarımi çıkacak.Neden memnun degilsiniz sizi anliyorum sonuclar umdugumuz gibi olmayabiliyor benimde umdugum gibi olmadi ameliyatim yanlardan biraz daha alabilirmis sanki dikislerim gozume igrenc geliyor olmasi gerektiginden daha yukarda gibi sanki acikcasi bende umdugumu bulamadim zaten 34 bedenle oldum hersey dört dörtlük olacak sandim ama malesef olmuyormuş bend3 psikolojik olarak pek iyi hissetmiyorum ama son zamanlarda biraz daha alistim sanki ilk gunlerdeki gibi bunalimda degilim en azindan aynadA dikislerimi gordukce naptim kendime diye az aglamayi biraktimkendimi estetik ameliyat olmus gibi degilde sanki yorgan ipligiyle dikilmis gibi igrenc hissediyodum yanlardan bende revizhon olacagim oralar bi tuhaf kaldi 4.ayimda olacagim revizyon ...
Insallah cnm hepimizin insallahInss hersey güzel istedigon gibi olursun.kendimizi iyi hissetmek adına yaptırıyoruz ama malesef daha kötü oluyor..bugün dr asistsniyla tartıştım.beni suçluyor acele ediyormuşum. 2 ay az zamanmış.ewet doğru ama aşağıdaki silikon yukarımi çıkacak.