Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Evet lipo yapıldı .Bı de göbek deligimdeki kabuklar dökülmedi daha .Doktor ona da dokunma bekle dedi.Kabuklar kendiliğinden dökülünce iz kremi surersin dedi. İyileşmek için acele ediyoruz sanırım.
Benim 22. Günum hala dikis kabuklu ve icinde işkembe gibi bişey görünüyor.

Ahahahaja sanmam yaaa sanırım acılan bölgeden girip yaptıkları için öyledir psikopata bağladım şimdi bak, arka yanlarım kaybolmus ama yine de kapıya dayansam mı doktor nerde benim kanul girişim diye
Hayır bi de lütfen yag al al noolur diye inat ettim doktor da parmak kadar yagdan ne istiyorsun inatcı hasta demişti ahahaha arasam mı acaba

Ahahahaja sanmam yaaa sanırım acılan bölgeden girip yaptıkları için öyledir psikopata bağladım şimdi bak, arka yanlarım kaybolmus ama yine de kapıya dayansam mı doktor nerde benim kanul girişim diye
Ahahaaasvalla ben hep dusundum onu nıye yok acaba dıye ıcten olurmu acaba diyordum

Merhaba arkadaşlar bugün karın germe ,liposaksin ameliyatı 3. günüm , ama şuan ameliyata girmeden öncekinden daha kalın ve şiş im önceden belim daha ince gibiydi göbeğimde sarkık çatlak hicbirsey yok ama şiş öyle şişki ben ameliyata giderken dümdüzdu düşünün , sarkık olduğu için yapmak istedim bu şişlikler ve kalınlaşma ne zaman iner cidden rahatsız olmaya başladım sabrım kalmadı

Buarada 36 yaşındayım 3 çocugum var , kilomda ameliyat öncesine göre artmış 4 kilo kadar artmış görünüyor , oysa 2 kilo yağ almışlardı

Geçmiş olsun çok normal, ödem o. Direnlerin çıktı mı?

Vücut tahribat olarak algıladığı için tedavi etmek için ödem olurmuş
Benim 15 ci günüm hala ödemliyim
Ameliyata girdiğimde 60 kiloydum eve geldiğimde 5 ci gün yine 60 kiloydum
15 ci günde 55 kiloyum
Enfla C isimli ananas hapını verdi doktorum doktoruna sorup başlayabilirsin belki
Bol bol yeşil çay su ve ananas yiyorum
Benide ameliyattan sonraki dönem ruh olarak daha fazla yordu
Ama beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsal dır
Geçmiş olsun sağlıkla mutlulukla iyileşin İnşaAllah

İnBen aniden karar verdim hiç arasmadim şişlik olunca merak ettim bugün baktım ödem şişlik oluyormuş ben bukadar rahatsız olacağımı sanmiuordum ameliyattan çıkınca şekilli düz bir karnım olacak sanıyordum , Sırtımda da yağ alındı benim mideden ve simitkerden alındı sırtına bakıyorum kapkallin görünüyorum ameliyatı girerken öyle değildim belki acele ediyorum buliyorum ama kendimi enfazla 1 hafta içinde incelecek sanıyordum ise bu sis karınla sırtimla nasıl giderim bilmiyorum berbat görünüyorum insalllah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…