- 4 Ağustos 2014
- 106
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabılır ben amelıyattan cıktım ertesı gun regl oldumBende hiç sertlik olmadı
İki gün regl de oldum birazda ona bağlıyorum
Olabılır ben amelıyattan cıktım ertesı gun regl oldum
Benim özel bölgeme iki dren takıldı acaba ondan mı diye düşündümBenım özel bolgem hıc sısmedı odem de olmadı sadecs mıde ve karın
Benimde sırtıma yapıldı ve en çabuk sonuç gördüğüm bölge sırtım. Dikişimde iyileşmeyen bir bölüm var. Bugün artık iyice gerildim ve sinirlerim bozuk. Şişliğinde içi yanıyor ve kaşınıyor.Benim sırtıma lipoda yapıldı
Dikişlerde ki bantlar bir hafta sonra çıkarıldı
Bu silerjin isimli kreme
Lipo yapıldıysa şişliğin inmesi zaman alıyor diye biliyorum.Benım mıde kısmı cok şiş karın da tabı lıpo da yapıldı bana doktor mıdeyede yaptıgını soyledı
Benim doktorum “Pansumana devam,sıkıntı yok” diyor ve bu cümle beni rahatlatmıyor.Benim oyle icinde su gibi hissi olmadi doktora sorun bence bazen o suyu siringayla cekiyorlar
Fotoğraf atabılırmısın canım uzme kendınj ınan benımde cok streslı gecıyor mıdem ve karnımk gordukce ama 6 aya anca duzelıyormus sanırım zaman ve sabır ama lıpo olanların ve karın germe bır cok. Kısının dumduz karnı bende bunu anlamıyorum şişlıgın ıcı acıuorsa sen bı doktoruna gorun ıstersen cunkı daha 2 hafta olmus senınBenimde sırtıma yapıldı ve en çabuk sonuç gördüğüm bölge sırtım. Dikişimde iyileşmeyen bir bölüm var. Bugün artık iyice gerildim ve sinirlerim bozuk. Şişliğinde içi yanıyor ve kaşınıyor.
Benim şişlik balon gibi ama doktora yazdım az önce eğer yatarken sağ sola gitmiyor yürürken kıpırdamıyor lık lık diye ses gelmiyorsa normal ödem dedi . Yazdığım şeyler varsa su birikmiş olabilir dedi Onuda sanırım çekiyorlar mışBenimde sırtıma yapıldı ve en çabuk sonuç gördüğüm bölge sırtım. Dikişimde iyileşmeyen bir bölüm var. Bugün artık iyice gerildim ve sinirlerim bozuk. Şişliğinde içi yanıyor ve kaşınıyor.
Sırt ve yanlar taş gibiBenimde sırtıma yapıldı ve en çabuk sonuç gördüğüm bölge sırtım. Dikişimde iyileşmeyen bir bölüm var. Bugün artık iyice gerildim ve sinirlerim bozuk. Şişliğinde içi yanıyor ve kaşınıyor.
Insallh en kısa zamanda kavusuruz bende ödem atıcı hap kullanıyorum cay ıcıyorum bu surecte gecıcek ınsallhBenim şişlik balon gibi ama doktora yazdım az önce eğer yatarken sağ sola gitmiyor yürürken kıpırdamıyor lık lık diye ses gelmiyorsa normal ödem dedi . Yazdığım şeyler varsa su birikmiş olabilir dedi Onuda sanırım çekiyorlar mış
İyileşme süreci biraz sinirleri bozuyor sanırım korse dikiş ödem
Ben ameliyattan direk dümdüz çıkacağım sanıyordum
Meğer vücut tahribat olduğunu düşünüp onarmaya çalışıp ödem yaparmış
Bu şişkinlik vücudun savunma mekanizmasıymış
Zamanla inecek İnşaAllah
Ananaslı hap içiyorum bol bol ödem attırıcı çay içiyorum
Hepimize geçmiş olsun hayallerimiz den de güzel vücutlarımıza kavuşalım tez zamanda
O
ohhh sevindim iyi bisey normal kabuklanmasi simsiyah olani fena. Gecmis olsun sakin siz cikarmayin
Yok benim 22. Günüm Doktor sıkıntı ılmadığını söylüyor, gel dese gidicemFotoğraf atabılırmısın canım uzme kendınj ınan benımde cok streslı gecıyor mıdem ve karnımk gordukce ama 6 aya anca duzelıyormus sanırım zaman ve sabır ama lıpo olanların ve karın germe bır cok. Kısının dumduz karnı bende bunu anlamıyorum şişlıgın ıcı acıuorsa sen bı doktoruna gorun ıstersen cunkı daha 2 hafta olmus senın
Cok ıyı 1.ayına az kalmıs cok cabuk ıyılesrsın ınsallhYok benim 22. Günüm Doktor sıkıntı ılmadığını söylüyor, gel dese gidicem
Ya paylaşılan fotoğrafları görünce benim tablo çok kötü görünüyor. Özellikle iyileşmeyen dikiş ve üzerinde bir bölüm derisi soyulmuş. Ürkebilirsin Seni izlemeye alayım, sende al.Fotoğraf atabılırmısın canım uzme kendınj ınan benımde cok streslı gecıyor mıdem ve karnımk gordukce ama 6 aya anca duzelıyormus sanırım zaman ve sabır ama lıpo olanların ve karın germe bır cok. Kısının dumduz karnı bende bunu anlamıyorum şişlıgın ıcı acıuorsa sen bı doktoruna gorun ıstersen cunkı daha 2 hafta olmus senın
Bende bürün korse var. O da biraz bol geldiği için üzerine cırt cırtlı korse takıyorum. İzlemeye alıyorum senide. İlerleyen zamanlarda foto paylaşırız.Sırt ve yanlar taş gibi
Mide sertleşmeye başladı
Dikiş altı su olan balon hissi var
Doktor az önce de yazdığım gibi sağ sola oyanmuyor su var hissi vermiyorsa ödem dedi
Korseyi 15 gündür hiç çıkarmadım ara ara yıkarken sadece çıkardım
Şimdi daha sıkı takıyorum şort şeklinde kopçalı
Benım gogus altımı gorsen ınankı cok kotu aldım izlemeye benım gogus altı acılmıstı ıcındekı yaglar dısarı cıkmıstıYa paylaşılan fotoğrafları görünce benim tablo çok kötü görünüyor. Özellikle iyileşmeyen dikiş ve üzerinde bir bölüm derisi soyulmuş. Ürkebilirsin Seni izlemeye alayım, sende al.
Geçecek ve bu kadar emeğe değecekInsallh en kısa zamanda kavusuruz bende ödem atıcı hap kullanıyorum cay ıcıyorum bu surecte gecıcek ınsallh
Lipo yapıldıysa morluk daha hgeç iyileşiyor galiba. Benimkide mor yada kahverengilikler var dikiş etrafında.Benim karın germe ameliyatımin 37 günü dik olarak yeni yürüyebiliyorum .Artık ağrım sancım yok ama göbekle ameliyat dikişlerimin olduğu bölge mor ve çok sert.Doktorum normal olduğunu ve sabretmemi söyledi.Fotograf paylaşan arkadaslarin benim gibi morlukları yok.Benim gibi sıkıntı yaşayan oldu mu?Bilgilendirirseniz sevinirim
Evet lipo yapıldı .Bı de göbek deligimdeki kabuklar dökülmedi daha .Doktor ona da dokunma bekle dedi.Kabuklar kendiliğinden dökülünce iz kremi surersin dedi. İyileşmek için acele ediyoruz sanırım.Lipo yapıldıysa morluk daha hgeç iyileşiyor galiba. Benimkide mor yada kahverengilikler var dikiş etrafında.
Sırtınıza lipo yapıldıgında arka böşümde kanül giriş izi var mıydı? Benim yanlar arkaya dogru mor oldu ama kanül girişi dikiş yeri bulamadım yapılmadı mı acabaBenimde sırtıma yapıldı ve en çabuk sonuç gördüğüm bölge sırtım. Dikişimde iyileşmeyen bir bölüm var. Bugün artık iyice gerildim ve sinirlerim bozuk. Şişliğinde içi yanıyor ve kaşınıyor.