Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım senın amelıyat olalı baya olmus benım de 1 ayı gectı karın germe mıdem cok şiş karnım da senın durumun nasıl ıyılesme sürecın nasıl oldu

21. Gün (Lipo+Karın germe) Artık tamamen dik yürüyorum diyebilirim ama tabiiki kasma var. Benimde damar yapım kaynaklı yara iyileşmem gecikiyor. Yani şu an hala 2-3cm lik bir alan siyah kabuklu. Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı içinizde? Göbek deliğin altı çok gergin ve şiş. Ödem sağ tarafımda daha çok ( yada seroma). Bugün biraz fazla uzun aynı pozisyonda oturdum yazlık-kışkık yaparken çok uyuştum ve ağrı oldu. Şişlik ve kısıtlı hareket beni artık ruhsal olarak yordu Birde lipo deliklerinin izi kalır mı sizce? Ve şişlik ile morluklar tamamen ne zman geçer bilen var mı? Aslında genel olarak şükür modundayım fakat bazen enerjim düşüyor. Ben bayrama kadar çok iyi toparlarım diye hayal etmiştim.

Benım 40 gun oldu midem çok şiş karnım şiş hıc mutlu degılım yanlara lıpo yapıldı ama hıc yapılmamış gıbı oyuntu yok tam karın germe dıye gırdım mını karın germe olmus oda dokum olmadıgı ıcın mını marın germe yapılmıs kesi izi bastan sona tam karın germe izi gıbı benım iç karın kaslarım hala acıyor tamdık yuruyorum 3.haftada basladım dık yurumeye gecmıs olsun bu arada senın mıdede varmı şişlık yada sımıt bolgen ınceldımj

Mide bölgesi yumuşamaya başladı ama şişlik var tabi. Simit bölgesi daha iyi. Aslında genel görüntü güzel, ama şişlik gidince daha net anlayacağız tabi. 40 günde artık ödemin yüzde 80 e yakını gider diyorlardı ya . Doktorun yorumu ne bu konuda?

6 ay beklemem getekıyormus odemın atılması ıcın

Kabuk kalin mi ince mi? Ve rengi nasil siyah mi koyu kahve mi? Etrafi kizarik mi normal mi bir suru etkene gore degisiyor

Bende 15 gün oldu karın germe ve meme dikleşirse ameliyatı olalı
Göbek deliği aşşağısı ve özel bölge hala şiş içinde su var gibi
Sizde de bu şekilde mi

Benim iki dren vardı acaba ondan mı?
Bastırınca göbeğim hareket ediyor
Benımde ıkı dren vardı ozel bolge uzerınde benım tam karın germe gıbı oldy ama sadece gobek delıgı degısmedı ondan olabilir belkı bırde o drenler cıkınca cok sertlık oldu o bolgede ız yerınde sımdı yavas yavas yumusamaya basladı

Benim sırtıma lipoda yapıldı
Dikişlerde ki bantlar bir hafta sonra çıkarıldı
Bu silerjin isimli kreme başladım
Benım sımıt ve mıde ye yapıldı aslında mıdeye nasıl yapıldı bılmuyorum ama sımıt bolgelerı cok morarmıstı cok serttı mıde bolumunde yoktu anlamadım yanı ıcten mı yaptı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…