- 17 Temmuz 2020
- 1.029
- 662
Yaa onu ben de merak ediyorum kimisi ikinci ay göbek acıp geziyorum yaZıyor niye biz böyleyizkiTadını nezsmn cıkarıcam bılmıyırum canım bıraz ınseydı mıde ve karın ozamn ıyı olurdum bıraz:)
Valla bilmiyorum :))) buda bızım sansımız herhalde:)Yaa onu ben de merak ediyorum kimisi ikinci ay göbek acıp geziyorum yaZıyor niye biz böyleyizki
Ben de dogum yok ona ragmen var:)) kilo al ver olunca işteAynen demı ama dogum yaptık sonucta:)
Öyle ahım şahım göbeğim de yoktu benim ya alt karnım dümdüzdü mide üstü gevsekti anlamadım şu işiValla bilmiyorum :))) buda bızım sansımız herhalde:)
Benım mıdede gobekte vardı alt karında tek gıden alt karın oldu bırde karnım cok yumsak yaptıranlar sert ve tas gıbı guzel dıyor benım karınmı sorunlu anlamafımÖyle ahım şahım göbeğim de yoktu benim ya alt karnım dümdüzdü mide üstü gevsekti anlamadım şu işi
Ay ne guzel ya ona sukur canım :)Ben de dogum yok ona ragmen var:)) kilo al ver olunca işte
Senin sanki daha cok mini germe gibi o zaman da sert mi oluyor yine bilmiyorum. Bizim tam germe olunca kaslar boylu boyunca dikildigi için kas sert zamanla yumusuyordur ancak evet.Benım mıdede gobekte vardı alt karında tek gıden alt karın oldu bırde karnım cok yumsak yaptıranlar sert ve tas gıbı guzel dıyor benım karınmı sorunlu anlamafım
Dogum da yapsam beni hic toparlayamazlardı galiba :))Ay ne guzel ya ona sukur canım :)
Ameliyat sonrası 3.hafta kontrolüne gittiğimde iz tedavisine başladık. Akşam yatarken Conractubex sürdüm. Sabah kalkınca onu temizleyip kuru cilde Siltape silikon bant yapıştırdım. Akşam onu çıkarım tekrar Contractubex sürdüm. Siltape 1 hatta 1 buçuk kutu kadar bitirdim. Şimdi sabah akşam Contractubex şeklinde devam ediyorum. Başka da yaptığım bişey yok. Sanırım kreme de tüp bitene kadar devam edeceğim.Ben de senin izini begendim kızarma da olmamış ameliyat sonrası neler önerdi doktorun merak ettim maşallah yani cok iyi durumda dikişler benim kızardı mesela aşırı beyazım bir de cok sırıttı
Evet mını germe ama kesi izi tam karın geröe gıbı içten kasları dıktım dedı doktorSenin sanki daha cok mini germe gibi o zaman da sert mi oluyor yine bilmiyorum. Bizim tam germe olunca kaslar boylu boyunca dikildigi için kas sert zamanla yumusuyordur ancak evet.
Evet aşırı beyazım kıpkırmızıydı ama contractubexi sürdüm günün ertesi gitti ben de ona devam edicekmişim.Ameliyat sonrası 3.hafta kontrolüne gittiğimde iz tedavisine başladık. Akşam yatarken Conractubex sürdüm. Sabah kalkınca onu temizleyip kuru cilde Siltape silikon bant yapıştırdım. Akşam onu çıkarım tekrar Contractubex sürdüm. Siltape 1 hatta 1 buçuk kutu kadar bitirdim. Şimdi sabah akşam Contractubex şeklinde devam ediyorum. Başka da yaptığım bişey yok. Sanırım kreme de tüp bitene kadar devam edeceğim.
Ben tam buğday tenli denen cinstenim :) Esmer değilim ama açık bir tenim yok. Belki beyaz tenli olduğun için kızarmıştır izler.
Kilo mu sanmam ya ben aldım mesela tartıda da görüyorum zaten hem de altı kilo. Korseyi cıkardıgın anda mı böyle sabahları yani? Sabahki halinden git gide şişiyorsa ödem diyor real self deki doktorlar.Kızlar doktora mesaj attım bıraz once cok şiş dedım karnım ve mıde yaglanma olmus dedı bırsey yemıyorum kı cok dıkkst edıyorum dedım yediklerime kılo aldıracak bırsey yemıyorum benım yapabilecek oldugum bırsey yok zayıflaman gerekiyor dedı normalmı bu
Kilo aldin mi ki? Aldiysan bile kilo gibi durmuyor sanki.. hani sanki fazla yemissin de miden sismis gibi duruyor. Sabah kalkinca boyle misin, yoksa gun sonuna dogru mu boyle oluyorsun? Gun sonuna dogru ben de sisiyorum. Eskisi gibi 5 aylik hamile gibi durmasa da karnim illa ki yedigim ictigim sisiriyor yani.Kızlar doktora mesaj attım bıraz once cok şiş dedım karnım ve mıde yaglanma olmus dedı bırsey yemıyorum kı cok dıkkst edıyorum dedım yediklerime kılo aldıracak bırsey yemıyorum benım yapabilecek oldugum bırsey yok zayıflaman gerekiyor dedı normalmı bu
Kılo olması imkansız canım sabah şiş oluyor yıne bu kadar degıl bu aksam uzerı cekmıs halım mıde ye liposuction yaptım onun sışlıgıde var tabı demıs bu kadar şiş olması normal mı ılk yaglanma diyor sonra ameliyat olmadan once oyle degıldı dedıgımde ödem dedıKilo mu sanmam ya ben aldım mesela tartıda da görüyorum zaten hem de altı kilo. Korseyi cıkardıgın anda mı böyle sabahları yani? Sabahki halinden git gide şişiyorsa ödem diyor real self deki doktorlar.
Ben aksam yemeklerı bıle yemıuorum canım sabahları ekmek yok oglen az yıyıyorum odem atıcı solgarın vıtamın kullanıyırum cok dıkkat edıuorumKilo aldin mi ki? Aldiysan bile kilo gibi durmuyor sanki.. hani sanki fazla yemissin de miden sismis gibi duruyor. Sabah kalkinca boyle misin, yoksa gun sonuna dogru mu boyle oluyorsun? Gun sonuna dogru ben de sisiyorum. Eskisi gibi 5 aylik hamile gibi durmasa da karnim illa ki yedigim ictigim sisiriyor yani.
Kilo olması mümkün degil o taktirde geriye şiş olma ihtimali kalıyor hele lipo varsa ne yagı yahuKılo olması imkansız canım sabah şiş oluyor yıne bu kadar degıl bu aksam uzerı cekmıs halım mıde ye liposuction yaptım onun sışlıgıde var tabı demıs bu kadar şiş olması normal mı ılk yaglanma diyor sonra ameliyat olmadan once oyle degıldı dedıgımde ödem dedı
Aynen canım cok canımı sıktı doktorKilo olması mümkün degil o taktirde geriye şiş olma ihtimali kalıyor hele lipo varsa ne yagı yahu
her zaman paylas canim buna ihtiyicamiz var keske herkes senin gibi detayli aciklamalar yazsa kendi adima tsk ederim yazilarini hep okumaya devam edecegim
Ruhumuz taş olmasın beEstetik ameliyat esittir revizyon. Malesef her sey mukemmel olmayabiliyor. Elbette zor ben de memede yasarken hop oturup hop kalktim ama sonrasinda hizli iyilesti. Napalim bizim de kaderimiz buymus bazen cok canim sıkılıyor dogustan her yeri taş gibi insanlar var kime cektim ben de bilmem annem, teyzelerim anne annem filinta gibi incecik uzun, atletik kadınlardı bir yerlerinde catlak patlak selilütten eser yoktu. Ben öyle bir kadından cıka cıka orta boylu obez olmaya yatkın tuhaf bişey cıktım, e ben ne yapayım:)))
Yani bilemedim ama karnımda memedeki kadar potluk yok. Az biraz huzursuz etti beni işte. Midem dümdüz açıkçası, hatta içe bile göçük ama alt karnım henüz istediğim gibi değil. Hala şişlik ve ödem var, belli. Bir de dümdüz, pürüzsüz değil dikişim. Hafif büzük gibi. Ama herhalde bu dönemde normaldir. Resim ekliyorum aşağıya, belki bir fikir verir. Ben ne durumdayım bilemiyorum çünkü :) Aşağı yukarı 40 güne yaklaşıyor
Kızlar doktora mesaj attım bıraz once cok şiş dedım karnım ve mıde yaglanma olmus dedı bırsey yemıyorum kı cok dıkkst edıyorum dedım yediklerime kılo aldıracak bırsey yemıyorum benım yapabilecek oldugum bırsey yok zayıflaman gerekiyor dedı normalmı bu