Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım revizyon hangı durumlsrda yapılıyor tekrar narkoz mu verıp kesıyorlar

Karın germe çok zor hele birde sıcaklarda olursak dahada zor. Benim dikişler düzelmedi. İltihaplandı. İkinci kez dikiş atıldı karnıma.
Estetik ameliyat esittir revizyon. Malesef her sey mukemmel olmayabiliyor. Elbette zor ben de memede yasarken hop oturup hop kalktim ama sonrasinda hizli iyilesti. Napalim bizim de kaderimiz buymus bazen cok canim sıkılıyor dogustan her yeri taş gibi insanlar var kime cektim ben de bilmem annem, teyzelerim anne annem filinta gibi incecik uzun, atletik kadınlardı bir yerlerinde catlak patlak selilütten eser yoktu. Ben öyle bir kadından cıka cıka orta boylu obez olmaya yatkın tuhaf bişey cıktım, e ben ne yapayım:)))

Ben sigara kullanıyırum canım gunde 4 5 yapamıyorum ama doktoruma soylemedım her kontrolde soruyor bana ıstedıgın zaman gel kontrole ıstefıgını sor dedı cep numarasıda var baxen aksam bıle mesaj atıyorum 2 dakıka gecmeden cevap verıyor sagolsun

Canım amelıyata gırmeden 1 gun once bıraktım 1 paket ıcıyordum gunluk ben taktım korseyı hala takıyorum amelıyattan cıktım 1 gun sonra tak dedı doktorumsıgarayı suan gunkuk 4 5 tane kullanıyorum

İlk üc haftadan sonra sigara eskisi kadar etki etmiyor ama ilk üc hafta yara iyileşmesinde cok önemli. Özellikle karında damar yapısı bozuldugu için beslenmeyi bozuyormus. Ben 27 gün içmedim sonunda meme öyle olunca başlarım damarına beslenmesine diye sinirimden başladım. Keşke başlamasaydım doktorum kızdı ama işte napcan tiryakilik kötü:))

Bende 1 ay ıcmedım canım zaten 1 ay 1 hafta oldu amelıyat olalı 1 haftadr ıcıyırum:)

Ayy cok kotu olmus ya benım dıkısler kaynadı tekrar acılır mı kı bılemedım
Yok artık acılmaz sakin ol genelde üçüncü gün belli oluyor dikişin gidişatı kan toplanıyor kararıyor falan. Bu saatten sonra olmaz. Benim meme de üçüncü gün anşadı doktorum bişey gelişecegini aynen de öyle oldu

Benım 2 hafta sonra gogus altı acıldı ama yagları gorundu cok canım yandı ama dikilmedı doktorum rif ampul verdı onunla pansuman yaptım kapandı cok sukur

Aynen canım:) sen nasılsın pekı karnın dıkıslerın ıyımı
Karın dikişlerim süper hic bir sıkıntı yok pembeleşti baya, meme dikişleri de soldu, ikinci ay sonunda yeni contractubex sürmeye başladım doktor başla artık dedi. İzlerde bir sorun yok gibi bakalım sürecte böyle gider inşallah

Benım 2 hafta sonra gogus altı acıldı ama yagları gorundu cok canım yandı ama dikilmedı doktorum rif ampul verdı onunla pansuman yaptım kapandı cok sukur
Genelde meme alt kısım acılıyor evet ama benim dikey cizginin areolayla birleştigi yer kalın kabuklandı 25 gün falan bekledik ondan sonra temizleyip dikti. Önce büzüşüktü zamanla oturdu daha da toparlar herhalde yeni dikiş altı hala sert zaman lazım ama yolunda gidiyor

Memedeki potluklar kalici olmuyor bildigim kadariyla ince ve esnek bir deri yapisi. Karnin nasil oldu dumduz mu merak ediyorum. Sikintin var mi? Pek yazmiyorsun buraya
Yani bilemedim ama karnımda memedeki kadar potluk yok. Az biraz huzursuz etti beni işte. Midem dümdüz açıkçası, hatta içe bile göçük ama alt karnım henüz istediğim gibi değil. Hala şişlik ve ödem var, belli. Bir de dümdüz, pürüzsüz değil dikişim. Hafif büzük gibi. Ama herhalde bu dönemde normaldir. Resim ekliyorum aşağıya, belki bir fikir verir. Ben ne durumdayım bilemiyorum çünkü :) Aşağı yukarı 40 güne yaklaşıyor operasyon.

Eklentiler

• 20210507_140924.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 207
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…