İzlerın orda gecmesıde zaman alıyor benım yara yuvarlak buyuk alt kısımda kotu gorunuyor ama ılerıde duzelır ınsallhGenelde meme alt kısım acılıyor evet ama benim dikey cizginin areolayla birleştigi yer kalın kabuklandı 25 gün falan bekledik ondan sonra temizleyip dikti. Önce büzüşüktü zamanla oturdu daha da toparlar herhalde yeni dikiş altı hala sert zaman lazım ama yolunda gidiyor
Cok guzel olmus senınkı benım mide cok şiş hala karın da şiş yatınca düz oluyor tabı için rahat olsun ben cok begendım o buzusuk kısımlar gecıyor onu kafana takma hıcYani bilemedim ama karnımda memedeki kadar potluk yok. Az biraz huzursuz etti beni işte. Midem dümdüz açıkçası, hatta içe bile göçük ama alt karnım henüz istediğim gibi değil. Hala şişlik ve ödem var, belli. Bir de dümdüz, pürüzsüz değil dikişim. Hafif büzük gibi. Ama herhalde bu dönemde normaldir. Resim ekliyorum aşağıya, belki bir fikir verir. Ben ne durumdayım bilemiyorum çünkü :) Aşağı yukarı 40 güne yaklaşıyor operasyon.
Bence cook iyi durumdasın. 40 gün daha iyileşme henüz başlamıs demek. Ancak ikinci ayda biraz oturuyormus. Dikişin süper görünüyor tertemiz, mini minnacık bir göbek deliğin var sadece delik etrafı evet biraz ödemli buradan bile net. Dikişe yakın yerlerde az bişey seroma olması da normalmiş. Bence karnın da hersey ok hatta 40 gün için süperYani bilemedim ama karnımda memedeki kadar potluk yok. Az biraz huzursuz etti beni işte. Midem dümdüz açıkçası, hatta içe bile göçük ama alt karnım henüz istediğim gibi değil. Hala şişlik ve ödem var, belli. Bir de dümdüz, pürüzsüz değil dikişim. Hafif büzük gibi. Ama herhalde bu dönemde normaldir. Resim ekliyorum aşağıya, belki bir fikir verir. Ben ne durumdayım bilemiyorum çünkü :) Aşağı yukarı 40 güne yaklaşıyor operasyon.
Düzelir düzelir dikey ize bakarak daha yavaş ama düzeliyor illaki. Acıkcası acık yara olması yagın görünmesi nerden nereye yanı. Neden dikmedi de bekledi acaba cok mu geniş alandıİzlerın orda gecmesıde zaman alıyor benım yara yuvarlak buyuk alt kısımda kotu gorunuyor ama ılerıde duzelır ınsallh
Meme o kadar hızlı toparlandı ki sanki karnım hiç iyileşmiyormuş gibi geliyor :) Çok teşekkür ederim, valla moral oldun.Cok guzel olmus senınkı benım mide cok şiş hala karın da şiş yatınca düz oluyor tabı için rahat olsun ben cok begendım o buzusuk kısımlar gecıyor onu kafana takma hıc
Meme o kadar hızlı toparlandı ki sanki karnım hiç iyileşmiyormuş gibi geliyor :) Çok teşekkür ederim, valla moral oldun.
Karın dikişlerim süper hic bir sıkıntı yok pembeleşti baya, meme dikişleri de soldu, ikinci ay sonunda yeni contractubex sürmeye başladım doktor başla artık dedi. İzlerde bir sorun yok gibi bakalım sürecte böyle gider inşallah
Göbek deliğimin etrafı ve dikiş hattı komple şiş. O kadar belli ki, hani hamileyken olurdu ya parmaklarımız gömülürdü ete, aynen öyle. Yine de gayet mutluyum, operasyon öncesi kotlarımı giyebiliyorum. Sadece hayal ettiğim alt karnın iki tık uzağındayım :) Şimdilik çok üstünde durmuyorum, ne zaman spor yapmama izin çıkacak ondan sonra ben bu karnı nasıl şekillendireceğimi çok iyi biliyorum :)Bence cook iyi durumdasın. 40 gün daha iyileşme henüz başlamıs demek. Ancak ikinci ayda biraz oturuyormus. Dikişin süper görünüyor tertemiz, mini minnacık bir göbek deliğin var sadece delik etrafı evet biraz ödemli buradan bile net. Dikişe yakın yerlerde az bişey seroma olması da normalmiş. Bence karnın da hersey ok hatta 40 gün için süper
Benımkı catlak dolu gobek delıgı yapılmadı doku olmadıgı için sadecs sarkan derıyı aldı keske doku olsaydı benımde oyke gobegım olsaydı canım oyuzden cok cok guzel gobegın masallhMeme o kadar hızlı toparlandı ki sanki karnım hiç iyileşmiyormuş gibi geliyor :) Çok teşekkür ederim, valla moral oldun.
Ne kadar güzel toparlamış izlerin :) Özendim.. aman nazar değmesinİkinci ay böyle oluyor arkadaşlar azcık sabır
Hayatım senin alt karın bizim üst karın şişGöbek deliğimin etrafı ve dikiş hattı komple şiş. O kadar belli ki, hani hamileyken olurdu ya parmaklarımız gömülürdü ete, aynen öyle. Yine de gayet mutluyum, operasyon öncesi kotlarımı giyebiliyorum. Sadece hayal ettiğim alt karnın iki tık uzağındayım :) Şimdilik çok üstünde durmuyorum, ne zaman spor yapmama izin çıkacak ondan sonra ben bu karnı nasıl şekillendireceğimi çok iyi biliyorum :)
Güzel sözlerin için çok teşekkürler, demin başka arkadaşa da yazdım; meme çok iyi toparlanınca sanki karın toparlanmıyor gibi geliyor bazen. Ama sabırla bekliyorum. Bu resmi çektiğim iyi oldu. 6. ayda sonra bir daha çeker bakarım.
Gayet ıyı durumda canım dıkıslerın guzel gorunuyorHayatım senin alt karın bizim üst karın şiş) sonucta hepimizin bir yeri bişey ve meme evet anında iyileşme başlıyor karın süründürecek belli ) demin koymustum bir daha koyayım ikinci ay dikişimin durumu
Seninki de baya güzel ya cok toparlamışsın cidden iyi gidiyor. Catlaklara gelince onlardan kurtulus yoksa onları sevBenımkı catlak dolu gobek delıgı yapılmadı doku olmadıgı için sadecs sarkan derıyı aldı keske doku olsaydı benımde oyke gobegım olsaydı canım oyuzden cok cok guzel gobegın masallh
Sizinki de ikinci ay dolunca değişecek az sabır ben de bekliyorum biri üçüncü ay sonucunu koysun ama kimse bişey demiyorGayet ıyı durumda canım dıkıslerın guzel gorunuyor
:) ben 32 yasındayım guzellık uzmanıyım bızım musterıler soruyor catlak tedavısı varmı kelın ilacı olsa kzfasına sürer dimiSeninki de baya güzel ya cok toparlamışsın cidden iyi gidiyor. Catlaklara gelince onlardan kurtulus yoksa onları sev) yeni felsefem
Senin dikiş izlerin de çok güzel toparlamış cidden moral oldunuz bana :) doktorlar ihtiyacımıza göre gidişatı belirliyorlar, hiç takılma çatlaklara. Benim karnımda zaten çok çatlak yoktu ama basenlerde bol bol mevcut. Hem onlar operasyonla da gitmez.. Napalım yani? Sarkan deriden kurtulmuşsun mis gibi, gayet de güzel iyileşiyorsun.. tadını çıkar :)Benımkı catlak dolu gobek delıgı yapılmadı doku olmadıgı için sadecs sarkan derıyı aldı keske doku olsaydı benımde oyke gobegım olsaydı canım oyuzden cok cok guzel gobegın masallh
Ben de senin izini begendim kızarma da olmamış ameliyat sonrası neler önerdi doktorun merak ettim maşallah yani cok iyi durumda dikişler benim kızardı mesela aşırı beyazım bir de cok sırıttıNe kadar güzel toparlamış izlerin :) Özendim.. aman nazar değmesinDemek ki neymiş, gerçekten sabretmek gerekmiş.
Catlaklar bizim süsümüz ay benim karnımda sıfır catlak kaldı ama bacaklar maşallah harita:) ben 32 yasındayım guzellık uzmanıyım bızım musterıler soruyor catlak tedavısı varmı kelın ilacı olsa kzfasına sürer dimi