Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çok ama çok teşekkür ederim. Çok okudum böyle yazanları ama işte birde bana özel yazılsın daha da rahatlayım istedim bir an önce hayırlısı ile ameliyatı olup hemencecik atlatmak istiyorum. Umarım herşey yolunda gider. Bekleyen isteyen herkes için çok çok kolay olsun inşallahTekrar teşekkür ederim

Rica ederim, herkesiz iyilesme sureci farkli olabilir, zorlu gecenlerde var dilerim sizinkide cok kolay olur, ama ameliyat olduktan sonra o psikolojiden cikmak iyilesmeyi hizlandiriyor bence, 10 gun oncede kol germe oldum, o daha da rahat gecti cok sukur, 4-5 gun icinde rutinime dondum, tabi kontrollu bir sekilde, zorlandigimi hissettigim an hic zorlamiyorum kendimi

Maşallah çok geçmiş olsun. En kısa sürede tamamen toparlarsınız inşallah

Merhaba

size özel mesaj atilmiyor galiba..
Mustafa Karaca ameliyat oldunuz mu? Memnunmusunuz?

Kizlar selam 20. Gündeyim bugün.
Şimdi işinize evinize çocuklarınızla ilgilenmeye pekala baslarsiniz ama kaslardaki dikişler esnerse bunun telafisi yok.
Ben 11. Gün ise dönmek için çok diretiyordum ancak doktorum beni 8 gün oturmadan yatırdı direnler 5. Gün çekildi ve bu kadar eziyete ise dönmedim ama dönülür mü evet dönülür fakat o hafta oldukça eğik yürüyordum zor olurdu ne kadar dikkat edebilirdim bilmiyorum. Ben evde yemek yapmaya 14. Gün evi toplamaya 15. Gün başladım ama korkuyorum açıkçası bir kere mutfağı süpürdum o kadar ağır kaldirmiyorum dediğim gibi dikişler esnerse sonrası büyük hayal kırıklığı olur. Ben dün başladım ise, masa başı isim oturmak yürümek beni rahatsız etmiyor ama hala normal bir insan gibi dik yurumuyorum yuruyemiyorum açıyor
Benim çocuklarım 11_3 yaşında kucaklik çocuğum yok yani o açıdan zor olmadı sezeryandan kolaydı bu işin Sabri eziyeti daha çok açısı çok diyemem ki bende çok korkmaya başlamıştım çok sorguladım ne kadar açıyor diye

Merhabalar yeni üye oldum sizden rica karin ameliyatı için İstanbul' da yada Antalyada en onereceginiz iyi bir doktor varmi ve yapanlar fiyat söyleyebilirim? Ben Fatih Dağdelen le görüştüm 60 bin dedi birde ali mezdeg oda bana 30 bin civarı dedi.. lütfen cevap yazin

Darısı başıma

Antalya icin prf dr omer refil özerdemi öneririm

Selam arkadaşlar 1. Aydım dolmak üzere ağrım sızım yok çok şükür ama bir kaç konuda tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum

Sağ ve sol memede eşitsizlik mevcut sağ meme daha büyük sola göre doktorum 15. Gün kontrolümde ödemin beklediğinden fazla olduğunu söylemişti bu arada memeye dren takılmamıştı (dikleştirme + protez takıldı 195 cc üst kısımda boşluk olmaması için)

Karnım ise ilk günden beri düm düz değil ameliyat sonrası baya baya şişmişti ödemden yan yatıyorum artık ve belirgin bir çıkıntı gibi göbekli görünüyorum pubis bölgeme lipo yapılmıştı orasıda aynı şekilde şiş..
Normal mi arkadaşlar bu durumlar ilk günler ödem ödem diyip durdum ama 1 ay olacak

Sabah aynaya bakıyorum ilk baktığımda korsesiz,Karnım dumduz değil. İçeri çekince üst kısımdan biraz giriyor ama yani sarkık değil tamam toplanmış güzel nizami ama dümdüz değil olmasimi gerekiyor acaba? Bel kısmından özellikle odemler devam ediyo karnı anlamıyorum. Benimde bugün yanilmiyosam 23. Günüm publis bölgesini bende çok sis görüyorum direnler oradan takıldığı içinmi bilemiyorum. Yatarkten bir fotograglf çekmiştim muntazam ama ayaktayken öyle değil mom jeansler kapanmaya başladı ama asla rahat edemem diye giymedim hiç, ama dar katları kapatmak mümkün değil korse küp gibi deforme oldu üstelik doktor yenisini gönderecek dikişler hala bantlı gormuyorum ne olduğunu. Göbek deligi pansumanı devam ediyor. Tecrübelilerden bilgi istiyorum bende.

Benim kasıklarım cok sis demek 2 ay daha inmiyor şişlik diyolar asırı pubis bölgem sis en cok ödem ordaaa ne zaman inicek acaba benim daha 2 hafta oldu ameliyat olalı. 1. Ayda gecer sanıyordum ama cok zor gözüküyor gecmesiiii

Merhabalar geçmiş olsun pubis bolgeside geriliyomu acaba karın germe ile birlikte ve yağ almayla benim o bolgeninde gerilmesi gerekiyoda

Aylardır görmüyordum. Mesajı yeni gördüm.
77 ile dirmistim. 64 e indim ama biraz iştah açılınca 66 oldum maalesef. Bel ve karnim duz bu arada.

Yaklaşık 6 ay önce Yağ alımıyla beraber karın germe ameliyatı oldum ama sonuç tam bir hayal kırıklığı doktor hiç yağ almadan karnıda tam germemiş olduğu için şu an karnım yağlı ve hafif sarkık doktorsa saçma sapan bahanelerle hatasını kabul etmiyor. Doktor secerken iyi araştırın ben çok yanlış secim yapmışım iyi de para ödemiştim. Sonradan öğrendim ki benim gibi farklı operasyonlarında da hastaların sıkıntıları olmuş. Doktor parayı alana kadar ilgili sonra hastayı hiç önemsemiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydınlar benim doktorumda karnımdan yağ almamış gerekiyormuydu bilmiyorum nedenini sordum ama karın germede senin gibi zayıf hastalarda yağ alırsak bozulmalara sebep olup iyileşme sürecini bozar dedi. Biraz bozuldum bu duruma ama bilemiyorum dün ilk defa bir sürü elbise ve etek denedim korsesiz sanırım ödemden gene biraz gbek var dümdüz diyemem yani Şeyma subasinin gibi değil göbek ama bence sporsuz birinin göbeği anca bu kadar olabilir gibime geliyor ama içeri çekmeye ihtiyaç duyulacak gibi değil 26 gün bugün günleri saymayida bıraktım. Bende durumlar boyle

Selam 35.gun bugün
Ağrı sızı vs hiç birşey yok dediğim gibi , yediklerini dikkat ediyorum ve ödemi attığımı düşünüyorum 59 kiloya kadar gördüğüm oldu ameliyat sonrası şuanda 56.50 kiloya düştüm 500 Gr fark var ameliyat öncesine göre. Resim ekliyorum korsesiz içime çekmeden olduğu gibi göbek bu kadar düz yeterince duzmu daha da düz mü olmalı bilmiyorum fakat ameliyatta bir sorun var gibi durmuyor günde 2 km kadar yürüyüş bandında yürüyüş yapıyorum buarada.

Eklentiler

• IMG_20210304_080727.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 179
Daha ne olsun. Harika görünüyor benim bugün 3.günüm, bi geçse bi gitse şu günler. Vallahi saatleri sayıyorum bırakın günleri. Dayak yemiş gibiyim. Sırtım belim çok ağrıyor. Drenler yarın çıkacak. Korse beni benden alıyor zaten. Bir cendere içindeyim. Merak ettiğim birşey var acaba korse alttan çıtlı ve üatyen askılı olanlardan olsa daha mı iyi hissederdim. Benimki cırtlı karın bel korsesi? Bir an önce sizin gibi 1 ayımı devirmek istiyorumsüpper görünüyorsunuz

Selamlar arkadaşlar
42. Günümdeyim sanırım ve modum oldukça düşük..
1. Ay kontrolümde doktorum dikleştirmede kullanılan silikonların göğsüme inmediğini söyledi göğüs kafesimde iki taraftada şişlik gibi duruyorlar ki bunu 1. Hafta kontrolümdede bunlar silikon mu dediğimde hayır şişlik demişti hemşiresi birde sağ meme sol memeden büyük.
3. Ay kontrolünde hala inmemiş olursa küçük bir operasyon yapıcaz dedi
Karnım uzanırken düm düz ama ayakta ve özellikle oturduğumda bildiğimiz kat oluyor şişlik olması bana göre imkansız çünkü elimle gerebiliyorum çok üzgünüm şu an
birde 3 gündür sol kasığımda kesinin çizgi hizasında şişlik var Ağrı yapıyor sanırım kasık fıtığı bir o eksikti pazartesi günü doktora gidicem hareketlerimi çok kısıtlıyor..

Doktor eğer hata yapmışsa tam gerememişse memedeki protezlerin inmemesi dahil bir operasyon gerektiğinde benden ücret talep edemez değil mi?
Tecrübeli arkadaşlar lütfen cevaplarınızı bekliyorum eşim küplerde bazen hata olabiliyor tam gerememişiz derse ortalık karışır yoğun bakımda bile kaldın diyor

Üzüldüm cnm ya inşallah Bian önce geçer duzelirsin karnın kat kat olması üzücü içerden kasları dikmedi mi acaba sürecindeki durumu ara ara paylaş cnm bize tecrübe olur geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…