- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
Çok geçmiş olsun Sevcan benim 9 günüm ilk günden beri oturabiliyorum kombine ameliyat olmama rağmen ama yan yatmak kesinlikle yasak doktorum 10. Gün itibari ile dik yürümeye başlayabilirsin dediKarnımdaki ödemin tamamen geçmesini bekliyorum Venüs tepesinden mini bir lipo yapıldı bana dikiş yerimle birleştiği için çok şiş görünüyor sizlerde göründü nasıl acaba? Tek ödemli benmiyim
birde memenin küçülüp dikleşme sonrası yuvarlak bir görüntü bekliyordum henüz çok yeni biliyorum ama ödemler geçtikten sonraki görsel nasıl olacak acaba
Kızlar ikinize de çok geçmiş olsun. Acaba doktorlarınız kimler? Hala memnun musunuz?Beni oturtmuyor zaten korse batıyor nasıl oturulacak anlayamadım korse cırtlı çok sıkı göğüs altından dikiş üstüne kadar
Drenler durduğu için genital bölgede bakamadım henüz ama gerdirme sonrası onunda biraz yukarı çıkacağını söylemişti doktorum.hic aklıma gelmedi doğrusu
Senin drenlerne zaman cikmisti? Benim sırtımin dümdüz olması lazımmış yatarken ki yatarken ki frenleri cekebileyim dedi hastanede sanırım çok düz yatmamışim. Karnımı görmedim eşin gördü dumduzdu ama bantliydi hep diyor.birde ben sırtımı gördüm sırtım morarmış kollarımın alt kısımları ne alakaysa.
Ödemi henüz anlamıyorum ama tartıda 1_2 kilo fazla çıktı kilom. Göğüse gelince iyi ikisine dayaniyosun rahatsızlık hissi zira ikiside belki drenlerim çıksa ve oturmam serbest olsa daha rahat olurum yatmaktan gözüm karariyo
Merhabalar, bende sızınle aynı kıloda aml gırdım. benden de 350 gr yag alınmıs ancak amacı yag almak degıl kum saatı goruntusu vermektı o yuzden vaser lıpo mutlaka karın gerdırmede kombın olarak yapıyorum senın kılona baglı degıl demıstı.Arkadaslar merhaba. 29 nisan icin protezsiz meme kucultme/diklestirme + karin germe icin randevu aldim. 56 kiloyum, doktorum lipo yapmayacagini cunku yapabilecegi bir yag dokum olmadigini soyledi. Ayrica benim yag zannettigim ve aylardir spor ve diyetle eritmeye, yok etmeye calistigim seyin yag degil, cilt dokusu oldugunu ogrendim. Bir karar verdim, heyecanliyim.
Çok teşekkür ederim yanıt için :) Doktorların tecrübeleri ve yaklaşımları farklı oluyor demek ki.Merhabalar, bende sızınle aynı kıloda aml gırdım. benden de 350 gr yag alınmıs ancak amacı yag almak degıl kum saatı goruntusu vermektı o yuzden vaser lıpo mutlaka karın gerdırmede kombın olarak yapıyorum senın kılona baglı degıl demıstı.
herneyse kızlar bır problemım var bayada panık olmus durumdayım 4 gun sonra 2 ay olacak. ve gobek delıgım 1 hafta once enfekte oldu, ılaclar kullanıyorum ama durum degısmıyor. basıma buyuk bır ıs mı acıldı acaba :S acayıp kızardı ıcerısı ve cevresı
Ben cok zor dık durdum canımÇok teşekkür ederim yanıt için :) Doktorların tecrübeleri ve yaklaşımları farklı oluyor demek ki.
Benimle aynı kiloda insanların bu operasyonu geçirdiğini bilmek beni rahatlatıyor çünkü ailemin ne gerek var zaten zayıfsın çıkışları beni darlıyor. Mevzunun zayıf olmak olmadığını, illa ki ağır yaşamlar kıvamında olmak gerekmediğini anlatmakta zorlanıyorum ve moralim bozuluyordu açıkçası.
Sıkıntınızla ilgili çok geçmiş olsun, umarım iş büyümeden atlatırsınız.
Bir de bana operasyondan ne kadar süre sonra dik durmaya başladığınızı söyleyebilir misiniz?
Kime olsunuz ben de olucam ozay ozkaya yada erhan eryılmaza olan var mımerhabalar
ben yaklaşık 120 kg dim ve bu kiloyla 5 yıl yaşadım doktor kontrolünde 1 yıl içerisinde 66 kg verip 54 kg ulaştım haliyle göbeğim, kollarım ve bacaklarımın iç kısmında sarkmalar oldu bende estetik yaptırmaya karar verdim karın esteğinden başladım ameliyatım 7 saat sürdü ve 5 gün hastahanede yattım fazlalık olan deri alımı 1kg di ve iç karın kaslarım da dikildi ameliyat sonrası ne ağrım ne de sızım oldu sadece oturup kalkmalrımda ve geceleri sırt üstü yatmak mecbureti dışında bi sıkıntı yaşamadım şimdi diğerlerinde sıra :1rolleyes:
MerhabaMerhabalar, bende sızınle aynı kıloda aml gırdım. benden de 350 gr yag alınmıs ancak amacı yag almak degıl kum saatı goruntusu vermektı o yuzden vaser lıpo mutlaka karın gerdırmede kombın olarak yapıyorum senın kılona baglı degıl demıstı.
herneyse kızlar bır problemım var bayada panık olmus durumdayım 4 gun sonra 2 ay olacak. ve gobek delıgım 1 hafta once enfekte oldu, ılaclar kullanıyorum ama durum degısmıyor. basıma buyuk bır ıs mı acıldı acaba :S acayıp kızardı ıcerısı ve cevresı
Merhaba yazınızı okudum bende 12 gün önce ameliyat oldum karın germe bu sislik sertlik ödem benide cok korkutuyor sizde bu kaygıları yasamissiniz ben bir süreç gerektiğini düşünüyorum tabi ama siz ne durumdasınız tecrübelerinizi paylaşabilir msnzSelam arkadaşlar 1. Aydım dolmak üzere ağrım sızım yok çok şükür ama bir kaç konuda tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum
Sağ ve sol memede eşitsizlik mevcut sağ meme daha büyük sola göre doktorum 15. Gün kontrolümde ödemin beklediğinden fazla olduğunu söylemiştibu arada memeye dren takılmamıştı (dikleştirme + protez takıldı 195 cc üst kısımda boşluk olmaması için)
Karnım ise ilk günden beri düm düz değil ameliyat sonrası baya baya şişmişti ödemden yan yatıyorum artık ve belirgin bir çıkıntı gibi göbekli görünüyorumpubis bölgeme lipo yapılmıştı orasıda aynı şekilde şiş..
Normal mi arkadaşlar bu durumlar ilk günler ödem ödem diyip durdum ama 1 ay olacak
Merhaba ne durumdasınızDaha ne olsun. Harika görünüyorbenim bugün 3.günüm, bi geçse bi gitse şu günler. Vallahi saatleri sayıyorum bırakın günleri. Dayak yemiş gibiyim. Sırtım belim çok ağrıyor. Drenler yarın çıkacak. Korse beni benden alıyor zaten. Bir cendere içindeyim. Merak ettiğim birşey var acaba korse alttan çıtlı ve üatyen askılı olanlardan olsa daha mı iyi hissederdim. Benimki cırtlı karın bel korsesi? Bir an önce sizin gibi 1 ayımı devirmek istiyorum süpper görünüyorsunuz
Merhaba ne durumdasınız tecrubelerinizden bahseder msnz odemleriniz indi miDaha ne olsun. Harika görünüyorbenim bugün 3.günüm, bi geçse bi gitse şu günler. Vallahi saatleri sayıyorum bırakın günleri. Dayak yemiş gibiyim. Sırtım belim çok ağrıyor. Drenler yarın çıkacak. Korse beni benden alıyor zaten. Bir cendere içindeyim. Merak ettiğim birşey var acaba korse alttan çıtlı ve üatyen askılı olanlardan olsa daha mı iyi hissederdim. Benimki cırtlı karın bel korsesi? Bir an önce sizin gibi 1 ayımı devirmek istiyorum süpper görünüyorsunuz
Merhaba odemleriniz ne durumda acabaAh o ödem ahikinci ay bitti hala gitmedi yapmadığım bişi kalmadı ama hala taş gibi ödemler var dr altı aya ancak gidecek dedi. Korsemi çıkarabilirsin desi fakat bir saat çıkartsam hamile gibi şişiyor ödem topluyorum.. Bundan sonrası asıl iş zaten ameliyat kolay sonrası ağrısız ama kısıtlı.. Yaza kadar canım korsemle takılmaya devam edeceğim gibi görünüyor
Bemim annemde aynısını söylüyor du bakıyorlar merak etme korkuyolar bize bişey olur dıye oyuzdennoyle söylüyorlar ben3 hafta önce karın germe oldum annem bakmasaydı işim zordu kolay degıl bakıma mutçhtac oluyorsunuz ılk 10 günBenim de annem bakacak tı ama guzellik ugruna ameliyat masasına yatacaksın çocuklarına bakmam diyor. Ne biliyorsun masadan kalkıp kalkmayacagını deyip duruyor. Benide tedirgin ediyor bazen vazgeçeyim diyorum bazende ameliyat olup bu göbekten artık kurtulayım diyorum
Merhaba suan dikisleriniz ve gobek deliguniz ne durunda uzun zaman olmus merak ettim suan nasil gorunuyor bende 3 hafta oldu karin germe olali dikislerim gozume kõtügeliyor biraz potluk var sol dikis bitiminde umarim zamanla duzelirÇok teşekkür ederim sağolun.
Benimde oyle duruyoe şuan bir ay oldu ameliyat ilali dikişlerimin ust kusmida çıkıntıli gibi bi tuhaf halq cok sert ve sis ne zaman gececek acabaPublis önceden zayıftı kilo almış gibi Gülsem ki aglasam mi bilmiyorum o konuda
Ayni durumdayiz sizinle bende 52 kilo girdim ameliyata benimde oglumun 5 kilo dogmasi sinucu karnim deforme olmustu cok fazla bi deeim yoktu alinacak sanirim oyuzden dikis izim sezeeyan cizgimin 2 cm üzerinde ve bu canimi sikti biraz keske biraz daha assagidan olsaydi suan dikis üzerinde asiri sertlik ve odem var dikis üzerinde oyuzden cikintili bi sislik varmisgibi duruyo bir ay oldu ameliyat olalai umarim bi şişlikler giderde bend3 cok mutlu olurumÖdem atmak için çık sağlam bir bitkisel takviye kullanmıştım enfla-C bromelain.ben doktorumun tavsiyesi üzerine sanırım 3. Hafta başlamıştım. Daha öncesi zararlı olabilir. Ben ameliyata 52-53 kg 34 beden Xs girdim.dişin korse xxs bol geliyo diye ikinci kere cırtlı korse giydirdiler üst üste.. ilk çok pişman oldum,hayatımda birşey değişmedi wooww falan olmadım. Genelde kilolu olanlar ilk etapta mutlu oluyor. Bende alınacak yağ dahi bulunamadı karında o derece sadece derimin fazlalığı vardı hamileliklere bağlı. Velhasıl kelam 1,5 Aydan sonra çokkkk güzel oldu. Şimdi 2. Ayım akşamları biraz şişme oluyor ama gündüz çok iyi. Çok zayıf olup bol giymek zorunda kalıyordum eskiden çünkü lönk bir alt karnım vardı. Şimdi High rise skinnyleri croplarla rahatça giyiyorum çünkü altta bir kabarıktır olmuyor. Ben artık sanırım kilolu ameliyat olanlardan daha fazla mutlu olmuşumdurfazla deri gidince 34 beden artık belime bol geliyo ama her gören bayılıyor hiç 2 çocuk annesi gibi değilsin üniversite hallerine döndün diyo,eşim çok beğeniyor.yani sana da zaman gerekiyor
Vallahi hala bitti diyemem.hala iç dikişlerin ve göbek deliğinin orda aşırı şişkik var doktor hala masaj yapmamı istedi ve nerdeyse beş ay oldu ameliyat olalı. Enfla C kullandım o zamanlar iyiydi fakat oda iştah açıyor doktorum kullanma artık dedi ödem attırı çaylara başladım korse deseniz hala takıyorum zaman zaman aşırı şişiyor çünkü . Süreç uzun hala düz bir karnım yok ama dokununca içi taş gibi ödem onlar geçtiğinde umarım istediğim gibi olur dikişler güzel gidiyor ama iç dikişler sanırım sigaradan dolayı hemen iyileşmediMerhaba odemleriniz ne durumda acaba
Enfeksiyon durumu ne alemde merak ettim artık daha iyi misin? İki ay civarında da enfeksiyon olması çok şaşırtıcı ya ne zamana kadar risk oluyormuski böyle acabaMerhabalar, bende sızınle aynı kıloda aml gırdım. benden de 350 gr yag alınmıs ancak amacı yag almak degıl kum saatı goruntusu vermektı o yuzden vaser lıpo mutlaka karın gerdırmede kombın olarak yapıyorum senın kılona baglı degıl demıstı.
Kararsızım acıkcası, herkes cocuktan sonra diyecektir ama eger aşırı kompleks yapıyorsan yillarca da o sıkıntıyla yaşanmaz. Fakat 18 yaş böyle bir operasyon için uygun mu değil mi ondan da emin değilim. Olaya ticari yaklaşmayacak doktorlardan görüş almanı öneririm. Bak tek doktor demiyorum, en az bir kaç dr olsun sana faydası olacagından ve sakıncasız oldugundan iyice emin olmadan da sakın yaptırma. Ama bunu kompleks yapıcaksan operasyonu cok çok ileri yaşlara da öteleme.Ben 18 yaşındayım çocukluğumda ve ergenliğimde çok kiloluydum göbeğim kaldı öylece çatlak ve sarkık. Sizce evlenip doğum yaptıktan sonra mı yaptırmalıyım bu ameliyatı?
Özay Özkaya’nın obezite operasyonu sonrası ameliyatlarında özellikle 360 germede çok deneyimli oldugunu duymustum. Bir de karın lipo olan karı koca vardı birebir tanımıyorum ama memnun olduklarını biliyorum.Kime olsunuz ben de olucam ozay ozkaya yada erhan eryılmaza olan var mı