- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
Çok geçmiş olsun Sevcan benim 9 günüm ilk günden beri oturabiliyorum kombine ameliyat olmama rağmen ama yan yatmak kesinlikle yasak doktorum 10. Gün itibari ile dik yürümeye başlayabilirsin dedi Karnımdaki ödemin tamamen geçmesini bekliyorum Venüs tepesinden mini bir lipo yapıldı bana dikiş yerimle birleştiği için çok şiş görünüyor sizlerde göründü nasıl acaba? Tek ödemli benmiyim
birde memenin küçülüp dikleşme sonrası yuvarlak bir görüntü bekliyordum henüz çok yeni biliyorum ama ödemler geçtikten sonraki görsel nasıl olacak acaba
Kızlar ikinize de çok geçmiş olsun. Acaba doktorlarınız kimler? Hala memnun musunuz?Beni oturtmuyor zaten korse batıyor nasıl oturulacak anlayamadım korse cırtlı çok sıkı göğüs altından dikiş üstüne kadar
Drenler durduğu için genital bölgede bakamadım henüz ama gerdirme sonrası onunda biraz yukarı çıkacağını söylemişti doktorum.hic aklıma gelmedi doğrusu
Senin drenlerne zaman cikmisti? Benim sırtımin dümdüz olması lazımmış yatarken ki yatarken ki frenleri cekebileyim dedi hastanede sanırım çok düz yatmamışim. Karnımı görmedim eşin gördü dumduzdu ama bantliydi hep diyor.birde ben sırtımı gördüm sırtım morarmış kollarımın alt kısımları ne alakaysa.
Ödemi henüz anlamıyorum ama tartıda 1_2 kilo fazla çıktı kilom. Göğüse gelince iyi ikisine dayaniyosun rahatsızlık hissi zira ikiside belki drenlerim çıksa ve oturmam serbest olsa daha rahat olurum yatmaktan gözüm karariyo