Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çok geçmiş olsun Sevcan benim 9 günüm ilk günden beri oturabiliyorum kombine ameliyat olmama rağmen ama yan yatmak kesinlikle yasak doktorum 10. Gün itibari ile dik yürümeye başlayabilirsin dedi 🙏🏻 Karnımdaki ödemin tamamen geçmesini bekliyorum Venüs tepesinden mini bir lipo yapıldı bana dikiş yerimle birleştiği için çok şiş görünüyor sizlerde göründü nasıl acaba? Tek ödemli benmiyim ☺️☺️
birde memenin küçülüp dikleşme sonrası yuvarlak bir görüntü bekliyordum henüz çok yeni biliyorum ama ödemler geçtikten sonraki görsel nasıl olacak acaba ☺️
Ah o ödem ah 🙈 ikinci ay bitti hala gitmedi yapmadığım bişi kalmadı ama hala taş gibi ödemler var dr altı aya ancak gidecek dedi. Korsemi çıkarabilirsin desi fakat bir saat çıkartsam hamile gibi şişiyor ödem topluyorum.. Bundan sonrası asıl iş zaten ameliyat kolay sonrası ağrısız ama kısıtlı.. Yaza kadar canım korsemle takılmaya devam edeceğim gibi görünüyor

Herkese Merhaba, son 1 yıldır araştırıyorum, İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum, bulduğum doktorlar hepsi karşıda, karın germe ve lipo için Anadolu yakasında iyi deneyimlenmiş , fiyatı abartı olmayan doktor önerileriniz olursa çok sevinirim,

merhaba ben de anadolu yakasındayım
Karın germeyle birlikte başka bir operasyon da geçireceğim için aklımda bir hastane var henüz gidip muayene olmadım biraz kg verip mart ortası gitmeyi düşünüyorum
Gidince deneyimlerimi yazarım mutlaka

Bugün sanırım 8.gun yani geçen hafta bugün ameliyat olmuştum. Kontrole gittim bu sabah artık oturmama izin verdi yavaş yavaş dik durabilirsin vücudun zaten sana izin verecek bunun için, yemeğini yapabilirsin ama iyiyim diye de sakın çok işe saldirma iç karındaki dikişler esner gevşer dedi. Korse karnımın çok kizartmisti iz iz atlet giy içine dedi, her gün duş al dedi henüz dikislerin üzerinde bant var şeffaf oraya ilaç sıktılar . Birde ödem attici hiç bişi önermesi yok çay yok bilmem ne çünkü iç kanamalara sebep olabiliyo bir ay sonra eski tempoya dönünce ödemi atacaksın zaten dedi tartida bir-iki kilo fazla çıktığını söyledim aslında zayıfladım ama ödem var şuanda ama yediklerini elbette dikkat et önüne geleni yeme dedi.
Başkada bişi demedi bugün elbise giymiştim taytta giyebilirsin çok rahat ettirir ama asla bakımından feda etmedin bravo sana göbeğin güzel oldu şimdi araba çarpmışa benzemesine bakma hepsi düzelecek bir ay sonra yürüyüş bandına izin verdi şimdilik hiç bişi yok

Bugün sanırım 8.gun yani geçen hafta bugün ameliyat olmuştum. Kontrole gittim bu sabah artık oturmama izin verdi yavaş yavaş dik durabilirsin vücudun zaten sana izin verecek bunun için, yemeğini yapabilirsin ama iyiyim diye de sakın çok işe saldirma iç karındaki dikişler esner gevşer dedi. Korse karnımın çok kizartmisti iz iz atlet giy içine dedi, her gün duş al dedi henüz dikislerin üzerinde bant var şeffaf oraya ilaç sıktılar . Birde ödem attici hiç bişi önermesi yok çay yok bilmem ne çünkü iç kanamalara sebep olabiliyo bir ay sonra eski tempoya dönünce ödemi atacaksın zaten dedi tartida bir-iki kilo fazla çıktığını söyledim aslında zayıfladım ama ödem var şuanda ama yediklerini elbette dikkat et önüne geleni yeme dedi.
Başkada bişi demedi bugün elbise giymiştim taytta giyebilirsin çok rahat ettirir ama asla bakımından feda etmedin bravo sana göbeğin güzel oldu şimdi araba çarpmışa benzemesine bakma hepsi düzelecek bir ay sonra yürüyüş bandına izin verdi şimdilik hiç bişi yok
Maşallah biz de bu günleri görebilecek miyiz 🥰
Siz nerde ameliyat olmuştunuz

karın germe , meme dikleştirme beraber annelik estetiği diyorlar. Derya Bingöl diye bir doktor var bir sürü vidosu var bunlarla ilgili televizyon programlarında, youtube da falan. Şimdi İstanbulda Avrupa yakasında sanıyorum, eskiden bir arkadasım olmuştu ona böyle beraber karın germe ve meme dikleştirme çok memnundu. Dikişleri , izleri falan cok güzel oldu.

Cadde de bir doktor buldum, telefonda uzun uzun konuştuk, fotoğraflarımı ve video mu değerlendirdi,karın germeye ihtiyacım olmadığını, liposactionla güzel sonuç alabileceğimi söyledi, ameliyatları yaptığı hastanede içime sindi , telefon daki görüşmeden bile çok memnun kaldım,salı günü randevum var, gelişmeleri yazarım, Nişantaşı’nda daha önce gittiğim tanınmış doktorda çok kibar davrandı ama hiç samimi gelmemişti, ve aklıma yatmayan bir iki nokta olmuştu

Herkese Merhaba, son 1 yıldır araştırıyorum, İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum, bulduğum doktorlar hepsi karşıda, karın germe ve lipo için Anadolu yakasında iyi deneyimlenmiş , fiyatı abartı olmayan doktor önerileriniz olursa çok sevinirim,
Ben de Anadolu yakasında oturuyorum. Ameliyatımı da bu yakada yaptırmak istedim. Martın ikinci haftası Hürrem Sultan Hastahanesi Dr. Alper İnce ile anlaştım. Fiyatları da abartılı değil.

Cadde de bir doktor buldum, telefonda uzun uzun konuştuk, fotoğraflarımı ve video mu değerlendirdi,karın germeye ihtiyacım olmadığını, liposactionla güzel sonuç alabileceğimi söyledi, ameliyatları yaptığı hastanede içime sindi , telefon daki görüşmeden bile çok memnun kaldım,salı günü randevum var, gelişmeleri yazarım, Nişantaşı’nda daha önce gittiğim tanınmış doktorda çok kibar davrandı ama hiç samimi gelmemişti, ve aklıma yatmayan bir iki nokta olmuştu
Oo şahane çok sevindim sizin adınıza

Bugün 10. Günden selamlar

Artık oturabildigim için mutluyum, dün ufak ufak fırın ve markete çıktım ama istanbuldan 3 saat uzaklıkta bir yazlık yere geldim bualar daha tenha ona rağmen yolda iki kişi çevirdi vah vah kızım bel fıtığı ameliyatı mi oldun dediler 😂 yürüdükçe daha çok açıldığımı düşünüyorum ben bir çok kişinin aksine ameliyattan sonra 20 saat hiç kaldırılmadan yattım ve ameliyatın 8. Gününe kadarda oturmam yasaktı sürekli v şeklinde sırtım düz şekilde yatirildim.
Tek derdim dümdüz içeri girip bir gobegim olacak mı tek derdim bu valla 🤓 her gün duş almaya çalışıyorum buarada ne kadar su degerse o kadar iyi olurum diye yanlız dikişlerin üzerinde bant var şeffaf haftaya cuma randevum var Çarşamba gibi İstanbul'a dönerim belki o zaman kaldırırlar. Kilo almak,kalınlaşması karnımdaki kızarık izleri ve dümdüz göbek sahibi olamamak brni cok korkutuyor. Ben zaten çok zayıf olarak girdim bu ameliyata acaba ondan mı vaaav diyecegim bir goruntum yok anlamıyorum 1.71-57 kiloyla girdim operasyona. Kalınlaşmış görüyorum kendimi morelim bı aşağı bı yukari oynuyor. Şuanda sokağa çıkma yasağı dan dolayida ödem atıcı yiyeceklere ulaşamıyorum ama bugün biraz risk alıp merkeze gidebilirim. Çay gibi şeyleri henüz önermesi aslında yapmak için çok sabirsizim

Merhaba çok teşekkür ederim bugün 6. Gün kontrolüm vardı bantlarım yenilendi sertlik ödemdenmiş sorun yok dedi harika bir iş çıkarmış doktorum öyle mutluyum ki 🤩😍 karınımıda gördüm 2 sezaryen doğum yaptım ben iz yok denebilirdi hatta hiç belli değildi ondan biraz daha alttan kesilmiş ve sadece incecik bir çizgi bel kemiklerimde bitiyor göbek deliğim şimdiden harika görünüyor yattığım yerden görebilidiğim kadarıyla tabi 🙈 haftaya cumartesi tekrar kontrolüm var bantlar tamamen çıkacak 🙏🏻
merhaba ben de yaptırmak istiyorum. doktorunuz kimdi acaba? ve şu anda izler nasıl? :) yaptırmak için geç mi kaldım diye de düşünüyorum mart başı yaptırsam 2 ay korseye dayanırım ama acaba sonrası için bir sakıncası var mı yaza denk gelmesinin.

Bugün 10. Günden selamlar

Artık oturabildigim için mutluyum, dün ufak ufak fırın ve markete çıktım ama istanbuldan 3 saat uzaklıkta bir yazlık yere geldim bualar daha tenha ona rağmen yolda iki kişi çevirdi vah vah kızım bel fıtığı ameliyatı mi oldun dediler 😂 yürüdükçe daha çok açıldığımı düşünüyorum ben bir çok kişinin aksine ameliyattan sonra 20 saat hiç kaldırılmadan yattım ve ameliyatın 8. Gününe kadarda oturmam yasaktı sürekli v şeklinde sırtım düz şekilde yatirildim.
Tek derdim dümdüz içeri girip bir gobegim olacak mı tek derdim bu valla 🤓 her gün duş almaya çalışıyorum buarada ne kadar su degerse o kadar iyi olurum diye yanlız dikişlerin üzerinde bant var şeffaf haftaya cuma randevum var Çarşamba gibi İstanbul'a dönerim belki o zaman kaldırırlar. Kilo almak,kalınlaşması karnımdaki kızarık izleri ve dümdüz göbek sahibi olamamak brni cok korkutuyor. Ben zaten çok zayıf olarak girdim bu ameliyata acaba ondan mı vaaav diyecegim bir goruntum yok anlamıyorum 1.71-57 kiloyla girdim operasyona. Kalınlaşmış görüyorum kendimi morelim bı aşağı bı yukari oynuyor. Şuanda sokağa çıkma yasağı dan dolayida ödem atıcı yiyeceklere ulaşamıyorum ama bugün biraz risk alıp merkeze gidebilirim. Çay gibi şeyleri henüz önermesi aslında yapmak için çok sabirsizim
Ödem atmak için çık sağlam bir bitkisel takviye kullanmıştım enfla-C bromelain.ben doktorumun tavsiyesi üzerine sanırım 3. Hafta başlamıştım. Daha öncesi zararlı olabilir. Ben ameliyata 52-53 kg 34 beden Xs girdim.dişin korse xxs bol geliyo diye ikinci kere cırtlı korse giydirdiler üst üste.. ilk çok pişman oldum,hayatımda birşey değişmedi wooww falan olmadım. Genelde kilolu olanlar ilk etapta mutlu oluyor. Bende alınacak yağ dahi bulunamadı karında o derece sadece derimin fazlalığı vardı hamileliklere bağlı. Velhasıl kelam 1,5 Aydan sonra çokkkk güzel oldu. Şimdi 2. Ayım akşamları biraz şişme oluyor ama gündüz çok iyi. Çok zayıf olup bol giymek zorunda kalıyordum eskiden çünkü lönk bir alt karnım vardı. Şimdi High rise skinnyleri croplarla rahatça giyiyorum çünkü altta bir kabarıktır olmuyor. Ben artık sanırım kilolu ameliyat olanlardan daha fazla mutlu olmuşumdur 😄 fazla deri gidince 34 beden artık belime bol geliyo ama 😂her gören bayılıyor hiç 2 çocuk annesi gibi değilsin üniversite hallerine döndün diyo,eşim çok beğeniyor.yani sana da zaman gerekiyor

15. Günüm iki gündür daha dik yürüyorum ama hala çok iyi değil.evde yemek yapmaya başladım benim yanımda birileri olduğu için mecbur değildim daha öncede yapılabilirdi ama yorgunluk hissini de attım üstümden. Ev süpürme filan yapmadım ama bulaşık çamaşır yemek işinde sorun yok. Bugün kontrol oldum dikişler iyi durumda cinselliği serbest bıraktı ama pek çekici olduğumu sanmiyorum şuanda korse yara bere vs. Ödem attırıcı çaylara baslayabilirim artık tartıda kala fazla kilo var 1_2 arası değişiyor bakalım.iki hafta sonra bir daha kontrol pazartesi iş basi

2 martta ameliyatım var. Karın germe ve lipo. Ve tedirginliğimde fazlasıyla var. 2 sezeryan doğumum var. Sezeryandan korkmuyorum çünkü denetimlediğim bir ameliyat ve zorunlu bir ameliyat. Fakat bu ameliyat olmasada olur türden olunca acaba mı diye sorgulamadan duramıyorum. Ama göbeksiz bir karın hayalimi de anlatmam size. Off bir an önce olsa bitse geçse gitse🙏🙏🙏 Belki bana birşeyler yazıp rahatlamamı sağlayan hayırseverler olur diye bu topiğe yazayım dedim😁🥰

Ben acıbadem Taksim'de ameliyat oldum Onur Egemen doktorum benim, daha evvel meme protezinde de ona gitmistim
sevcan hanım ben de karın germe meme dikleştirmeyi beraber yaptırmayı düşünüyorum. Onur bey de araştırdığım doktorlar arasında. Ortalama bir bütçe rakamı söyleyebilir misiniz? anladığım kadarıyla karın germeden memnunsunuz? darısı başıma

sevcan hanım ben de karın germe meme dikleştirmeyi beraber yaptırmayı düşünüyorum. Onur bey de araştırdığım doktorlar arasında. Ortalama bir bütçe rakamı söyleyebilir misiniz? anladığım kadarıyla karın germeden memnunsunuz? darısı başıma
Ortalama ücret dikleştirme yaptırmadım ama protez var bende ikisini 11 ay arayla oldum her ikisi ortalama 60 bine çıktı canım

15. Günüm iki gündür daha dik yürüyorum ama hala çok iyi değil.evde yemek yapmaya başladım benim yanımda birileri olduğu için mecbur değildim daha öncede yapılabilirdi ama yorgunluk hissini de attım üstümden. Ev süpürme filan yapmadım ama bulaşık çamaşır yemek işinde sorun yok. Bugün kontrol oldum dikişler iyi durumda cinselliği serbest bıraktı ama pek çekici olduğumu sanmiyorum şuanda korse yara bere vs. Ödem attırıcı çaylara baslayabilirim artık tartıda kala fazla kilo var 1_2 arası değişiyor bakalım.iki hafta sonra bir daha kontrol pazartesi iş basi
Merhaba, mayıs ayının ilk haftası lipo ve karın germe ameliyatı olacağım. Bu süreçte kronik sigara bağımlısı olan ben sigarayı bıraktım. Ameliyat tarihimi bu yüzden ileri erteledim, iyileşme süreci benim için çok önemli 14 gün sonra iş başı yapmam gerekiyor. Süreç hakkında bilgi verir misiniz? Gerçi herkesin iyileşme süreci farklı ama 14 gün sonra muhakkak işe başlamam gerekiyor, şimdiden teşekkür ederim.

2 martta ameliyatım var. Karın germe ve lipo. Ve tedirginliğimde fazlasıyla var. 2 sezeryan doğumum var. Sezeryandan korkmuyorum çünkü denetimlediğim bir ameliyat ve zorunlu bir ameliyat. Fakat bu ameliyat olmasada olur türden olunca acaba mı diye sorgulamadan duramıyorum. Ama göbeksiz bir karın hayalimi de anlatmam size. Off bir an önce olsa bitse geçse gitse🙏🙏🙏 Belki bana birşeyler yazıp rahatlamamı sağlayan hayırseverler olur diye bu topiğe yazayım dedim😁🥰
Aralikta karin germe ve lipo oldum, benimde 2 sezeryanim var, cocuklarim cok ufak daha yasi bile yok😂Allahin izniyle sizde benim gibi kolaylikla atlatirsiniz insallah, sezeryandan daha kolay gecti benimki, 2 gun yatip kalkarken tutunarak kalkiyordum 3. Gunden itibaren drenlerim daha cikmamisti oturdugum yerden cocuklarimin bakimina beslenmesine basladim, 4.gunde dreerim cikti ve ondan sonra cok rahatladim, ameliyattan sonra 1 hafta esim izin aldi,10. Gunde hersey eskiye donmustu, kendi basima cocuklarabakmak, ev isi, yemek vs, simdiden kolayliklar derim, gecmis olsun🙏

X