Bugün 10. Günden selamlar
Artık oturabildigim için mutluyum, dün ufak ufak fırın ve markete çıktım ama istanbuldan 3 saat uzaklıkta bir yazlık yere geldim bualar daha tenha ona rağmen yolda iki kişi çevirdi vah vah kızım bel fıtığı ameliyatı mi oldun dediler
yürüdükçe daha çok açıldığımı düşünüyorum ben bir çok kişinin aksine ameliyattan sonra 20 saat hiç kaldırılmadan yattım ve ameliyatın 8. Gününe kadarda oturmam yasaktı sürekli v şeklinde sırtım düz şekilde yatirildim.
Tek derdim dümdüz içeri girip bir gobegim olacak mı tek derdim bu valla
her gün duş almaya çalışıyorum buarada ne kadar su degerse o kadar iyi olurum diye yanlız dikişlerin üzerinde bant var şeffaf haftaya cuma randevum var Çarşamba gibi İstanbul'a dönerim belki o zaman kaldırırlar. Kilo almak,kalınlaşması karnımdaki kızarık izleri ve dümdüz göbek sahibi olamamak brni cok korkutuyor. Ben zaten çok zayıf olarak girdim bu ameliyata acaba ondan mı vaaav diyecegim bir goruntum yok anlamıyorum 1.71-57 kiloyla girdim operasyona. Kalınlaşmış görüyorum kendimi morelim bı aşağı bı yukari oynuyor. Şuanda sokağa çıkma yasağı dan dolayida ödem atıcı yiyeceklere ulaşamıyorum ama bugün biraz risk alıp merkeze gidebilirim. Çay gibi şeyleri henüz önermesi aslında yapmak için çok sabirsizim