Çok iyi gercekten en azından veremesende sarkık Bi göbek yoktur.7 kg yağ ve karından çıkan parçalar. Hatta eşim merak edip tartmis. 8 e yakın gelmiş. 5 kg da ayrıca verdim. 76 dan 64 e indim çok şükür. Hedefim 60 İnşallah inerim hayalimdeki kiloya
Var mı Bi gelişmeLiposuction karna önce sonra sarkık deri alinicak dikilicek karın kası ve kapatılacak
Belimede liposuction yapilicak ekstra
Boyum 170. 76 kg yum cnmnerhaba
Haber gelmedi canım daha aradık haber edicekler gün için.Var mı Bi gelişme
Strese girme adetliyken ameliyat oluyor mu.Haber gelmedi canım daha aradık haber edicekler gün için.
Antibiyotik kullanmaya devam ediyorum bu sürede adette olmayı bekliyorum doğum kontrol hapı ile ertelemistim ilk defa ameliyat ertelenince olayım bari diye kestim daha hala gelmedi
Oluyor canım son gününe denk geliyor zaten tampon takarimStrese girme adetliyken ameliyat oluyor mu.
Aman kilo alma şekerim dikkat et bende regl oldum 1 saat önce çok sancılı oldum vallahi geciktirdiim diye bir daha tövbe geciktirmem yarın haberi gelicek cumartesi için söyledik bugün yarın dönerler artıkBende bu aralar çok yemeye başladım stresten korkudan mı ne
Ooooo geçmiş olsun neyseki regl atlatmış oldun inşallah ameliyatı da atlatcaz. Zaten geciktirmek normal olmaktan daha sancılı olur mecbur kaldın yaptın.Aman kilo alma şekerim dikkat et bende regl oldum 1 saat önce çok sancılı oldum vallahi geciktirdiim diye bir daha tövbe geciktirmem yarın haberi gelicek cumartesi için söyledik bugün yarın dönerler artık
Sağol şekerim evet en azından ameliyat zamanı azalır bari bende rahat ederim .Ooooo geçmiş olsun neyseki regl atlatmış oldun inşallah ameliyatı da atlatcaz. Zaten geciktirmek normal olmaktan daha sancılı olur mecbur kaldın yaptın.
Ben de o ameliyatların çogunu izledim bu sayfanının da hemen hemen çogunu okudum. Sen benden önce olacaksın ameliyat sonrasını yazmayı unutma inşallah hersey ikimiz içinde guzel olur. Bana fotonu gönder ameliyat sonrası.Sağol şekerim evet en azından ameliyat zamanı azalır bari bende rahat ederim .
Ama bir daha tövbe ettim ne kadar sancı çektim gelene kadar.
Heyecan başladı bende gene YouTube den karın germe olanları dinleyip duruyorum
Gönderirim canım drenler 5 gün kalicakmis benim doktorum ödem olmaması adına ben böyle uzun tutuyorum dedi sorun yok dedim.Ben de o ameliyatların çogunu izledim bu sayfanının da hemen hemen çogunu okudum. Sen benden önce olacaksın ameliyat sonrasını yazmayı unutma inşallah hersey ikimiz içinde guzel olur. Bana fotonu gönder ameliyat sonrası.
Bende drenlerimi hemen çıkarttırmıcam.Gönderirim canım drenler 5 gün kalicakmis benim doktorum ödem olmaması adına ben böyle uzun tutuyorum dedi sorun yok dedim.
Bakalım bugün haberi gelir artık cumartesi sabah uygun olursa hem antibiyotik Perşembe bitiyor covid olmamak için zaten hep evdeydim şuan markete bile çıkmıyoruz eşim çıkıyor oda 2 kat maske takarak
Ödem kalıyormuş erken çekilirse ve sonra şırınga ile sıvı almak gerekiyormuş bencede kalsinBende drenlerimi hemen çıkarttırmıcam.
Banada çok uygunsun dedi cizimli hakimin resmini bile çektim ben şimdi tabi yikandim çok az kaldıSize şimdiki halimin fotosunu gönderdim. Doktor çok uygunsun karın germeye dedi ama insan işte tedirgin oluyor tam istediğim yani hayal ettiğim gibi olmazsa diye
merhaba yazalı çok olmuş ama doktorunuz kimdi özelden yazabilirmisinmerhaba arkadaslar benim bu ilk mesajim;
bugune kadar uye olmama ragmen sadece okumakla yetiniyordum ama karin germe konusunda benimde soyluyeceklerim var.Ben gecen sene karin germe ameliyati oldum cunku iki cocuktan sonra ne yaparsam yapiyim karnimin geri yerine gelmiyecegini anladim daha dogrusu doktorlarda oyle dedi.ameliyatimin uzerinden bir sene gecti ve mukemmel bir gobegim oldu hala alisamadim bakip duruyorum ayrica bel oyuntusuda bayaha belirginlesiyor bu amelyat sayesinde korkulcak hic birsey yok agri bile hissetmedim birde en agir ameliyatin karin germe ameliyati oldugunu soylerler.Eger bu agirsa digerlerini dusunemiyorum.Eger cesaretiniz varsa tavsiye edebilirim.
merhaba bende karın germe ameliyatı düşünüyorum ve dr arastırıyorum rica etsem doktorunuzun adını yazarmısınız özelden, ben özelden mesaj atamıyorumkızlar merhaba;
Bugun ameliyatımın 13.günü..
klasik lipo ve karın germe oldum...1 yıl cok arastırdım..lipofiz,lipomatik,vaser ,lazer vs vs hepsini arastırdım, istanbulda görüşmediğim dr kalmadı, hepsinden fiyat aldım,
sunu bilin ki nişanaası,atasehir,beşiktas,etiler vs gibi bilindik meshur yerlerden ve drlerden uzak durun ,herkes tutturabildigine fiyat söyluyor ve klasik lipo haric tüm kullanılan teknikler sorunlu..örnegin vazer yapıyor ama klasik lipo ile devam ediyor...bu korede cinde vs bulunmus makineleri turkiyeden baska yere satamıyor niye cunku ben avrupada yasıyorum, avrupada bu cihazlar yok ,neden cunku hepsi riskli...
demem o dur ki...şöhret olmus doktora ve yöntemlere güvenmeyin...
ben istanbul cevresi bir yerde dr buldum hem cok ekonomik hem dr hastane cokc cok iyiyidi..
şimdi biliniz ki bu operasyon komple karın altınız kesiliyor cook cook ciddi ve zahmetli...
özellikle öksüren ,sigara icen kesin olmasın zira bir kez "öhö"diyebilmek cok cokk zor ,hapşıracam veya yerken bogazıma birşet takılıp öhö diyecem diye birsey yemez oldum oylesine tahammul edilemez bir baskı olusuyor dikişler uzerinde..
bugun 13. gunum oyle dayanılmaz agrım olmadı amma yürümek ,yataktan kalkmak cok zor..
tavsiyem hastanede ve sonrası 15 gün size bakacak biri yoksa olmayın bu operasyonu ben elektrik süpüregsi yapayıom dedim olmadı..terasa bi kova su dökeyim dedim olmadı..
gitmeden önce operasyona göbek cevrem 93 cm idi..su an 63 cm...elime gelen o yag halkası yok gercekten dumduz bir karın oldu...
söyleyeceklerim bu kadar umarım yardımcı olmusumdur....bu benim vefa borcum olsun bu siteye cunku tecrubeli kızlardan okudukca cok faydalandım..
herkese saglıklı gunler.
hangi doktora karar verdiniz ? bencede en gec subata kadar halledilmeli yoksa yaza kalıyor toparlanmamız .Merhaba sanırım 2235 sayfanın tamamını okudumÇok kesin kararlı olarak 3 Aralık 2020 tarihi konusunda doktorum ile anlaştım. Uzun süredir yapmak istediğim bir operasyondu. Evde yardımcımız var ancak çocuklara destek konusunda annemin de yanımızda olmasını istiyordum ve geleceği müsait zaman anca bu tarih oldu. Şimdi her hafta önemler arttırılıyor. 3 Aralığa kadar operasyonlar yasaklanır mi özel hastanelerde ? Pandemi dönemi delilik gibi görünse de önümüzdeki 5yıl için işimin en müsait zamanı bu ve aile desteği de alabaileceğim tek zamanlar diyebilirim. Doktorum hastane yatışında ve çıkarken olmak üzere 2 kere test yapılabileceğini ve ameliyat personelinin tamamının düzenli olarak covid testine tabi tutulduğunu belirtti. Sizin fikriniz nedir arkadaşlar?