Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Var mı Bi gelişme
Haber gelmedi canım daha aradık haber edicekler gün için.
Antibiyotik kullanmaya devam ediyorum bu sürede adette olmayı bekliyorum doğum kontrol hapı ile ertelemistim ilk defa ameliyat ertelenince olayım bari diye kestim daha hala gelmedi

Bende bu aralar çok yemeye başladım stresten korkudan mı ne
Aman kilo alma şekerim dikkat et bende regl oldum 1 saat önce çok sancılı oldum vallahi geciktirdiim diye bir daha tövbe geciktirmem yarın haberi gelicek cumartesi için söyledik bugün yarın dönerler artık

Aman kilo alma şekerim dikkat et bende regl oldum 1 saat önce çok sancılı oldum vallahi geciktirdiim diye bir daha tövbe geciktirmem yarın haberi gelicek cumartesi için söyledik bugün yarın dönerler artık
Ooooo geçmiş olsun neyseki regl atlatmış oldun inşallah ameliyatı da atlatcaz. Zaten geciktirmek normal olmaktan daha sancılı olur mecbur kaldın yaptın.

Ooooo geçmiş olsun neyseki regl atlatmış oldun inşallah ameliyatı da atlatcaz. Zaten geciktirmek normal olmaktan daha sancılı olur mecbur kaldın yaptın.
Sağol şekerim evet en azından ameliyat zamanı azalır bari bende rahat ederim .
Ama bir daha tövbe ettim ne kadar sancı çektim gelene kadar.
Heyecan başladı bende gene YouTube den karın germe olanları dinleyip duruyorum

Ben de o ameliyatların çogunu izledim bu sayfanının da hemen hemen çogunu okudum. Sen benden önce olacaksın ameliyat sonrasını yazmayı unutma inşallah hersey ikimiz içinde guzel olur. Bana fotonu gönder ameliyat sonrası.

Gönderirim canım drenler 5 gün kalicakmis benim doktorum ödem olmaması adına ben böyle uzun tutuyorum dedi sorun yok dedim.
Bakalım bugün haberi gelir artık cumartesi sabah uygun olursa hem antibiyotik Perşembe bitiyor covid olmamak için zaten hep evdeydim şuan markete bile çıkmıyoruz eşim çıkıyor oda 2 kat maske takarak

Bende drenlerimi hemen çıkarttırmıcam.

Size şimdiki halimin fotosunu gönderdim. Doktor çok uygunsun karın germeye dedi ama insan işte tedirgin oluyor tam istediğim yani hayal ettiğim gibi olmazsa diye

Size şimdiki halimin fotosunu gönderdim. Doktor çok uygunsun karın germeye dedi ama insan işte tedirgin oluyor tam istediğim yani hayal ettiğim gibi olmazsa diye
Banada çok uygunsun dedi cizimli hakimin resmini bile çektim ben şimdi tabi yikandim çok az kaldı

merhaba yazalı çok olmuş ama doktorunuz kimdi özelden yazabilirmisin

merhaba bende karın germe ameliyatı düşünüyorum ve dr arastırıyorum rica etsem doktorunuzun adını yazarmısınız özelden, ben özelden mesaj atamıyorum

Merhaba sanırım 2235 sayfanın tamamını okudum Çok kesin kararlı olarak 3 Aralık 2020 tarihi konusunda doktorum ile anlaştım. Uzun süredir yapmak istediğim bir operasyondu. Evde yardımcımız var ancak çocuklara destek konusunda annemin de yanımızda olmasını istiyordum ve geleceği müsait zaman anca bu tarih oldu. Şimdi her hafta önemler arttırılıyor. 3 Aralığa kadar operasyonlar yasaklanır mi özel hastanelerde ? Pandemi dönemi delilik gibi görünse de önümüzdeki 5yıl için işimin en müsait zamanı bu ve aile desteği de alabaileceğim tek zamanlar diyebilirim. Doktorum hastane yatışında ve çıkarken olmak üzere 2 kere test yapılabileceğini ve ameliyat personelinin tamamının düzenli olarak covid testine tabi tutulduğunu belirtti. Sizin fikriniz nedir arkadaşlar?

hangi doktora karar verdiniz ? bencede en gec subata kadar halledilmeli yoksa yaza kalıyor toparlanmamız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…