Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben bugun Bulent Tekerekoglu’na karin germe ameliyati oldum. Sabah 08:00’da girip 11:00’da ciktim. Ciktigimdan beri gayet iyiyim agrim sizim yok sadece cok ufak bi yanma hissiyati var. Ama sinek isirmis gibi. Bakalim ileriki gunlerde beni neler bekliyor:)

Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir ayaga kalkarsın. Liposakşın yapıldı mı. Kaç kilo ile ameliyata girdin.

Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir ayaga kalkarsın. Liposakşın yapıldı mı. Kaç kilo ile ameliyata girdin.
Evet hem belime hem yanlarima hem sirtima yapildi. 57 kg ile girdim. 3.5 kg yag ve deri toplami dedi bakalim. Yuzum cok sis ayni sekilde sanirim vucudumda odemli. Bol su iciyorum 4 kere sonda degisti su saate kadar.

İkinci gunum, Sabah 06:30’da sondami cikardilar az once doktor geldi karnima bakti hersey yolunda ben de turk kahvesi iciyorum. Yarin sabah cikisim yapilacak ve direnlerim cikarilacakmis. İns hersey yolunda gider.

İkinci gunum, Sabah 06:30’da sondami cikardilar az once doktor geldi karnima bakti hersey yolunda ben de turk kahvesi iciyorum. Yarin sabah cikisim yapilacak ve direnlerim cikarilacakmis. İns hersey yolunda gider.
Masallah masallah. Geceyi nasıl geçirdin ağrıların falan olmadı değilmi uyuyabildin mi.

Merhabalar ben de 6 gun once karin germe ve meme buyutme oldum. Karnim cok şiş hala normal mi bu? Hic agrim yok parol yetiyor ama dikis yerlerim yaniyor acıyor. Ve korsemi hala degistiremiyorum. Çıkarırsam bir daha giyemem gibi? Banyo yapamiyorum bu beni rahatsiz ediyor siz nasil hallettiniz?

Şişliklerinin olması tabi ki normal daha 6 gun olmuş. Ayları bulacak Şişliklerinin inmesi. Bende yarın olucam oyuzden korse hakkında Bi fikrim yok

Çok geçmiş olsun. Nasılsınız şimdi. Ben de bu hafta Bülent beyden randevu almayı düşünüyorum. Karın germe lipo ve meme protez için. Bana süreçle ilgili bilgi verirseniz sevinirim
Doktorun ve ekibin ilgilisi nasıl
Çok ağrınız oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…