Bende 5 Aralık ta olucam liposakşın ve karın germe. Ben de Bi daha böyle yıllık izne ayrılamam oyuzden olmalıyım. Yoksa Bi daha olamamMerhaba sanırım 2235 sayfanın tamamını okudumÇok kesin kararlı olarak 3 Aralık 2020 tarihi konusunda doktorum ile anlaştım. Uzun süredir yapmak istediğim bir operasyondu. Evde yardımcımız var ancak çocuklara destek konusunda annemin de yanımızda olmasını istiyordum ve geleceği müsait zaman anca bu tarih oldu. Şimdi her hafta önemler arttırılıyor. 3 Aralığa kadar operasyonlar yasaklanır mi özel hastanelerde ? Pandemi dönemi delilik gibi görünse de önümüzdeki 5yıl için işimin en müsait zamanı bu ve aile desteği de alabaileceğim tek zamanlar diyebilirim. Doktorum hastane yatışında ve çıkarken olmak üzere 2 kere test yapılabileceğini ve ameliyat personelinin tamamının düzenli olarak covid testine tabi tutulduğunu belirtti. Sizin fikriniz nedir arkadaşlar?
Yani doktoruna ve yapılacak işlemin buyuklugunu detayına göre değişiyor. Liposakşın da yapılacaksa fiyat biraz daha artıyor. Benim ne kadar a anlaştıgımı söylemek pek dogru olmaz ama ortalama 10 bin den başlıyorArkadaşlar maliyeti ne kadar acaba?
Teşekkür ederim yaklaşık fiyatı anladımYani doktoruna ve yapılacak işlemin buyuklugunu detayına göre değişiyor. Liposakşın da yapılacaksa fiyat biraz daha artıyor. Benim ne kadar a anlaştıgımı söylemek pek dogru olmaz ama ortalama 10 bin den başlıyor
Korseyi doktor ameliyattan sonra takıyor zaten. Yani doktorunuz tedarik ediyor, siz almıyorsunuz.Arkadaslar korse olarak ne almalıyız. Çırtçırtlı mı yoksa önden kopçeli mi. Benim liposakşın ve karın germe olacak.
Evet ameliyat tayken firma getiriyormuş ama ben bu sayfada okumuştum sanki çırtçırtlı daha iyi olur yazmıştı biri. Benimki mayo tipi önden kopçeli olacakmışKorseyi doktor ameliyattan sonra takıyor zaten. Yani doktorunuz tedarik ediyor, siz almıyorsunuz.
Evet ameliyat tayken firma getiriyormuş ama ben bu sayfada okumuştum sanki çırtçırtlı daha iyi olur yazmıştı biri. Benimki mayo tipi önden kopçeli olacakmış
Sizin durumunuz nasıl çok zaman oldu siz olalı. Hayırlısıyla bizlerde olup bitse çok iyi olurEki Görüntüle 2723807 bu tarz olması lazım size. Önden ve alttan kopçalı. Bunu firma getiriyor, sizin bedeninize, olması gereken sıkılıga göre beden tercih ediliyor. Sizin aldıgınız korse ve bedeni uygun olmaz buda sonucunuzu çok etkiler. Doktorunuz neyi tercih ederse onu kullanın.
Herşey yolunda çok şükürSizin durumunuz nasıl çok zaman oldu siz olalı. Hayırlısıyla bizlerde olup bitse çok iyi olur
Herşey yolunda çok şükürSizin durumunuz nasıl çok zaman oldu siz olalı. Hayırlısıyla bizlerde olup bitse çok iyi olur
Sizin fotonuzu görmem mümkün mü acabaHerşey yolunda çok şükürGayet güzel, hiç bozulma yok
Hayırlısı olsun, zor süreçler ama sonuç güzel olursa inanın degiyor çekilen her sıkıntıya
Şekerim korseyi doktor veriyor yani ameliyattan çıktığımızda korseli cikicaz drenler kalicka bende 5 gün benimde pazartesi sabah olucam hayırlı olur ins hakkimizdaArkadaslar korse olarak ne almalıyız. Çırtçırtlı mı yoksa önden kopçeli mi. Benim liposakşın ve karın germe olacak.
Amin inşallah. Ben 2 gun hastanede kalcam drenlerden gelen sıvıya göre kalma süresi değişecekmiş. Haaa burada ben ameliyatta burun ucu düzelmeside olacak benim burun ucum yamukŞekerim korseyi doktor veriyor yani ameliyattan çıktığımızda korseli cikicaz drenler kalicka bende 5 gün benimde pazartesi sabah olucam hayırlı olur ins hakkimizda
Ben salı günü taburcu olucam ben de canım cuma alicak drenleri benden ödem olmasın diye uzun kalicakmis yok benim sadece karın germe ve bel liposuctionAmin inşallah. Ben 2 gun hastanede kalcam drenlerden gelen sıvıya göre kalma süresi değişecekmiş. Haaa burada ben ameliyatta burun ucu düzelmeside olacak benim burun ucum yamuk
Benimde aynı derdim var ve doktorum ikna etti burun ve karın germe aynı anda olacak umarım kazasız belasız geçiririz. Siz neredesiniz ben İstanbul’dayım. Astrolojik olarak zor bir zamanda yaptırıyoruzAmin inşallah. Ben 2 gun hastanede kalcam drenlerden gelen sıvıya göre kalma süresi değişecekmiş. Haaa burada ben ameliyatta burun ucu düzelmeside olacak benim burun uc
Amin inşallah. Ben 2 gun hastanede kalcam drenlerden gelen sıvıya göre kalma süresi değişecekmiş. Haaa burada ben ameliyatta burun ucu düzelmeside olacak benim burun ucum yamukbenimAmin inşallah. Ben 2 gun hastanede kalcam drenlerden gelen sıvıya göre kalma süresi değişecekmiş. Haaa burada ben ameliyatta burun ucu düzelmeside olacak benim burun ucum yamuk
Ben Ankara da yasıyorum oyuzden ankarada olucam. Benim sadece burun ucu düzeltilecek. Sizin burun komplemi olacaksınız. İnşallah dayanabilirim hem burun hem karın. Sizin ameliyat kaç saat sürecekmiş doktorunuz bişey söyledi mi.Benimde aynı derdim var ve doktorum ikna etti burun ve karın germe aynı anda olacak umarım kazasız belasız geçiririz. Siz neredesiniz ben İstanbul’dayım. Astrolojik olarak zor bir zamanda yaptırıyoruzumarım güzel olur sonuçlarımız
Yok sanmam ameliyat ertelenmez.Maximum 4 saat sürer dedi bende bilmiyorum. İçimden bir ses erkene al demeye başladı sanki yasaklar arttıkça bizim işte kalacak gibi görünüyor