Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bende 5 Aralık ta olucam liposakşın ve karın germe. Ben de Bi daha böyle yıllık izne ayrılamam oyuzden olmalıyım. Yoksa Bi daha olamam

Teşekkür ederim yaklaşık fiyatı anladım

Arkadaslar korse olarak ne almalıyız. Çırtçırtlı mı yoksa önden kopçeli mi. Benim liposakşın ve karın germe olacak.

2 Aralık 2020 tarihi kesin ameliyat tarihim oldu. İnşallah hayırlısıyla olur biter. Allah yardımcımız olsun inşallah.

Korseyi doktor ameliyattan sonra takıyor zaten. Yani doktorunuz tedarik ediyor, siz almıyorsunuz.
Evet ameliyat tayken firma getiriyormuş ama ben bu sayfada okumuştum sanki çırtçırtlı daha iyi olur yazmıştı biri. Benimki mayo tipi önden kopçeli olacakmış

Evet ameliyat tayken firma getiriyormuş ama ben bu sayfada okumuştum sanki çırtçırtlı daha iyi olur yazmıştı biri. Benimki mayo tipi önden kopçeli olacakmış
bu tarz olması lazım size. Önden ve alttan kopçalı. Bunu firma getiriyor, sizin bedeninize, olması gereken sıkılıga göre beden tercih ediliyor. Sizin aldıgınız korse ve bedeni uygun olmaz buda sonucunuzu çok etkiler. Doktorunuz neyi tercih ederse onu kullanın.

Sizin durumunuz nasıl çok zaman oldu siz olalı. Hayırlısıyla bizlerde olup bitse çok iyi olur

Sizin durumunuz nasıl çok zaman oldu siz olalı. Hayırlısıyla bizlerde olup bitse çok iyi olur
Herşey yolunda çok şükür Gayet güzel, hiç bozulma yok
Hayırlısı olsun, zor süreçler ama sonuç güzel olursa inanın degiyor çekilen her sıkıntıya

Arkadaslar korse olarak ne almalıyız. Çırtçırtlı mı yoksa önden kopçeli mi. Benim liposakşın ve karın germe olacak.
Şekerim korseyi doktor veriyor yani ameliyattan çıktığımızda korseli cikicaz drenler kalicka bende 5 gün benimde pazartesi sabah olucam hayırlı olur ins hakkimizda

Şekerim korseyi doktor veriyor yani ameliyattan çıktığımızda korseli cikicaz drenler kalicka bende 5 gün benimde pazartesi sabah olucam hayırlı olur ins hakkimizda
Amin inşallah. Ben 2 gun hastanede kalcam drenlerden gelen sıvıya göre kalma süresi değişecekmiş. Haaa burada ben ameliyatta burun ucu düzelmeside olacak benim burun ucum yamuk

Amin inşallah. Ben 2 gun hastanede kalcam drenlerden gelen sıvıya göre kalma süresi değişecekmiş. Haaa burada ben ameliyatta burun ucu düzelmeside olacak benim burun ucum yamuk
Ben salı günü taburcu olucam ben de canım cuma alicak drenleri benden ödem olmasın diye uzun kalicakmis yok benim sadece karın germe ve bel liposuction

Benimde aynı derdim var ve doktorum ikna etti burun ve karın germe aynı anda olacak umarım kazasız belasız geçiririz. Siz neredesiniz ben İstanbul’dayım. Astrolojik olarak zor bir zamanda yaptırıyoruz umarım güzel olur sonuçlarımız

Ben Ankara da yasıyorum oyuzden ankarada olucam. Benim sadece burun ucu düzeltilecek. Sizin burun komplemi olacaksınız. İnşallah dayanabilirim hem burun hem karın. Sizin ameliyat kaç saat sürecekmiş doktorunuz bişey söyledi mi.

Maximum 4 saat sürer dedi bende bilmiyorum. İçimden bir ses erkene al demeye başladı sanki yasaklar arttıkça bizim işte kalacak gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…