Durumun nasıl kaç saat sürdü ameliyatYarın sabah 8.45 ye karın germe olacağım çok heyecanliyim
Bende 100 yıl hastanesinde olucam. Liposakşın ve karın kası onarımı da yapılacak. Hem heyecen hemde korku sardı beni iki defa çocuk var bende. 30 gun yıllık izne ayrılcam inşallah bir ayda iyileşirim. 65 kilodan 53 kiloya düştüm. Çok istikrarlı diyet ve spor yapmama ragmen göbek daha beter oldu tek çare ameliyat dedi doktor. Çogu kişi liposakşın agrı yapıyor diyor ama en iyi görüntüde liposakşın la beraber germe yapılırsa iyi olur değil miSerdar nasır hocama oldum. Çok memnunum şu anda. Mükemmel bir doktor. Medicana hastanesi de yaptı ameliyatı
Allah yardımcınız olsun. İnşallah sonuç istediğiniz gibi olur. Ben de 5 aralıkta olucam liposakşın ve tam karın germe
İptal canım ameliyatım çünkü kanımda enfeksiyon çıktı çok yüksek dedi 1 hafta antibiyotik içeceğim öğle olcam ameliyatı yoksa covid dekan nefatifti karnıma belime çizimler yapılmış ameliyat önlüğünü bile giymiştim masadan kalktim diyebilirimDurumun nasıl kaç saat sürdü ameliyat
Geçmiş olsun. Benim en çok korktuğum Bi durumdur enfeksiyon. Hersey de vardır Bi hayır.İptal canım ameliyatım çünkü kanımda enfeksiyon çıktı çok yüksek dedi 1 hafta antibiyotik içeceğim öğle olcam ameliyatı yoksa covid dekan nefatifti karnıma belime çizimler yapılmış ameliyat önlüğünü bile giymiştim masadan kalktim diyebilirim
Kanımda çok yüksek da çıkması doktorumu endişe ettirdi belirtide vermedi bu şekilde alamam sizi dikisleriniz problem olur nerede olduğunu bile bilemeyiz karindaysa ve ben açarsam her organa sıçrar dedi şaşırdım güçlü bir antibiyotik dedi 1 hafta içinde temizler mi bilmiyorum ki yeşil çay içiyorum limon sıkarak nette onlar yaziyordu sağol canım vardır bir hayır hala cizimlerimle oturuyorum bakıyorum aynadaGeçmiş olsun. Benim en çok korktuğum Bi durumdur enfeksiyon. Hersey de vardır Bi hayır.
Doktorunuz çok iyi ne sizi nede kendini riske atmamış. Ben sezeryan dogumumda enfeksiyon kaptım 23 gun yataga bagımlı kaldım surekli dikişlerimden akıntı geldi oyuzden çok korkarım enfeksiyondan. Siz tam karın germe mi liposakşın da olacak mısınız. Birbirimizi takip edelim korse aldın mıKanımda çok yüksek da çıkması doktorumu endişe ettirdi belirtide vermedi bu şekilde alamam sizi dikisleriniz problem olur nerede olduğunu bile bilemeyiz karindaysa ve ben açarsam her organa sıçrar dedi şaşırdım güçlü bir antibiyotik dedi 1 hafta içinde temizler mi bilmiyorum ki yeşil çay içiyorum limon sıkarak nette onlar yaziyordu sağol canım vardır bir hayır hala cizimlerimle oturuyorum bakıyorum aynada
Özel canım benim onlar vericekti herşey onlardan yani.Doktorunuz çok iyi ne sizi nede kendini riske atmamış. Ben sezeryan dogumumda enfeksiyon kaptım 23 gun yataga bagımlı kaldım surekli dikişlerimden akıntı geldi oyuzden çok korkarım enfeksiyondan. Siz tam karın germe mi liposakşın da olacak mısınız. Birbirimizi takip edelim korse aldın mı
Hakkımızda hayırlısı olsun.ben de 1 hafta sonra spora ara vericem ne olur ne olmaz ciğerlerimi falan üşütmeyim diye..Özel canım benim onlar vericekti herşey onlardan yani.
Aslında evet antibiyotik sonrası ameliyat olmak dikişlerle enfeksiyon kapma durumunda engeller kızlarıma ve bana bakacak birini bulursam 1 hafta sonra için olabilirim ameliyatimi
Çok dikkat edin bencede usutmeyin ben çorapla geziyordum şimdi korkudan cetik giymeye basladim kendimi korumam lazım diye :) hakkımızda hayırlısı olsaydım şimdiye ayilmis odamda olurdum doktor 4.5 saat rahat sürer dedi aslında 3.5 ama işte bayılıp ayilmaniz ile beraber anca demistiHakkımızda hayırlısı olsun.ben de 1 hafta sonra spora ara vericem ne olur ne olmaz ciğerlerimi falan üşütmeyim diye..
Benim de annem bakacak tı ama guzellik ugruna ameliyat masasına yatacaksın çocuklarına bakmam diyor. Ne biliyorsun masadan kalkıp kalkmayacagını deyip duruyor. Benide tedirgin ediyor bazen vazgeçeyim diyorum bazende ameliyat olup bu göbekten artık kurtulayım diyorumÖzel canım benim onlar vericekti herşey onlardan yani.
Aslında evet antibiyotik sonrası ameliyat olmak dikişlerle enfeksiyon kapma durumunda engeller kızlarıma ve bana bakacak birini bulursam 1 hafta sonra için olabilirim ameliyatimi
Ailelerin böyle bir tepki vermelerini anlamıyorum biz aynada kendimizi mutsuz görüyoruz ben sürekli pantolona ve taytlar sikistirmaktan bunaldım o hamur olmuş gibi göbeğimi deri sarkması içi bomboş ciplakken yürüyünce sallanıyor resmen eşim destek bana valla gerisi boş benim icinBenim de annem bakacak tı ama guzellik ugruna ameliyat masasına yatacaksın çocuklarına bakmam diyor. Ne biliyorsun masadan kalkıp kalkmayacagını deyip duruyor. Benide tedirgin ediyor bazen vazgeçeyim diyorum bazende ameliyat olup bu göbekten artık kurtulayım diyorum
Söylediklerinde çok haklısın. Benim kolum bacağım ince ama kocaman Bi göbek var bişey yiyip içeyim hemen daha çok şişiyor. Yazın kıyafet konusunda çok sıkıntı yasıyorum pantolonun heryerin den etlerim çıkıyor.Ailelerin böyle bir tepki vermelerini anlamıyorum biz aynada kendimizi mutsuz görüyoruz ben sürekli pantolona ve taytlar sikistirmaktan bunaldım o hamur olmuş gibi göbeğimi deri sarkması içi bomboş ciplakken yürüyünce sallanıyor resmen eşim destek bana valla gerisi boş benim icin
Geçmiş olsun aynı durumdayız Ben de çok kilo verince göbeğim sarktı Ben de aynı şekilde karın germe liposuction ve meme küçültme dikleştirme oldum korkmayın sevinerek girin ameliyata daha kolay iyileşeceksiniz böyleceBende 100 yıl hastanesinde olucam. Liposakşın ve karın kası onarımı da yapılacak. Hem heyecen hemde korku sardı beni iki defa çocuk var bende. 30 gun yıllık izne ayrılcam inşallah bir ayda iyileşirim. 65 kilodan 53 kiloya düştüm. Çok istikrarlı diyet ve spor yapmama ragmen göbek daha beter oldu tek çare ameliyat dedi doktor. Çogu kişi liposakşın agrı yapıyor diyor ama en iyi görüntüde liposakşın la beraber germe yapılırsa iyi olur değil mi
Benim 5 ay bitti kombine oldum ameliyatı mı aynı durumda bana da özellikle keyfi ameliyat oldum diye arayıp sormayan bile oldu ne olursa olsun ikinci kez dikiş atıldı dikişlerim iltihap kaptı yaşadıklarımı Ben biliyorum hastalık sonuçta veya keyfi hiç önemli değil ameliyat olduk mu olduk Bir geçmiş olsuna gelinmesi veya yardım edilmesi gerekir benceBenim de annem bakacak tı ama guzellik ugruna ameliyat masasına yatacaksın çocuklarına bakmam diyor. Ne biliyorsun masadan kalkıp kalkmayacagını deyip duruyor. Benide tedirgin ediyor bazen vazgeçeyim diyorum bazende ameliyat olup bu göbekten artık kurtulayım diyorum
Çok geçmiş olsun iltihaplanma olması kötü olmuş ama basa gelen çekilir. Sonuç ta ya ameliyat olcagız yada bu göbeği ölene dek çekecez. Bende ameliyat olma tarafını seçtim ne giydiğim yakışıyor nede keyfim oluyor. Sizin şimdi durumunuz iyidir artık vucud şeklini hemen hemen almıştır göbeğiniz düzmü yanlarınız dan pantolon falan giyince dısarı sarkma oluyor mu. Ben butun kot ve kumas pantolonlarım bellerini lastik yaptırmıştım terzide o denli berbat durumum. İnşallah sonuç guzel olurBenim 5 ay bitti kombine oldum ameliyatı mı aynı durumda bana da özellikle keyfi ameliyat oldum diye arayıp sormayan bile oldu ne olursa olsun ikinci kez dikiş atıldı dikişlerim iltihap kaptı yaşadıklarımı Ben biliyorum hastalık sonuçta veya keyfi hiç önemli değil ameliyat olduk mu olduk Bir geçmiş olsuna gelinmesi veya yardım edilmesi gerekir bence
Vazgecmicem ben yaptırılan vallahi su bir hafta geçsin ilaçla da bence herkes hayalinin peşinden kosmaliSöylediklerinde çok haklısın. Benim kolum bacağım ince ama kocaman Bi göbek var bişey yiyip içeyim hemen daha çok şişiyor. Yazın kıyafet konusunda çok sıkıntı yasıyorum pantolonun heryerin den etlerim çıkıyor.
Siz haftaya hangi gun olacaksınız tam olarak belli mi. Benimde bademciklerim şişti yutkunamıyorum.Vazgecmicem ben yaptırılan vallahi su bir hafta geçsin ilaçla da bence herkes hayalinin peşinden kosmali
Ptesi belli olucak cumartesiye almayı planlıyoruz canım erken saate çok dikkat et sendemi özelde olcanSiz haftaya hangi gun olacaksınız tam olarak belli mi. Benimde bademciklerim şişti yutkunamıyorum.
Evet benim de özel de olacak. Ama çok korkuyorum inşallah herseye değer. Kimisi çok agrılı oluyor diyor kimisi dayanılmayacak gibi değil diyor. Siz hangi şehirdesinizPtesi belli olucak cumartesiye almayı planlıyoruz canım erken saate çok dikkat et sendemi özelde olcan