Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ağrı olacak buna kendini hazırla o psikoloji ile gidersen bence sorun yasamazsin inşallah değsin diye giriyoruz bıçak altına sonuçta İstanbul dayım canım ben
Evet benim de özel de olacak. Ama çok korkuyorum inşallah herseye değer. Kimisi çok agrılı oluyor diyor kimisi dayanılmayacak gibi değil diyor. Siz hangi şehirdesiniz

Olur canım ptesi haberim gelsinde regl son gününe denk gelicek sanırım ben adetimi geciktirdiim ilk kez ameliyat olucam diye enfeksiyon çıktı antibiyotik iciyorum şimdi o yüzden ertelendi
İnşallah Allah ın izniyle ameliyata girer çıkarız. Ondan sonraki süreç içinde Allah yardım eder ben inanıyorum. Haftada 6 gun 3 saat spor yapıyorum ve surekli diyet karın bölgem gitmiyor insanda istekte kalmıyor böyle olunca. Tamam 53 kiloya düştüm ama karın derisi toparlanmıyor sadece ameliyatmış bunun çözümü.

İnşallah Allah ın izniyle ameliyata girer çıkarız. Ondan sonraki süreç içinde Allah yardım eder ben inanıyorum. Haftada 6 gun 3 saat spor yapıyorum ve surekli diyet karın bölgem gitmiyor insanda istekte kalmıyor böyle olunca. Tamam 53 kiloya düştüm ama karın derisi toparlanmıyor sadece ameliyatmış bunun çözümü.
Malesef o deri sarkması sporla çözülmüyor 2 doğum yaptım iç karnım dardı çok büyüktü karnım ikiz sanarlardi hep.
Şimdi sönmüş balon adeta su enfeksiyonu geçireyim de hayırlısı ile oluruz

Çok geçmiş olsun iltihaplanma olması kötü olmuş ama basa gelen çekilir. Sonuç ta ya ameliyat olcagız yada bu göbeği ölene dek çekecez. Bende ameliyat olma tarafını seçtim ne giydiğim yakışıyor nede keyfim oluyor. Sizin şimdi durumunuz iyidir artık vucud şeklini hemen hemen almıştır göbeğiniz düzmü yanlarınız dan pantolon falan giyince dısarı sarkma oluyor mu. Ben butun kot ve kumas pantolonlarım bellerini lastik yaptırmıştım terzide o denli berbat durumum. İnşallah sonuç guzel olur
Şöyle söyleyeyim 76 kilo ile ameliyata girdim şu an 64 kiloyum 7 kilo zaten ameliyatta gitti bel oyuntum çok fazla fakat Kibele vardır bilirsiniz aynı onun gibi olmuş benim yani yanlardan fazlalığım var belim incecik ne giysem belimden düşüyor . Basenleri deyince etseler iyi olurdu. Doktor herhalde benden daha iyi bilir diye düşünüyorum

Şöyle söyleyeyim 76 kilo ile ameliyata girdim şu an 64 kiloyum 7 kilo zaten ameliyatta gitti bel oyuntum çok fazla fakat Kibele vardır bilirsiniz aynı onun gibi olmuş benim yani yanlardan fazlalığım var belim incecik ne giysem belimden düşüyor . Basenleri deyince etseler iyi olurdu. Doktor herhalde benden daha iyi bilir diye düşünüyorum
Doktor bana da 2.5 ile 3 kilo arasında deri ve yağ çıkar dedi.

7 kg çok fazla çıkmış canım bu tabi ameliyat sonrası diyetle birlikte verilen ise dogrudur

Basenlere de liposakşın düşünüyor musunuz hiç bu durumu doktorla görüştünüz mü

X