Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bence doktorunuza gidin .Bende de olmuştu ,biriken sıvıyı doktor enjektörle çekti birkaç kez.Bir de sıvı enfeksiyona sebep olabilir diye antibiyotik verdi doktorum .

Bence doktorunuza gidin .Bende de olmuştu ,biriken sıvıyı doktor enjektörle çekti birkaç kez.Bir de sıvı enfeksiyona sebep olabilir diye antibiyotik verdi doktorum .
Sıvı herkeste birikiyor mu acaba bende ameliyat olmak istiyorum biraz korkuyorum

Merhabalar,
Karın germe ameliyatımın üzerinden yaklaşık 2,5 Ay geçti. Aklımda gerçekten çok soru işareti ve korkular vardı. Ameliyattan sonra ki 10 gün çok zorlayıcı geçiyor fakat 10. günden sonra yavaş yavaş normal hayata döndüğünüzde iyiki diyebiliyorsunuz. İlk ameliyattan çıktığımda kendime çok kızmıştım, kendime bunu nasıl yapabildim demiştim. Sadece kendime değil eşime de bunu yapmama nasıl engel olmadın diye kızdım :)
O süreçte burada yazıştığım arkadaşlar bana çok moral oldu, hepsine çok teşekkür ederim.
Adonisx'in önerdiği ananas kürü gerçekten çok çok iyi geldi, mümkün olduğunca yapmaya çalıştım.
Şuan kendimi çok seviyorum, insanın kendini sevmesi çok güzel bir şeymiş..
Düşünen herkese şiddetle tavsiye ederim.
Şuan ara ara ödemlerim oluyor, korseyi her gün takmıyorum, yan uyuyabiliyorum. Spora henüz başlamadım.
Ödemler tam geçtiğinde ve spora başladığımda daha güzel olacağından eminim :)

arkadaşlar ameliyat sonrasında göbek deliğinizde iltihaplanma oluştumu. benim oluyor. genel cerrahiye gittim. bu ameliyatlardan sonra normal göbek deliği küçülüyor ve hava almıyor dedi. sizde durum nedir.

ameliyatınızı kime ve ne kadara oldunuz acaba?

mer

Kizlar karın germe tam da catlaklarda gidiyormu benim çatlaklarımin durumu vahim en azından birazı gitse fena olmaz.

Eklentiler

• IMG_20200922_123718.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 247
arkadaşlar ameliyat sonrasında göbek deliğinizde iltihaplanma oluştumu. benim oluyor. genel cerrahiye gittim. bu ameliyatlardan sonra normal göbek deliği küçülüyor ve hava almıyor dedi. sizde durum nedir.
ameliyat olalı 3 ay oldu göbek deliğinden ilk 10 günde sarı bir akıntı geldi Çok uzun sürmedi ancak daha sonra dikiş yerlerinden geldi tekrar dikiş atıldı şu an çok çok iyiyim elhamdülillah şükürler olsun normal hayatıma döndüm işine başladım aynı zamanda kilo vermeye devam ediyorum dikkat ediyorum

Çarşamba günü kapora verip gün alacağım çok heyecanlıyım umarım benimde rahat kolay ve güzel sonucu bir operasyon um olur

Tam karın germe ve liposuction için 14000 TL fiyat aldım ama eski çalıştığım hastane olduğu için indirim aldım doktordan. Diğer türlü 19000 TL’den bahsetti doktorum.

Karın germe sonraki kilo veren varmı 10 kg fazlam var ama ben hemen ameliyat olmak istiyotum

Oooo ilk defa goruyorum boyle catlak.Yeni mi dogum yaotiniz? Benim de catlaklarim cok olmustu ama yeni dogum yaptiysaniz belki zamanla gider
3 sene oldu doğum yapalı canim berbahat ötesi kaldı her yerim böyle karın getirirken bari birazı gider umidindeyim

Arkadaşlar Dr. Hakan Ölmeztürk'den kesinlikle uzak durun. İyi diyenler reklamcıları. Ameliyat olana kadar iyi. İş bitip parayı aldıktan sonra sekreter bir iki arar, sonra alaka sıfır. Şikayetleriniz olunca zamana yaymaya çalışır, devamında sanki azarlar modda olur, konuşmak istemez.

Son düzenleme:
Canım Antalyadaysan bir de Avni Hakan Ölmeztürk ‘ü araştır 5 gün önce karın germe yanlara lipo oldum çok memnun kalsın.
Arkadaşlar Dr. Hakan Ölmeztürk'den kesinlikle uzak durun. İyi diyenler reklamcıları. Ameliyat olana kadar iyi. İş bitip parayı aldıktan sonra sekreter bir iki arar, sonra alaka sıfır. Şikayetleriniz olunca zamana yaymaya çalışır, devamında sanki azarlar modda olur, konuşmak istemez.

Son düzenleme:
canım Isparta'dan Antalya'ya gfelecek doktorum Hakan Avni ÖLMEZTÜRK çok iyi bir doktor tavsiye ediyorlar.

Kizlar devlet Hastanesi'ne gittim gaziosman paşaya ameliyatlar durdurulmuş çok üzüldüm varmı devlet Hastanesi'ne gidip olan bu ara oraya gideyim gün alayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…