- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
Buraya ameliyat olup doktorunun ismini yazan reklamcı mı oluyor hanımefendi ben karın germe oldum sonuç çok iyiydi dikişlerim çok güzel oldu ameliyat sonrası ilk 1 ay boyunca çok güzelde ilgilendi. Siz sorun yaşamış olabilirsiniz. Ben de yaşayabilirdim yaşasaydım buraya memnun kalmadım diye yazardım ama sonuçtan memnun kalıpta neden memnun değilim diyeyim ki. Hakan beyi sadece ameliyat sürecinde tanıdım bana karşı oldukça anlayışlı idi aranızda iletişim sorunu olmuş olabilir, bence tekrar yanına gidip sorununuzu tekrar konuşun, beklentinizi anlatın sonuçta mutlu olmak için ameliyat oluyoruz. İyi günler.Arkadaşlar Dr. Hakan Ölmeztürk'den kesinlikle uzak durun. İyi diyenler reklamcıları. Ameliyat olana kadar iyi. İş bitip parayı aldıktan sonra sekreter bir iki arar, sonra alaka sıfır. Şikayetleriniz olunca zamana yaymaya çalışır, devamında sanki azarlar modda olur, konuşmak istemez.
Şuan ameliyatlar devlette durduruldu özel için soruyorsanız belki özel hastaneler hala ameliyat yapiyorlardirİstabulda Ameliyat olup memnun kaldığınız önerebileceğiniz doktor ve hastane bilgisi paylaşır mısınız kızlar ??
Ağrı oluyor ama geçiyor kısa sürede. Hiç korkmayın çok güzel bi ameliyat. Olun olmaktan korkmayın.Merhaba nasılsınız. Bende yıllık izin olayını halledebilirsem 05.12.2020 tarihinde ameliyat olacagım. Liposakşın ve karın germe. Şuan kilom 52. Ama karın sarkması var ve doktor 2 sezeryanla dogum nedeniyle karın kasların açılmış dedi. Ameliyat olmadığı surece duz Bi karın hayal etme dedi. Ben ankarada yadadıgım için Ankara ameliyat olacagım. İnan tek derdim agrı ve enfeksiyon olayı. Agrınız falan çok oldu mu bana yardımcı olun lütfen hem istiyorum hemde Bi okadar korkuyorum
merhabalar iyi akşamlar uzunca bir zamandır yazmıyorum şöyle anlatayım ameliyatımın üzerinden 4 ay geçti heyecanla ve merakla sürekli burada ameliyat hakkında sorular sordum korkularımı oldu endişelerim oldu bunları sizlerle paylaştım burada a donex Ahu ay ve diğer tüm arkadaşlar bana yardımcı oldu Allah razı olsun Ben de ameliyat oldum genel durumu sizlerle paylaşmak isterim 18 Haziran'da ameliyat olduğum karın germe meme küçültme liposuction Ankara'da bir profesöre oldum ameliyatına ilk 10 günü herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama 10 günden sonra halsizlik aşırı şekilde ve iltihaplanma oluştu iltihap sonrası dikişlerin tutmadı 20 gün sonra tekrar dikiş atıldı bana ben doktorumdan çok çok memnunum kendisinin ameliyatı ile alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum elinden geleni yaptı şu an çok çok iyiyim 2. Dikişten sonra elhamdülillah düzeldim işime başlayalı 2 ay oldu bu arada 2 aylık bir rapor aldım daha kolay iyileşeyim diye fakat şunu öğrendim ki bu tür ameliyatları yazın kavurucu sıcaklarında değil de kışın veya kışa doğru yaptırmak daha mantıklı imiş karın bölgem ile ilgili hiçbir sıkıntım yok ancak sağ memede belirli bölgelerde şişlik ve sertlik var doktorun birkaç ay sonra mamografi için doktora gitmemi önerdi
merhabalar iyi akşamlar uzunca bir zamandır yazmıyorum şöyle anlatayım ameliyatımın üzerinden 4 ay geçti heyecanla ve merakla sürekli burada ameliyat hakkında sorular sordum korkularımı oldu endişelerim oldu bunları sizlerle paylaştım burada a donex Ahu ay ve diğer tüm arkadaşlar bana yardımcı oldu Allah razı olsun Ben de ameliyat oldum genel durumu sizlerle paylaşmak isterim 18 Haziran'da ameliyat olduğum karın germe meme küçültme liposuction Ankara'da bir profesöre oldum ameliyatına ilk 10 günü herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama 10 günden sonra halsizlik aşırı şekilde ve iltihaplanma oluştu iltihap sonrası dikişlerin tutmadı 20 gün sonra tekrar dikiş atıldı bana ben doktorumdan çok çok memnunum kendisinin ameliyatı ile alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum elinden geleni yaptı şu an çok çok iyiyim 2. Dikişten sonra elhamdülillah düzeldim işime başlayalı 2 ay oldu bu arada 2 aylık bir rapor aldım daha kolay iyileşeyim diye fakat şunu öğrendim ki bu tür ameliyatları yazın kavurucu sıcaklarında değil de kışın veya kışa doğru yaptırmak daha mantıklı imiş karın bölgem ile ilgili hiçbir sıkıntım yok ancak sağ memede belirli bölgelerde şişlik ve sertlik var doktorun birkaç ay sonra mamografi için doktora gitmemi önerdi
30 gun yıllık ıznım var acaba tekrar işe dönmek için yeterli olur mu. İnanın son sezeryan dogumumda 23 gun enfeksiyonla mücadele ettim ve bı okadar da agrılar la. Yine böyle enfeksiyon olacak diye korkuyorum.Ağrı oluyor ama geçiyor kısa sürede. Hiç korkmayın çok güzel bi ameliyat. Olun olmaktan korkmayın.
30 gün gayet güzel bir süre. İlk 10 gün çok iyi dinlenin. Sonra birden ayaklanıyor insan. Enfeksiyon konusunda pek bilgim yok açıkçası. Ama dikkat ederseniz bişey olmaz. Ben 6 ekimde oldum ameliyatımı. Şu anda bebeğimi kucaklayabiliyorum. Çok rahat ev işi, yemek, çamaşır işlerini halledebiliyorum. Tabi yatıp kalkarken dikkat ediyorum. Nerdeyse hiç ağrım olmadı.30 gun yıllık ıznım var acaba tekrar işe dönmek için yeterli olur mu. İnanın son sezeryan dogumumda 23 gun enfeksiyonla mücadele ettim ve bı okadar da agrılar la. Yine böyle enfeksiyon olacak diye korkuyorum.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Nasıl göbeğiniz memnun musunuz olmaya deger mi sizce.30 gün gayet güzel bir süre. İlk 10 gün çok iyi dinlenin. Sonra birden ayaklanıyor insan. Enfeksiyon konusunda pek bilgim yok açıkçası. Ama dikkat ederseniz bişey olmaz. Ben 6 ekimde oldum ameliyatımı. Şu anda bebeğimi kucaklayabiliyorum. Çok rahat ev işi, yemek, çamaşır işlerini halledebiliyorum. Tabi yatıp kalkarken dikkat ediyorum. Nerdeyse hiç ağrım olmadı.
Tabiki olmaya değer.Cevabınız için çok teşekkür ederim. Nasıl göbeğiniz memnun musunuz olmaya deger mi sizce.
merhaba ben de Ankara'da oturuyorum siz nerede ve kim ameliyat olacaksınız ayrıca korkmayın rahat olun inanın bu çok önemli iyileşmek istiyorsak korku sıkıntı içerisinde olmayacağız çok rahat olacağızMerhaba nasılsınız. Bende yıllık izin olayını halledebilirsem 05.12.2020 tarihinde ameliyat olacagım. Liposakşın ve karın germe. Şuan kilom 52. Ama karın sarkması var ve doktor 2 sezeryanla dogum nedeniyle karın kasların açılmış dedi. Ameliyat olmadığı surece duz Bi karın hayal etme dedi. Ben ankarada yadadıgım için Ankara ameliyat olacagım. İnan tek derdim agrı ve enfeksiyon olayı. Agrınız falan çok oldu mu bana yardımcı olun lütfen hem istiyorum hemde Bi okadar korkuyorum
Ankara da opr. Dr. Yagmur reyyan erol hanıma ameliyat olucam. 100.yıl hastanesinde yapıyor ameliyatı 2 gece kalacakmış. Liposakşın ve karın germe. Benim kaslarımı da dikecek. Siz kime oldunuz ameliyatımerhaba ben de Ankara'da oturuyorum siz nerede ve kim ameliyat olacaksınız ayrıca korkmayın rahat olun inanın bu çok önemli iyileşmek istiyorsak korku sıkıntı içerisinde olmayacağız çok rahat olacağız
Bide benim en çok korktuğum enfeksiyon olayı. Yoksa 2 defa sezeryan oldum onun kadarsa agrısı falan inşallah dayanırım.merhaba ben de Ankara'da oturuyorum siz nerede ve kim ameliyat olacaksınız ayrıca korkmayın rahat olun inanın bu çok önemli iyileşmek istiyorsak korku sıkıntı içerisinde olmayacağız çok rahat olacağız
Merhaba ,korsesiz bir karın germe düşünülemez,bütün doktorlar ameliyat sonrası korse kullanımının ne kadar önemli olduğunu üstüme basa basa söylüyorlar,hatta en önemli şey deniyor.gece korseden uyuyamıyorum diyorsun yinede çıkarma diyorlar.başınıza gelen şey oldukça saçma olmuş.umarım durumu kendiniz çözüp düzgün bir korse kullanmışsınızdır .Yorumlari okuyunca sınır oluyorum dr bana korse giydirmesi 4. Günümde eve gelince kafam dank etti kilo boy orantılı mis o yüzden bildirmemiş sonrasında sıvı birikimim oldu boşuna mı zahmete katlandım bn yani güzel bir karın için insallah sonuç istediği. Gibi olur
Ben de 15. Gunde ne kadar iyilestiginizi merak ediyorum. Bi bucuk yasinda oglum var. Ona bakabilecek miyim diye endiseliyi
Ben de 15. Gunde ne kadar iyilestiginizi merak ediyorum. Bi bucuk yasinda oglum var. Ona bakabilecek miyim diye endiseliyim
Allah yardımcınız olsun. İnşallah sonuç istediğiniz gibi olur. Ben de 5 aralıkta olucam liposakşın ve tam karın germeYarın sabah 8.45 ye karın germe olacağım çok heyecanliyim
Serdar nasır hocama oldum. Çok memnunum şu anda. Mükemmel bir doktor. Medicana hastanesi de yaptı ameliyatıAnkara da opr. Dr. Yagmur reyyan erol hanıma ameliyat olucam. 100.yıl hastanesinde yapıyor ameliyatı 2 gece kalacakmış. Liposakşın ve karın germe. Benim kaslarımı da dikecek. Siz kime oldunuz ameliyatı
Sevindim inşallah benimde iyi olur. Agrı inşallah çok olmaz ve inşallah pişman olmam.Serdar nasır hocama oldum. Çok memnunum şu anda. Mükemmel bir doktor. Medicana hastanesi de yaptı ameliyatı
Yarın sabah 8.45 ye karın germe olacağım çok heyecan durumunuz nasıl