Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Direnler doktora veya hastaya göre değişiyor sanırım. Benim karın direnlerim tam 11 ci gün meme direnlerim ise 7 ci gün çıkarıldı. Nedendir bilmiyorum. Direnler beni rahatlariz etmedi. Çıkarken de hiç hissetmedim. Acımadı yani.

Meme direnlerim tam 10 saat sonra çıkarıldı canım değişiyor evet.
Ağrısı sızısı hareket kısıtlaması nedir peki

Cnm sigara kullaniyormusun yada şeker gibi bir rahatsızlığın var miydi

İyileşme sürecini şeker aksatıyor olabilir vücut estetigi ne en minumum kilo ile girmek sanirim daha avantajlı lipo da iyileşmeyi etkiliyor ola bilir sabır tabiki bu süreçte en önemli olan insallah bnde hayırlısıyla kolaylıkla atlatırım ağır depresyondan geçiyorum

Sizde ne gibi sıkıntılar oldu bu süreçte şu an nasılsınız Ben de şöyle bir sıkıntı oldu mesela dikişlerim düzelmedi tekrar dikiş atıldı şu an göğüs altındaki dikişlerim de kabuklu yara var henüz onlar da düzelmedi şeker etkiliyor olabilir Bir de kan ilacı kullanıyorum 3 ay kullanmam gerekiyormuş ameliyat esnasında ve sonrasında kanım çok düşmüştü

Doktorum hastaneden ayrilicakmis başka bir doktor arayışına giricem mecburen Küçükçekmece bakırköy o civarlarda doktor arıyorum karın germe için fiyat ve isim verirseniz iyi olur kizlar

Slm hanım lar karın germe de 12 . Günüm amilyat yerlerinde akıntı vs hiv komplokasyonum yok fakat göbek deliği üzeri ve göğüs altındaki boşlukta sıvı var Fikir fikir ses geliyor bayağıda var gidecek mi korse giyditmediler baba hastaneden çıkıp arkdslsra sorunca korse olayını dr a sordum kilo boy orantılı olduğu için korse giydirmedik dendi ama sıvı var belki bir du bardağı kadar nerden çıkıcam o sıvı içerde 20 gun sonraya kontrol verdi dr um sargılar cikti ağrı şancı Her Hangi birşey yok ama derinin altında bayağı sıvı var

İyi akşamlar bu bandı kullanan var mı? 6. Haftam dr krem kullanabilirsin dedi Eczacı bunu da tavsiye etti. Bilginiz var mı?

Eklentiler

• EAB2FD8F-DE0A-457A-80DA-BA3D597753DA.jpeg
    64,1 KB · Görüntüleme: 161
Ko
korse kullanmamak mı?böyle bişey hiç duymadım

Karın germe kilo yapmadan önce karın içine ilaç veriliyor galiba gelen o korkmayın. Bana öyle demişlerdi. Ve bitti de benim

Merhabalar benim 1 ay oldu ancak ameliyat zilerimden sivri sivri ipler gözüküyor batıyor eriyen dikişti güya ama bazı yerler erimemiş ve reaksiyon vermiş. şimdi bekliycez erimesini. bu durumu yaşayan bilen var mı baska bir doktora mı gitsem bilemedim.

Arkdaslar 22 . Gunumdeyi..tam karın göğüs diklestirme dikişlerim falan iyi Sukur ağrı şancı yok 20 gun den sonra ise döndüm fakat göbek ustun de çokça sıvı var lop lop lop dokununca baya var bir koca şu bardağı kadar hiç te eksilmiyor ödem mi O gerçekmi 1 eylülde randevum var yine dr im geçecek diyor eksilme yok hiç

Kızlar yeni korse aldım çok memnunum heryeri süper kapatıyor ve rahatsızda etmiyor.benim önceki korseler berbatmış.Eki Görüntüle 2662070
Yorumlari okuyunca sınır oluyorum dr bana korse giydirmesi 4. Günümde eve gelince kafam dank etti kilo boy orantılı mis o yüzden bildirmemiş sonrasında sıvı birikimim oldu boşuna mı zahmete katlandım bn yani güzel bir karın için insallah sonuç istediği. Gibi olur

hanımlar insanlar saglık durumunuzu merak ettikleri kadar fiyatlarıda merak ediyor . Onca yorum okudum bir kişi ısrarlı sormam neticesinde sadece fiyat yazmıs neden diger hanımlar fiyat yazmamakta bu kadar diretiyor doktorlar mı istemiyor ? Evet her doktorun ameliyat fiyatı aynı degildir ama en azından bilgi sahibi oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…