- 10 Şubat 2020
- 391
- 177
- 49
Meme küçültme ameliyatı oldum biliyorsun sağ ve sol taraf yani meme altı koltuk altı tarafları şiş bunlar da ödem mi oluyor yani ben de ananas suyu içeyim miGunaydin. Sanirim bir sure bantla kapali kalmisti, sonra fito surdum ama inanin zamanlamayi hatirlamiyorum. Lutfen once sakinlesin, elbette komplikasyon olusabiliyor ama herkeste olmuyor. Akliniza hemen kotuyu cagirip davet etmeyin doktorunuzun uyarilarini baz alin oncelikle, her kimyanin ve her doktorun iyilesmesi/tarzi farklidir. Buradan aldiginiz bir cok tavsiye yaniltabilir sizi. Size tek tavsiyem duş alabilirsiniz dedigi zaman doktorunuz, her gun dus alin, ter yarayi mahveder su iyilestirir. Bir de korse icinden mutlaka pamuklu fanila giyin terden dikislerinizde veya sağlam cildinizde yara acilmasin. Vee en onemlisi her gun ananasin kendisini yiyin, kabugunu iyice yikayip kaynatip suyunu bolca icin, karninizdaki odemi attiginiz surece komplikasyonu azaltir cabuk iyilesirsiniz. Dikis kalinligi ve rengi sizi korkutmasin bir yil sonra incelip solacak. Gecmis olsun.
Elbette Fatma hnm, burdan ne cok yazdik, zaten karin germe de oldunuz ilk ay surekli yapilmasi gereken seydir odem atici bitkisel seyler kullanilir. Yesil cay bana dokunuyor ama zaten en iyisi ananas kabugu kaynatip icmek, sonuc iyi oluyor.Meme küçültme ameliyatı oldum biliyorsun sağ ve sol taraf yani meme altı koltuk altı tarafları şiş bunlar da ödem mi oluyor yani ben de ananas suyu içeyim mi
Ben yarın alayim ins. Teşekkür ederim. Çok şiş olmayınca düşünemedim.Elbette Fatma hnm, burdan ne cok yazdik, zaten karin germe de oldunuz ilk ay surekli yapilmasi gereken seydir odem atici bitkisel seyler kullanilir. Yesil cay bana dokunuyor ama zaten en iyisi ananas kabugu kaynatip icmek, sonuc iyi oluyor.
Ben de sadece doktorumun genel tavsiyelerinden ve denedigim icin fikir beyan ediyorum yoksa simdiye kadar hicbir bilgim yoktu ananas bir meyveydi benim icin, guzel odem atiyor vucuttan...Ben yarın alayim ins. Teşekkür ederim. Çok şiş olmayınca düşünemedim.
Merhabalar,ben beşinci haftamda doktorumada sorarak Antalya’ya geldim,ve iki günde bir sürekli denize gidip yüzüyorum hiçbir sorun yok,belkide ödeme bile iyi geliyor diyebilirim.ancak bende akıntı dikiş açılması vs.bir sorun yoktu.tecrübemi paylaşmak istedim merak eden arkadaşlaraİyi akşamlar hanımlar. karın germe ameliyatı sonrası kaçıncı aydan itibaren denize girebiliyoruz veya havuzda yüzebiliyor uz sizin doktorlarımız ne söyledi
Denize girmenin hiç bir sakıncası olmuyor,ancak karnınızı lekelenmemesi için iyi koruyun,ben Güneş görmesin leke olmasın diye mayo tercih ettimMerhabalar,ben beşinci haftamda doktorumada sorarak Antalya’ya geldim,ve iki günde bir sürekli denize gidip yüzüyorum hiçbir sorun yok,belkide ödeme bile iyi geliyor diyebilirim.ancak bende akıntı dikiş açılması vs.bir sorun yoktu.tecrübemi paylaşmak istedim merak eden arkadaşlara
çok güzel çok sevindim sizin adınıza komplikasyon olmamış bende olduğu için biraz tereddütlüyümMerhabalar,ben beşinci haftamda doktorumada sorarak Antalya’ya geldim,ve iki günde bir sürekli denize gidip yüzüyorum hiçbir sorun yok,belkide ödeme bile iyi geliyor diyebilirim.ancak bende akıntı dikiş açılması vs.bir sorun yoktu.tecrübemi paylaşmak istedim merak eden arkadaşlara
Ben de meme + karin ameliyati olacagim. 10 gun sonra bi bucuk yaşındaki oglumu kucagima alabilir miyim?Merhabalar,ben beşinci haftamda doktorumada sorarak Antalya’ya geldim,ve iki günde bir sürekli denize gidip yüzüyorum hiçbir sorun yok,belkide ödeme bile iyi geliyor diyebilirim.ancak bende akıntı dikiş açılması vs.bir sorun yoktu.tecrübemi paylaşmak istedim merak eden arkadaşlara
Ben de 15. Gunde ne kadar iyilestiginizi merak ediyorum. Bi bucuk yasinda oglum var. Ona bakabilecek miyim diye endiseliyimMerhaba benimde ameliyatın 15. Günündeyim.sizin bu görüntünüz beni çok endişelendirdi,üstelik dikişlerde de yer yer açılmalar var sanki.bence acilen Müdahele edilmesi lazım bunu doktor muhakkak görsün .o yağları insanlar iz iyileşmesi için sürüyor,ama sizin karnınızda bildiğin açık yara var,dikiş iyileşmesi olmamış.Normal süreçte böyle bir görüntü asla olmuyor onu söylemeliyim
Cok dik yurumeniz beklenmiyor zaten ama artik yavas yavas deneyimleyin. Foto gonderebilirseniz fikrimi yazarım egim aciniz nedir bi gorelim.merhaba bugün 11. günü bitirdim hala dik yürüyemiyorum sizce normal mi..
Merhaba benim iç kaslar iyi durumda diye içerde kaslar dikilmedi dedi doktorum.lipo ve karın germe oldu iç kaslara dokunulmadı .iyileşmemde çok hızlı oldu ilk hafta temizlik bile yapmıştım fazla zorlamadan ,çok hafif geçirdim.bir haftadan sonra yatarken kalkarkende oldukça rahatlamıştım .en ağır hali ilk iki gün hastanedeki günler oluyorBen de 15. Gunde ne kadar iyilestiginizi merak ediyorum. Bi bucuk yasinda oglum var. Ona bakabilecek miyim diye endiseliyim
Çok dik olmamada hafif eğik yürümek zaten normal ,dikişlerin zorlanmadan orada gerginlik oluşturmamak adına ama özellikle üçüncü hafta bittiğinde yada bir ayı doldurunca kendiliğinden düzeliyor,çünkü büyük oranda iyileşme tamamlanıyor ,dikiş kaynaması falanda tamamlanmış oluyor,haliyle hassasiyet bittiğinden dik yürünmeye başlanıyormerhaba bugün 11. günüm dik yürüyemem normal mi
Kesinlikle kaldırmanızı önermem dikişleriniz için zararlı olurBen de meme + karin ameliyati olacagim. 10 gun sonra bi bucuk yaşındaki oglumu kucagima alabilir miyim?
dik durdugunuzda gerginlik hissediyor musunuz göbeğinizdeBenim 2 gün sonra 2 ay dolacak. Hala hafif eğik yürüyorum. Psikolojik mı yoksa korseden mi bilemedim.
Çok hissediyorum. Ondan dolayı dik duramıyorum.dik durdugunuzda gerginlik hissediyor musunuz göbeğinizde