Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Meme küçültme ameliyatı oldum biliyorsun sağ ve sol taraf yani meme altı koltuk altı tarafları şiş bunlar da ödem mi oluyor yani ben de ananas suyu içeyim mi

Meme küçültme ameliyatı oldum biliyorsun sağ ve sol taraf yani meme altı koltuk altı tarafları şiş bunlar da ödem mi oluyor yani ben de ananas suyu içeyim mi
Elbette Fatma hnm, burdan ne cok yazdik, zaten karin germe de oldunuz ilk ay surekli yapilmasi gereken seydir odem atici bitkisel seyler kullanilir. Yesil cay bana dokunuyor ama zaten en iyisi ananas kabugu kaynatip icmek, sonuc iyi oluyor.

Elbette Fatma hnm, burdan ne cok yazdik, zaten karin germe de oldunuz ilk ay surekli yapilmasi gereken seydir odem atici bitkisel seyler kullanilir. Yesil cay bana dokunuyor ama zaten en iyisi ananas kabugu kaynatip icmek, sonuc iyi oluyor.
Ben yarın alayim ins. Teşekkür ederim. Çok şiş olmayınca düşünemedim.

İyi akşamlar hanımlar. karın germe ameliyatı sonrası kaçıncı aydan itibaren denize girebiliyoruz veya havuzda yüzebiliyor uz sizin doktorlarımız ne söyledi
Merhabalar,ben beşinci haftamda doktorumada sorarak Antalya’ya geldim,ve iki günde bir sürekli denize gidip yüzüyorum hiçbir sorun yok,belkide ödeme bile iyi geliyor diyebilirim.ancak bende akıntı dikiş açılması vs.bir sorun yoktu.tecrübemi paylaşmak istedim merak eden arkadaşlara

Denize girmenin hiç bir sakıncası olmuyor,ancak karnınızı lekelenmemesi için iyi koruyun,ben Güneş görmesin leke olmasın diye mayo tercih ettim

çok güzel çok sevindim sizin adınıza komplikasyon olmamış bende olduğu için biraz tereddütlüyüm

Ben de meme + karin ameliyati olacagim. 10 gun sonra bi bucuk yaşındaki oglumu kucagima alabilir miyim?

Ben de 15. Gunde ne kadar iyilestiginizi merak ediyorum. Bi bucuk yasinda oglum var. Ona bakabilecek miyim diye endiseliyim

Ben de 15. Gunde ne kadar iyilestiginizi merak ediyorum. Bi bucuk yasinda oglum var. Ona bakabilecek miyim diye endiseliyim
Merhaba benim iç kaslar iyi durumda diye içerde kaslar dikilmedi dedi doktorum.lipo ve karın germe oldu iç kaslara dokunulmadı .iyileşmemde çok hızlı oldu ilk hafta temizlik bile yapmıştım fazla zorlamadan ,çok hafif geçirdim.bir haftadan sonra yatarken kalkarkende oldukça rahatlamıştım .en ağır hali ilk iki gün hastanedeki günler oluyor

merhaba bugün 11. günüm dik yürüyemem normal mi
Çok dik olmamada hafif eğik yürümek zaten normal ,dikişlerin zorlanmadan orada gerginlik oluşturmamak adına ama özellikle üçüncü hafta bittiğinde yada bir ayı doldurunca kendiliğinden düzeliyor,çünkü büyük oranda iyileşme tamamlanıyor ,dikiş kaynaması falanda tamamlanmış oluyor,haliyle hassasiyet bittiğinden dik yürünmeye başlanıyor

İstanbul Küçükçekmece de ikamet ediyorum karın germe ve sırt bel liposu istiyorum varmı buyerlere yakın oturup doktorundan memnun kalıp fiyat bilgisi verecek arkadaslar

Bende çok istiyorum kizlar meme ameliyatı oldum küçültme 7 ay önce doktorumu seviyorum ona olucam muhtemelen 2 kızım var biri 5 diğeri 2.5 yaşında başka çocuk düşünmüyorum.
Çok zorlu mu iyileşme süreci kaç günde toparlanirsin drenler kaç günde çıkıyor merak içindeyim ben karın germe ve sırt meme bel simit lipo olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…