Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

İyi akşamlar hanımlar. karın germe ameliyatı sonrası kaçıncı aydan itibaren denize girebiliyoruz veya havuzda yüzebiliyor uz sizin doktorlarımız ne söyledi

Ben 5. hafta tatile gideceğimi söyledim bana ertele dedi. Bir hastası denize girmiş 1 aylıkken izleri tahriş olmuş onu söyledi bana doktorum. Gideceğim ama girmeden geleceğim sanırım.

Fatmacigim once iyiles denize biz girmedik daha senin enfekte olmus dikislerinle nereden dustu aklina deniz, havuz ilahi sanirim bi hayli toparlandi yaran
Eylülde çocuklar çok istiyor. Doktor yuzebilirsin deyince ondan fikir almak istedim sizden. Ben giremem de işte çocuklar istiyor.
Akıntı devam. Dikişleri 10 gün daha dursun dedi.

Şişlik 2-3 ay devam ediyor hem de davul gibi şişiyor , sonra unutuyorsunuz ameliyat olduğunuzu .Benim 6 ay oldu, sanırım 3. Aydan sonra geçmişti. Korseyi 2. ay bitince çıkardım.

Şişlik 2-3 ay devam ediyor hem de davul gibi şişiyor , sonra unutuyorsunuz ameliyat olduğunuzu .Benim 6 ay oldu, sanırım 3. Aydan sonra geçmişti. Korseyi 2. ay bitince çıkardım.
Çok teşekkür ederim,karnım şiştiği için hala göbek var hissi oluşuyor ve böyle kalacakmış gibi huzursuz oluyordum,zamanla geçiyorsa çok rahatladım cevabınız için çok teşekkür ederim,çok faydalı oldu

Bana özelden yazarsanız memnun olurum

merhaba bugun 4. gunum bitti. karnım hala cok gergin.hic dık yuruyemeyecekmısım gıbı geliyor. siz ne zaman dik yurumeye basladınız

Ben bu Pandemi doneminde bu kadar aciliyeti olmayan bir operasyon gecirmeyi dusunene hayretle bakiyorum. Virus her yerde ve caniniz bu kadar kiymetsiz mi!? Bu yuzyilda gelen ve milyonlari goturen bir salgin, sakasi yok ve dunyada kacacak yerimiz yok, herkes ayni dertten muzdaripken ya virusu kaptiniz diyelim bu dikisli halinizle bir de solunum yetmezliginde refakatci bile bulunmaz yaninizda. Ben Ocak ayinda henuz covid19 salgini dunyada yokken, maalesef oldugum hastanede muhtemelen domuz gribi virusu aldim, cunku kaldigim katta bu viruse yakalanmis cocuklara ayrilmis odalar vardi ve biz mecburen yuruyorduk koridorda cok gec uyarida bulunuldu ve ben ateslenip solunum sıkıntısı yasadim. Etmeyin kendinize bu kotulugu, ortaliktan ceksin elini etegini virus hele ondan sonra olun aceleniz niye...

bende basireti baglanıp ameliyat olanlardanım. cevabınız için cok tesekurler ıcıme su serptiniz. Alah ta sizin gonlunuzu ferahlatsın

tesekkurler. gobek deligi bakımınızı nasıl yapmıstınız benım her gun pansuman yapmam gerekiyorda. korkuyorum acıkcası
Gunaydin. Sanirim bir sure bantla kapali kalmisti, sonra fito surdum ama inanin zamanlamayi hatirlamiyorum. Lutfen once sakinlesin, elbette komplikasyon olusabiliyor ama herkeste olmuyor. Akliniza hemen kotuyu cagirip davet etmeyin doktorunuzun uyarilarini baz alin oncelikle, her kimyanin ve her doktorun iyilesmesi/tarzi farklidir. Buradan aldiginiz bir cok tavsiye yaniltabilir sizi. Size tek tavsiyem duş alabilirsiniz dedigi zaman doktorunuz, her gun dus alin, ter yarayi mahveder su iyilestirir. Bir de korse icinden mutlaka pamuklu fanila giyin terden dikislerinizde veya sağlam cildinizde yara acilmasin. Vee en onemlisi her gun ananasin kendisini yiyin, kabugunu iyice yikayip kaynatip suyunu bolca icin, karninizdaki odemi attiginiz surece komplikasyonu azaltir cabuk iyilesirsiniz. Dikis kalinligi ve rengi sizi korkutmasin bir yil sonra incelip solacak. Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…