- 10 Şubat 2020
- 391
- 177
- 49
Tabii ki çok teşekkür ederimGercekten ben de aynı cevabı duydum kardeşim moralim düzeldi çokca görülen bir durumdur korkacak bişiy yok diyince rahatladım. Yeterki enfeksiyon kaptirma. Allah şifa versin sana. Durumunu sık sık güncelle lütfen
Slm karın germe operasyon dan sonra kontroeri ne şekilde özetliyor bn sivasta operasyon olup ixmitr dönmeyi dusunuyorumÇabuk iyileşmenize sizin adınıza çok sevindim darısı bana inşallah
Geçmiş olsu cnm erde oldunuz operasyonunuzu çok uygunmus bn izmirdeyim en iyi dr ve en uygunu sivasta buldum bütçeme gore yardımcı olabilirmisiniz bana bir kaç sorum var daKombine oldum 17bin
Bulunduğunuz ildeki hastaneye gidersiniz. Plastik cerrahi bolumuneSlm karın germe operasyon dan sonra kontroeri ne şekilde özetliyor bn sivasta operasyon olup ixmitr dönmeyi dusunuyorum
Ankara'da oldumGeçmiş olsu cnm erde oldunuz operasyonunuzu çok uygunmus bn izmirdeyim en iyi dr ve en uygunu sivasta buldum bütçeme gore yardımcı olabilirmisiniz bana bir kaç sorum var da
Fatmacigim once iyiles denize biz girmedik daha senin enfekte olmus dikislerinle nereden dustu aklina deniz, havuz ilahiİyi akşamlar hanımlar. karın germe ameliyatı sonrası kaçıncı aydan itibaren denize girebiliyoruz veya havuzda yüzebiliyor uz sizin doktorlarımız ne söyledi
Fatmacigim once iyiles denize biz girmedik daha senin enfekte olmus dikislerinle nereden dustu aklina deniz, havuz ilahisanirim bi hayli toparlandi yaran
Şişlik 2-3 ay devam ediyor hem de davul gibi şişiyor , sonra unutuyorsunuz ameliyat olduğunuzu .Benim 6 ay oldu, sanırım 3. Aydan sonra geçmişti. Korseyi 2. ay bitince çıkardım.Kızlar bugün 25. Günüm .Sizinde konseyi çılarınca bir iki saat sonra karnımız şişiyormu?zaten bir ayı tamamlayınca korseyi tamamen çıkarabileceğim söylendi.ama bu karın şişmesi hep böyle devam edecekmi,lütfen ameliyatının ileri evresinde olan arkadaşlar cevap verebilirmi????
Çok teşekkür ederim,karnım şiştiği için hala göbek var hissi oluşuyor ve böyle kalacakmış gibi huzursuz oluyordum,zamanla geçiyorsa çok rahatladım cevabınız için çok teşekkür ederim,çok faydalı olduŞişlik 2-3 ay devam ediyor hem de davul gibi şişiyor , sonra unutuyorsunuz ameliyat olduğunuzu .Benim 6 ay oldu, sanırım 3. Aydan sonra geçmişti. Korseyi 2. ay bitince çıkardım.
Bana özelden yazarsanız memnun olurumA AdonisX Merhabalar, sizin yazılarınızı da takip ettim, ben de karın germe ve meme dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum. Okuduğum kadarıyla doktorunuzun ismini paylaşmayı tercih etmiyorsunuz. İstanbul'da doktor araştırması yapıyorum. Sizin doktorunuzdan memnun olduğunuzu okudum. Buradan paylaşmıyorsanız özelden doktorunuzun ismini yazmanız mümkün mü?
Ne karar verdiniz ameliyat icinGeçmiş olsu cnm erde oldunuz operasyonunuzu çok uygunmus bn izmirdeyim en iyi dr ve en uygunu sivasta buldum bütçeme gore yardımcı olabilirmisiniz bana bir kaç sorum var da
merhaba bugun 4. gunum bitti. karnım hala cok gergin.hic dık yuruyemeyecekmısım gıbı geliyor. siz ne zaman dik yurumeye basladınız
[/QUO
Gecmis olsun. Hele bir hafta gecsin acele etmeyin, cok one dogru da yurumeyin, cok dik de cunku birinde beliniz agrir, digerinde dikisleriniz zorlanip acilabilir. Biraz sabir, dimdik yuruyeceginize garanti verebilirim
Gunaydin. Sanirim bir sure bantla kapali kalmisti, sonra fito surdum ama inanin zamanlamayi hatirlamiyorum. Lutfen once sakinlesin, elbette komplikasyon olusabiliyor ama herkeste olmuyor. Akliniza hemen kotuyu cagirip davet etmeyin doktorunuzun uyarilarini baz alin oncelikle, her kimyanin ve her doktorun iyilesmesi/tarzi farklidir. Buradan aldiginiz bir cok tavsiye yaniltabilir sizi. Size tek tavsiyem duş alabilirsiniz dedigi zaman doktorunuz, her gun dus alin, ter yarayi mahveder su iyilestirir. Bir de korse icinden mutlaka pamuklu fanila giyin terden dikislerinizde veya sağlam cildinizde yara acilmasin. Vee en onemlisi her gun ananasin kendisini yiyin, kabugunu iyice yikayip kaynatip suyunu bolca icin, karninizdaki odemi attiginiz surece komplikasyonu azaltir cabuk iyilesirsiniz. Dikis kalinligi ve rengi sizi korkutmasin bir yil sonra incelip solacak. Gecmis olsun.tesekkurler. gobek deligi bakımınızı nasıl yapmıstınız benım her gun pansuman yapmam gerekiyorda. korkuyorum acıkcası
Âmin cumlemizin insaallah. Cabucak iyilesip ayaklanin. Sevgiler.bende basireti baglanıp ameliyat olanlardanım. cevabınız için cok tesekurler ıcıme su serptiniz. Alah ta sizin gonlunuzu ferahlatsın