Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

merhaba benim de 1 ay doldu evet duş alırken çıkarıyorum ikinci bir korse olmadığı için kurumasını bekliyorum şişkinlik bende de oluyor ama önemli olmadığını söyledi Dr um.

merhaba benim de 1 ay doldu evet duş alırken çıkarıyorum ikinci bir korse olmadığı için kurumasını bekliyorum şişkinlik bende de oluyor ama önemli olmadığını söyledi Dr um.
Evet benim doktorda zamamnla düzelir şu an vücûd korseye aliştığı için çıkarınca olabilir ,ama zamanla normale döner diyorlar .inşallah dedikleri gibi olur,kim sürekli şiş bir karınla yaşamak isterki

Cirtcirtli korsenin avantaji ayarini kendiniz yapabiliyor olmaniz ki dr iyice sıkmanızdan yana, kopcalilar 3 kademeli, fermuarin zaten hic alternatif derecesi yok... bu durumda dogru tavsiye... bana ikinci tercih olarak doktorum tarafindan o tarz korse verildi zira kopcali yukariyi toparlarken cukurda kalan pubis kisma basi yapamadigi icin o kisim odemli, sis kalmisti... o nedenle korse degisikligine gittik 2 ay sonra.

Merhaba ben yeni oldum ancak her doktor aynı ücrete yapmıyor kombine oldum...

Çok çok geçmiş olsun rahatlıkla atlatırsınız inşallahbende Allah’ın izniyle cuma sabahı gireceğim
merhaba ben de 19 Haziran'da ameliyat oldum kombine ameliyat şu an için nasılsınız normal hayata dönüş yaptınız mı herhangi bir komplikasyon yaşadınız mı

merhaba ben de 19 Haziran'da ameliyat oldum kombine ameliyat şu an için nasılsınız normal hayata dönüş yaptınız mı herhangi bir komplikasyon yaşadınız mı
Merhaba ben normal hayata üçüncü gün eve geldiğimde dönmüştüm zaten ,herhangi bir durum yaşamadım ,tek sıkıntım korse takmak,korseyle yaşamak hakikaten çok sıkıyor beni .sigara içmediğim için heralde normaldede bende yara iyileşmesi falan çok hızlı oluyor .tabi bunlar çok değişkenlik gösteren durumlar ,kesinlikle bir standartı olmadığını biliyoruz.

Çabuk iyileşmenize sizin adınıza çok sevindim darısı bana inşallah

Çook teşekkür ederim :) evet çok ilgili bir doktorum var ağrı acı minimum ayaklandım hemen inşallah darısı tüm isteyenlere
Merhaba, ameliyatınızın üstünden epey zaman geçmiş, bu mesajınız yeni olduğunuz zamanlardan sanırım. Şimdi nasıl durumunuz, sonrasında herhangi bir problem yaşadınız mı, doktorunuzu tavsiye eder misiniz?

A AdonisX Merhabalar, sizin yazılarınızı da takip ettim, ben de karın germe ve meme dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum. Okuduğum kadarıyla doktorunuzun ismini paylaşmayı tercih etmiyorsunuz. İstanbul'da doktor araştırması yapıyorum. Sizin doktorunuzdan memnun olduğunuzu okudum. Buradan paylaşmıyorsanız özelden doktorunuzun ismini yazmanız mümkün mü?

Merhaba.
Insan iletisiminde cok iyi biri, dikislerim filan, ameliyat seyrim, hastane kosullari, viral enfeksiyon disinda memnuniyet vericiydi fakat meme diklestirmede meme yan kisimlarina yeterince lipo yapmadigi icin kendisi de kabul etti revizyona gidilecek maalesef. O yuzden aldigim o kararda ne kadar hakli oldugum ortada, bu durumda isim vermeyi hic dusunmuyorum. Fakat yorumlarimi okuduysaniz son yorumlarda meme kucultme ve diklestirme icin bir baska isim verdim, o da mukemmel bir sonuctu gördüğüm ondan verdim, dilerseniz değerlendirebilirsiniz. Kolay gelsin. Sevgiler.

Peki, cevap verdiğiniz için teşekkürler, size de sevgiler...

hayatım senin durumun içime dert oldu gittigim bir doktora sordum vaziyetini vallahi. Dediği enfeksiyon değilse o akıntılar falan olur illaki de iyileşir ama gec iyileşir panik olmayın. Yemin ederim ğzülmüştüm sana şimdi ben de huzur buldum. Cok gecmiş olsun kardeş içini ferah tut

Çok teşekkür ederim bir kardeşinin derdiyle dertlenmek işsin Allah razı olsun doktor da iyi olacak bir sıkıntı yok süreç uzayabilir ama korkacak bir durum yok dedi ondan dolayı ben de şu an rahatım akışına bıraktım durumu

Gercekten ben de aynı cevabı duydum kardeşim moralim düzeldi çokca görülen bir durumdur korkacak bişiy yok diyince rahatladım. Yeterki enfeksiyon kaptirma. Allah şifa versin sana. Durumunu sık sık güncelle lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…