Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çok geçmiş olsun sürecin sıkıntılı zorlu geçiyor belli ki moralini yüksek tutmaya çalış az hareket et doktorun ile sürekli irtibat halinde ol.. süreci mutlu sonla bitir inşallah

Simdi nasilsiniz sizi merak ettim durumunuz iyidir umarim. Eger duzelme gormezseniz mutlaka hastaneye baska doktora basvurun. Resmen ben stres oldum burdan doktorun rahatligina

Slm fatma hanım çok geçmiş olsun bendede sıvılar var yaralar oluştu benim bugün 46. günüm
Çok geçmiş olsun benim de bugün bir ay doldu ilk 10 gün çok bir şey yoktu daha sonra başladı benim sıkıntım doktorumun rahat olun önemli bir şey yok bunlar çok normal şeyler demesi geçtiğimiz pazartesi günü tekrar dikiş attı sıvıların geldiği yerden fakat bu sefer başka bir yerden sıvı akıyor tekrar doktora gittim normal bunlar dedi geçecek dedi önümüzdeki hafta tekrar çağırdı ama ondan sonra tatile girecekler miş 10 gün yok var Ben nereye gideceğim ani bir durum olsa onu da merak ediyorum sizinki ne durumda şu anda doktorunuz niye söylüyorsun nasıl bir tedavi uygulanıyor geçmişler olsun benimki kadar değildir sanmıyorum

Benimki daha kötü durumda maalesef banada gayet iyi durumdasın diyor sıvıların normal olduğunu söylüyor ama ben yaradan daha çok şikayetçiyim

Benimki daha kötü durumda maalesef banada gayet iyi durumdasın diyor sıvıların normal olduğunu söylüyor ama ben yaradan daha çok şikayetçiyim
Sizede cokkk geçmiş olsun 1 aya geçer sıkıntı yapma diyor yaranın sebebinin vücudun ameliyata vermiş olduğu bi tepki diyor ama sanki yara hiç geçmeyecek gibi geliyor ve artk pisikolojim kötü durumda

Kızlar bugün 25. Günüm .Sizinde konseyi çılarınca bir iki saat sonra karnımız şişiyormu?zaten bir ayı tamamlayınca korseyi tamamen çıkarabileceğim söylendi.ama bu karın şişmesi hep böyle devam edecekmi,lütfen ameliyatının ileri evresinde olan arkadaşlar cevap verebilirmi????

Bu arada dikiş iyileşmesi gayet iyi durumda,başla bir sorunda yok,hatta beş gün sonra iz kremleri ve bantlarıma başlıcam.ama tek endişem korseyi çıkarınca karnım hepmi şişecek ?????

B

Kime oldunuz ameliyati acaba?
doktorumun ismini vermek etik olarak doğru olmayabilir Ankara'da bir doktora ameliyatı oldum kendisi alanında ünlü bir doktor çoğu kişide yaşanabilecek komplikasyonu Ben de yaşadım eminim ki burada yüzlerce bu ameliyatı olmuş bay anlarız herkes yaşamıştır onun için doktorumun ismini vermeyeyim çünkü tüm doktorların yaşadığı normal durumlardan biridir bu ben de iyileşeceğim diye umut ediyorum doktorumda normal diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…