Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

bende 22 Haziran'a gün aldım, 1 hafta dinlendikten sonra işe dönebilir miyim sizce?
Mumkun degil, en az 25 gun o da komplikasyon olmazsa... sigara kullaniyorsaniz cok daha gecikir. Hele yaz donemi korseyle cok zor. Allah yardimciniz olsun. Bu tarz operasyonlari kis aylarinda olup atlatmak cok daha iyi, iyilesmenin daha hizli oldugu ortada, korseyle sicakta terleme isi biraz yokusa surer. Gecmis olsun simdiden.

Sigara normalde kullanıyordum ama bu dönem günde 1-2 tane içiyorum. Bırakmayı denedim ama yok yapamıyorum sinir sistemim çöktü artık :)

Sigara normalde kullanıyordum ama bu dönem günde 1-2 tane içiyorum. Bırakmayı denedim ama yok yapamıyorum sinir sistemim çöktü artık :)
Bebisiniz de varmis lutfen birakmayi deneyin, iyi rol model olmak icin... sık banyo yaparsiniz artik, ter yarayi iyilesme konusunda korse yuzunden geciktirebilir, sicak da olsa mutlaka coton fanila giyin korse icinden baska yaralar acilmasin. Gecmis olsun.

Merhaba kızlar karın germe istanbulda olan var mı küçükçekmece civarı ve fiyatları nedir merak ettim

2.gunum yeni kendimeg ldim Eğer bu ameliyatidisunuyorsaniz muhakkak ameliyat sonrası epidural taktırın bayanlar hiç acicekmefim

Büyüklük için doktorumla henüz konuşmadık testleri vermeye gittiğimde konuşacağımızı söyledi. Kas altı da olabilir kas üstü de ameliyatta karar verelim ona dedi. Derim ince değilse sarkıklığı toparlanak için kas üstü yapacak derim inceyse kas altı. Büyüklük konusunda üst bedenimi büyütmeyecek kadar büyük istiyorum diycem sizce mantıklı mı?

Merhabalar iyi geçti eğer bu operasyonu düşünüyorsanız ameliyat sonrası epidural taktırın hiç acı hissetmedim

merhaba 26 haziranda tam karın germe olacağım ve gerçekten buradaki yorumları okuyunca çok korkmaya başladım, iyileşme süreci aşırı uzun sürüyor gibi geldi bana .oysa doktorların sayfalarındaki öncesi sonrası fotoları bir harika.bence bu sonuçlar için cefaya değer ama arkadaşlar o kadar memnuniyetsiz yorumlar yazmışlarki bende aldığım karardan süphe duymaya başladım

karın ameliyatından memnun olan arkadaşlar varmı ,birde iz konuşu beni çok endişelendiriyor,,,,,deneyimi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirmisiniz.kararımda endişeli bir şekilde ameliyat gününü bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…