- 10 Şubat 2020
- 391
- 177
- 49
Muharrem hoca bayağı dolu. Prof Dr Serdar nasır hoca daha ikna etti beni sanki. Onda karar kildimMerhabalar.
Muharrem Hoca'ya ameliyat olacağınızı yazmıstınız daha önce, vazgectiniz sanırım, sizin için en iyisi olur umarım
Öyle kolay mı 1 ay ancak düzelirSiz ne ameliyatı olacaksiniz
Mumkun degil, en az 25 gun o da komplikasyon olmazsa... sigara kullaniyorsaniz cok daha gecikir. Hele yaz donemi korseyle cok zor. Allah yardimciniz olsun. Bu tarz operasyonlari kis aylarinda olup atlatmak cok daha iyi, iyilesmenin daha hizli oldugu ortada, korseyle sicakta terleme isi biraz yokusa surer. Gecmis olsun simdiden.bende 22 Haziran'a gün aldım, 1 hafta dinlendikten sonra işe dönebilir miyim sizce?
Hay Allah, aslında çok ilgilidir ama dediğiniz gibi yoğunluktan sanırım. Ben de aylar öncesinden randevu olup, ameliyat olmuştum kendisine ,sağlık olsunO kadar yogunduki hiç ilgilenmedi bile.
Cok az, karinda degil belki memede hassasiyet daha fazla ama cok dayanilmaz bi sey degil.Iyi günler ameliyat sonrası drenler çıkarılırken canınız yanıyormu
Kesinlikle hayırçıkarılırken
Karın germe operasyonu olacağım.. 1 hafta değilse bile 15 günde dönsem yeterli :)Siz ne ameliyatı olacaksiniz
Sigara normalde kullanıyordum ama bu dönem günde 1-2 tane içiyorum. Bırakmayı denedim ama yok yapamıyorum sinir sistemim çöktü artık :)Mumkun degil, en az 25 gun o da komplikasyon olmazsa... sigara kullaniyorsaniz cok daha gecikir. Hele yaz donemi korseyle cok zor. Allah yardimciniz olsun. Bu tarz operasyonlari kis aylarinda olup atlatmak cok daha iyi, iyilesmenin daha hizli oldugu ortada, korseyle sicakta terleme isi biraz yokusa surer. Gecmis olsun simdiden.
Bebisiniz de varmis lutfen birakmayi deneyin, iyi rol model olmak icin... sık banyo yaparsiniz artik, ter yarayi iyilesme konusunda korse yuzunden geciktirebilir, sicak da olsa mutlaka coton fanila giyin korse icinden baska yaralar acilmasin. Gecmis olsun.Sigara normalde kullanıyordum ama bu dönem günde 1-2 tane içiyorum. Bırakmayı denedim ama yok yapamıyorum sinir sistemim çöktü artık :)
Geçmiş olsun, umarım güzel geçmiştir operasyonunuzMerhabalar bende bugün oluyorum karın germe ameliyatı inşallah süreci çabuk atlatirim.
merhba ameliyatınızı oldunuzmu nasıl geçti bende bu cuma olacağım v egerçekten çok endişeliyimbende 22 Haziran'a gün aldım, 1 hafta dinlendikten sonra işe dönebilir miyim sizce?