Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben de 3.sezeryan sonrasi dogum esnasinda karin germe yaptirdim.Öldüm sandim kesi cok oldugu icin karnin sezeryanin 3 kati kesiliyor yatamadim yattim mi kalkamadim.Hele dikis almayi normal dikis oluyor kesi cok oldugu icin 2 sefer de aldirdim.Acidan bebegime bile süt gelmedi.Cok zor gunler gecirdim.2 sene oldu simdi dümdüz degil karnim biraz var kaldi nasil gidecek bilmiyorum.
Hic kesi acisi cekmedim, boydan boya dikislerim vardi, ayrica meme diklestirme de oldum... sanirim gerektigi kadar lokal anestezi yapilmamis karin icine ve narkotik agri kesiciler verilmemis. Sizin adiniza uzgunum 😔 yeni olacak arkadaslar doktorunuzla mutlaka konusun bu durumu, abdominoplasty op esnasinda karin kapatilmadan o bolgeye lokal anestezi yapilir tek tek enjeksiyonla ve ayilmadan once narkotik agri kesicileriniz verilmeli serumla en az iki gun, sonrasinda zaten eger diyabet hastasi degilseniz, sigara kullanmiyorsaniz doku cabuk toparliyor iyilesme basliyor. Sadece hareketle drenler biraz acitiyor o kadar.

İyi akşamlar fatma hanım ablanız ömer beye karın germe ameliyatı mı oldu? Ben de gaziantepte yaşıyorum devlet hastanesiyle görüşücem bu ay ama. Sonuçlardan memnun mu ablanız? Ömer beyi tavsiye eder mi? Ben karın germe ve meme silikonu yaptırmayı düşünüyorum da. Cevaplarsanız sevinirim. Hiç bir doktorla henüz görüşmedim haziran içinde devlet hastanesiyle görüşücem ama eğer kafama yatmazsa diye bir doktor daha arayışındayım
Merhaba evet ablam Ankara'dan Gaziantep'e gitti Ömer hocaya ameliyat oldu çok memnun kaldı sanırım 86 kilo idi gittiğinde ameliyat olalı 3 ay oluyor 74 kilo şu anda rahat bir ameliyat geçirdi iyileşme süreci de çok kolay geçti herhangi bir komplikasyon gelişmedi Ablam da hatta 3 ay boyunca da diyetisyen yardımı aldı şu anda da hala herhangi bir soru sorduğu zaman olumlu dönüş yapıyorlar ilgileniyorlar sağ olsunlar

merhabalar
ben yaklaşık 120 kg dim ve bu kiloyla 5 yıl yaşadım doktor kontrolünde 1 yıl içerisinde 66 kg verip 54 kg ulaştım haliyle göbeğim, kollarım ve bacaklarımın iç kısmında sarkmalar oldu bende estetik yaptırmaya karar verdim karın esteğinden başladım ameliyatım 7 saat sürdü ve 5 gün hastahanede yattım fazlalık olan deri alımı 1kg di ve iç karın kaslarım da dikildi ameliyat sonrası ne ağrım ne de sızım oldu sadece oturup kalkmalrımda ve geceleri sırt üstü yatmak mecbureti dışında bi sıkıntı yaşamadım şimdi diğerlerinde sıra :1rolleyes:
[/Q

Merhaba evet ablam Ankara'dan Gaziantep'e gitti Ömer hocaya ameliyat oldu çok memnun kaldı sanırım 86 kilo idi gittiğinde ameliyat olalı 3 ay oluyor 74 kilo şu anda rahat bir ameliyat geçirdi iyileşme süreci de çok kolay geçti herhangi bir komplikasyon gelişmedi Ablam da hatta 3 ay boyunca da diyetisyen yardımı aldı şu anda da hala herhangi bir soru sorduğu zaman olumlu dönüş yapıyorlar ilgileniyorlar sağ olsunlar
🙏🏻Teşekkür ederim cevabınız için. Ben de doktor arayışındayım ömer beyi düşünmüyordum aslında. Yarın ilk doktor randevum var ondan sonra olmazsa ömer beyle de bir randevu ayarlıym.

Merhaba hanımlar ben de Ankara Gazi üniv.hastanesinde karın germe ameliyatı olmayı düşünüyorum arkadaşımın bi akrabası olmuş genel yorumu olumlu, sormak istediğim yakın zamanda gidip görüşen fiyat alan var mı? Ayrıca Gazi'nin doktorlarından özellikle önereceği bir doktor bildiği olan var mı?

Merhaba hanımlar ben de Ankara Gazi üniv.hastanesinde karın germe ameliyatı olmayı düşünüyorum arkadaşımın bi akrabası olmuş genel yorumu olumlu, sormak istediğim yakın zamanda gidip görüşen fiyat alan var mı? Ayrıca Gazi'nin doktorlarından özellikle önereceği bir doktor bildiği olan var mı?

Burun estetiği olduğumda alçımı aldırmaya gittiğimde 40 yaşlarında bir bayan vardı karın germe değil ama lipo olduğunu söylemişti. Sonuçtan o kadar memnun olmuş olmalı ki ayağa kalkıp kendi etrafında dönüp bu kadar düz bir karnımın olduğuna ben bile inanamıyorum demişti sırtından bacaklarından ve karnından yağ alındığını söyledi üstelik çok düşük bir fiyata sanırım fiyatı yazmam doğru olmaz. İnanın 23 yaşındaki ben kadının fiziğini görünce fazla olan 7-8 kilomu verebilmek için bıçak altına yatmayı düşündüm 😁

Son düzenleme:
Burun estetiği olduğumda alçımı aldırmaya gittiğimde 40 yaşlarında bir bayan vardı karın germe değil ama lipo olduğunu söylemişti. Sonuçtan o kadar memnun olmuş olmalı ki ayağa kalkıp kendi etrafında dönüp bu kadar düz bir karnımın olduğuna ben bile inanamıyorum demişti sırtından bacaklarından ve karnından yağ alındığını söyledi üstelik çok düşük bir fiyata sanırım fiyatı yazmam doğru olmaz. İnanın 23 yaşındaki ben kadının fiziğini görünce fazla olan 7-8 kilomu verebilmek için bıçak altına yatmayı düşündüm 😁
Yaa çok güzel hani devlet olunca aynı özen gösteriliyor mu diye bir tedirginliğim vardı siz de memnun kalmış gibisiniz tavsiye ediyorsunuz değil mi gaziyi

Yaa çok güzel hani devlet olunca aynı özen gösteriliyor mu diye bir tedirginliğim vardı siz de memnun kalmış gibisiniz tavsiye ediyorsunuz değil mi gaziyi

Ben sadece burun estetiği oldum fakat burnumun çok doğal durduğunu estetik olduğunu anlamadıklarını söylüyorlar sadece kalın derili olduğu için ucu biraz büyük kaldı diyebilirim

Ben bu ayın sonuna randevu aldım gazi hastanesinden gidip bi görüşeceğim karın germe için uygun muyum ne zaman yapılabilir diye soracağım bakalım pandemi süreci var ya acaba ameliyatlar devam ediyor mu doktor bi de kızar mı diye korkuyorum millet can derdinde ben estetik :KK48:

Ben bu ayın sonuna randevu aldım gazi hastanesinden gidip bi görüşeceğim karın germe için uygun muyum ne zaman yapılabilir diye soracağım bakalım pandemi süreci var ya acaba ameliyatlar devam ediyor mu doktor bi de kızar mı diye korkuyorum millet can derdinde ben estetik :KK48:
Ben gaziantepte araştırma hastanesine gittim sizinle aynı endişelerle gittim doktor kızar mı acaba diye. Ama ameliyatlar devam ediyor ameliyat günü de veriyorlar.

Hanımlar merhaba uzun zamandır yazmıyordum Gazi Hastanesi'nde olacaktım gün verdiler ama vazgeçtim pandemi döneminde ben biraz korktum bu hastaneye çünkü herkes geldi gitti şimdi Ankara'da profesör doktor Serdar nasır hocayı görüştüm bana gün verdi inşallah Allah nasip ederse ona olacağım sadece karın germe olacaktım ama kendisi göğüs ameliyatı da olmama göğüs küçültme ve toparlama ameliyatı olmamı önerdi şimdi ikisini de Allah nasip ederse olacağım inşallah tabii çok korkuyorum aranızda her iki ameliyatı olan da var mı beni bilgilendirir misiniz arkadaşlar Zor mu kolay mı tabii her ameliyat zor ağrısı da var bunu da biliyorum ama en azından çok çok zor derseniz tekin'den vazgeçeceğim sadece karın germe olacağım 26 sana çok var en azından kararımı net vereyim selamlar herkese

Hanımlar merhaba uzun zamandır yazmıyordum Gazi Hastanesi'nde olacaktım gün verdiler ama vazgeçtim pandemi döneminde ben biraz korktum bu hastaneye çünkü herkes geldi gitti şimdi Ankara'da profesör doktor Serdar nasır hocayı görüştüm bana gün verdi inşallah Allah nasip ederse ona olacağım sadece karın germe olacaktım ama kendisi göğüs ameliyatı da olmama göğüs küçültme ve toparlama ameliyatı olmamı önerdi şimdi ikisini de Allah nasip ederse olacağım inşallah tabii çok korkuyorum aranızda her iki ameliyatı olan da var mı beni bilgilendirir misiniz arkadaşlar Zor mu kolay mı tabii her ameliyat zor ağrısı da var bunu da biliyorum ama en azından çok çok zor derseniz tekin'den vazgeçeceğim sadece karın germe olacağım 26 sana çok var en azından kararımı net vereyim selamlar herkese
Biliyorsun Fatmacigim iki opu da birlikte olduk, meme hic acimiyor sadece kucultme ve diklestirme olacaksa, karin ameliyatindan da cok bahsettik burada bir cok arkadas ayni zamanlamada olmustuk. Sunu unutma; sen bu ameliyati mecburen olmak zorunda misin, bunu sor kendine once cevabina gore karar ver. Ben mecburdum kilo verimi sonrasi sarkan deriler alinmaliydi ve hic agri sizi cekmedim. Senin tek sanssizligin pandemi yuzunden yaza denk gelmesi, zor kismi korseli gunler.

Merhabalar.
Muharrem Hoca'ya ameliyat olacağınızı yazmıstınız daha önce, vazgectiniz sanırım, sizin için en iyisi olur umarım

Arkadaşlar gaziantepte araştırma hastanesinde ameliyat olan var mı hiç acaba? Ya da genel olarak araştırma hastanesinde ameliyat olan. Devlet hastanesi olması beni biraz tedirgin ediyor ama özel nerdeyse üç katı fiyat verdi. Ben temmuz ayında olmayı düşünüyorum da silikon ve karın germe. Olan varsa bir kaç soru sormak istiyorum. Bir de kas altı silikon taktıranlar zaman geçtikçe durumlarınız nasıl? Ağrılı olduğunu yazmışsınız genelde son 200-300 sayfayı okudum.

X