- 10 Şubat 2020
- 391
- 177
- 49
Beyza hanım sanıyorum Bayındır tıp da olmuşsunuz ameliyatını zı Ankara'da sayılı hastanelerden birisidir özel bir hastane ben de ankara'dayım hatta ben çok özenmiş tim en iyi hastanede olmuş maşallah diye ama talihsizlik diyelim yaşadıklarımıza İnşallah geçecek Rabbim bir daha yaşatmasın diyelim olacak olanlar da inşallah çok çabuk iyileşir dua ediyorum Ramazan ayı hürmetineMaalesef o şanssız tayfadaniz saniyorumbenimde öyle korseyi hsla takıyorum, çünkü görüntü olarak da korseyi çıkardığımda yamru yumru bir görüntü olusuyor,izellikle gobek deliğinin üstünde kalan bölge şişiyor kocaman bir gobek çıkıyor ortaya, nasıl yirticaz bu durumdan bilmiyorum,verdigim onca parayami üzüleyim, yaşadığım onca olumsuzluguma mi,yoksa istedigim gibi bir sonuca bile kavusamadigimami bilemedim
Allah razı olsun,iyi dikekleriniz içindeBeyza hanım sanıyorum Bayındır tıp da olmuşsunuz ameliyatını zı Ankara'da sayılı hastanelerden birisidir özel bir hastane ben de ankara'dayım hatta ben çok özenmiş tim en iyi hastanede olmuş maşallah diye ama talihsizlik diyelim yaşadıklarımıza İnşallah geçecek Rabbim bir daha yaşatmasın diyelim olacak olanlar da inşallah çok çabuk iyileşir dua ediyorum Ramazan ayı hürmetine
gelmiş geçmiş olsun diyelim inşallah Beyza hanımcığım keşke ben de Yıldız haritama baktırıp ameliyat tarihi mi alsam bu konuda çok haklısınızAllah razı olsun,iyi dikekleriniz içinde ❤ hastane konusunda evet hiçbir sorun yaşamadım dogruyu söylemek gerekirse 5. Yildizli otel konforundaydi,lakin ameliyata has yaşadıklarım benim talihsizliğim, çünkü benim saglikla ilgili yildiz haritam sıkıntılı imiş bunu daha yeni öğrendim,bilseydim bu durumu benim için uygun olan tarihte böyle bir operasyon gecirirdim,haritam bariz basbas bagiriyormus meğersehatta bundan sonra sağlıkla ilgili her konuda normal kişilere oranla10 katı ozen gostermem gerekiyormus,zira benim bağışıklık sistemimde sıkıntılı,yani demem o ki yanlış zamanda yanlış tercih yapmışım
Çok geçmiş olsun. Rica etsem Karnınızın resmini gönderebilir misiniz?Merhaba benim de 45 gün oldu. Biraz şişliklerim var daha yeniyim. Fakat şunu sormak istedim. Kesi izinin başlangıç ve bitiş yerleri çok kabarık duruyor.sizde de var mıydı ilk zamanlar? Ve belim çok incelmiş gelmiyor. Tam sonucu ne zaman gördünüz? Başlarda benim gibi kalın mıydınız?
Geçmiş olsun. Sıvı nereden geliyor? Diren yok değil mi? Dikişlerden mi sızıyor?Valla benim dikiş yerlerimde öyle,hatta korkuyorum böyle kalacak diye koyu morumsu, kırmızımsı bir haldeler! Birde benim iç dikislerimdeki misinamsi şeyler derimin altından elime geliyir ve korse takınca canımı acıtıyor resmen diken gibi batiyor ic dikisinizde böyle bir sorun yasadiniz mi? Birde benim karnım hala şiş, liposuction yapilan yerlerim yaglandi sanıyorum bu süreçte ye ic yatyani onca sıkıntıyı boşa cektim gibi duruyor simdilik, sıvıya gelince hala devam
Sıvı içerde birikiyor maalesef, liposuction yapildigi için içerdeki kasların dikildiği yer ile bikini bölgesi dikiş hattında birikiyor,disardan bastirinca lönk lönk sallanıyor içerdeki sıvı,ve bu syin 12 de tam üç ay olacak ama hala iki gunde bir 25,30 cc sıvı aldiriyorumGeçmiş olsun. Sıvı nereden geliyor? Diren yok değil mi? Dikişlerden mi sızıyor?
Hayır direnlerim ameliyattsn sonra 4. Gün çıkarıldı asil meselede böyle başladı zaten erken çıkarıldı direnlerim,iki taraftanda 90,85 toplamda 175 cc sıvı gelirken enfeksiyon kaparım gerekçesiyle çıkarıldılar,sonrasinda malum bitmeyen sıvı sorunumGeçmiş olsun. Sıvı nereden geliyor? Diren yok değil mi? Dikişlerden mi sızıyor?
Aaaa zor işler. Tekrar geçmiş olsun. Allah bir an önce şifa versinHayır direnlerim ameliyattsn sonra 4. Gün çıkarıldı asil meselede böyle başladı zaten erken çıkarıldı direnlerim,iki taraftanda 90,85 toplamda 175 cc sıvı gelirken enfeksiyon kaparım gerekçesiyle çıkarıldılar,sonrasinda malum bitmeyen sıvı sorunumhayır sızıntı yok dikişlerin içinde birikiyor gözle görülür şekilde şişiyor sıvı biriken yer,ve dokunuldugunda da sıvı resmen lonk lonk ssllaniyor
SağolunAaaa zor işler. Tekrar geçmiş olsun. Allah bir an önce şifa versin
Valla yaptirmak icin arastiran insanlar olarak boyle guzel seylerde duymaya ihtiyacimiz var. Bende sizin gibi karin germe ve popoya yag enjekte dusunuyorum. Popoya yag enjekte olayini nasil yapiyolar?Kizlar iki yil once bende lipo karin germe popoya yag enjekte yaptirdim. Sonuctan cok memnunum. Elma tipliydim resmen kum saati gibi oldum. Takinti yapiyorsaniz hic dusunmeden yaptirin. Simdi istedigim gibi giyine biliyorum. Öz güvenim geldi.
Yag enjeksiyonu uzun omurlu degildir, genelde %70 erir geriye %30 kalir. Paraniza yazik derim, cogu plastik cerrah durustce bunu soyluyor bizzat isittim. Karin germe, cok elzem olmadigi surece dusunmeyin. Ameliyattan sonraki hastane süreci hastane sartlari ve hekime gore degisken. Burada buna sahid oldum, benimki problemli gecmedi sukur, sonraki surec zor korse vs... bir de yaglanma olmaz deniyordu, valla oluyo arkadaslar, eger yediginize dikkat etmiyorsaniz, ustelik gobeginiz sekilsiz yaglaniyor. Butun bu bilgiden sonra karar verin.Valla yaptirmak icin arastiran insanlar olarak boyle guzel seylerde duymaya ihtiyacimiz var. Bende sizin gibi karin germe ve popoya yag enjekte dusunuyorum. Popoya yag enjekte olayini nasil yapiyolar?
Merhaba, doktorunuz kim acabaSelamlar, operasyon olmaya başladınız mı?
Covid'den dolayı benim operasyon ertelenmişti,Temmuz ayının ilk haftası operasyon olacağım
Geçmiş olsun ben de sigara kullanıyorum ama bırakmak lazım diyorlar benim için bı çok zor günde 1.5 paket içiyorum. Umarım benim ameliyatım da sizinki gibi kolay geçer. Hangi şehirde ameliyat oldnuz acaba?merhaba, yaklaşık 1,5 sene önce yarım karın germe olmuştum ve liposuctiona İhtiyaç duyulmamıştı bende de. Doktorunuzun size söylediği gibi 1 gece hastanede kaldım, taburcu olurken direnlerim çıkarıldı. Yağ alınmadığı için ağrı, sızı, morluk vs. Hiç sorun yaşamadım. 2. gün ayağa kalktım, 5. Gün kontrolüme araba kullanarak kendim gittim, üstelik meme ile birlikte ameliyat olmuştum. Sigarayı da tüm uyarılara ve bilmeme rağmen maalesef tamamen bırakamamıştım, azalttım yalnızca. Umarım siz de rahat bir süreç geçirirsiniz, doktorunuzun söylediklerine harfiyen uyun yeterşimdiden geçmiş olsun
İyi akşamlar fatma hanım ablanız ömer beye karın germe ameliyatı mı oldu? Ben de gaziantepte yaşıyorum devlet hastanesiyle görüşücem bu ay ama. Sonuçlardan memnun mu ablanız? Ömer beyi tavsiye eder mi? Ben karın germe ve meme silikonu yaptırmayı düşünüyorum da. Cevaplarsanız sevinirim. Hiç bir doktorla henüz görüşmedim haziran içinde devlet hastanesiyle görüşücem ama eğer kafama yatmazsa diye bir doktor daha arayışındayımbütçe çok önemli. ben de özelde olmayı çok isterdim istedim de ancak Ankara'da pahalı benim için 10 bin lira da pahalı 20.000 lira da pahalı arkadaşlar devlet hastanesinde olmaya karar verdim inşallah Allah utandırmasın Güzel sonuçlar alırım inşallah.ablam Gaziantep'e gitti Ankara'dan Ömer Berberoğlu ne oldu sonuç muhteşem 13 bin lira verdi
estetik int. selçuk aytaçMerhaba, doktorunuz kim acaba