Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

merhaba karın gerne sonuçlarını gerçekten çok merak ediyorum cuma ameliyatım var ve nasıl bir dikiş olacağı konusunda malesef hiç fikrim yok,üstelik resimlerede ulaşamıyorum,yardımcı olabilirmisiniz

merhaba karın gerne sonuçlarını gerçekten çok merak ediyorum cuma ameliyatım var ve nasıl bir dikiş olacağı konusunda malesef hiç fikrim yok,üstelik resimlerede ulaşamıyorum,yardımcı olabilirmisiniz
Bence hic arastirmadan girin operasyona, devleti bilmiyorum ama ozelde oluyorsaniz ihtimam oldukca fazla, caninizin yanmasina izin verilmiyor. Fotograflarini paylasmis kisilerle karsilikli izle butonunu tiklamalisiniz. Ben foto paylasmadim. Bence herkesin ameliyati hastane doktor ve kisiye izel, cok yaniltici oluyor, girip sonucu yasayin ama sakin sekilde, onemli kismi bu. Kolay gecsin insaallah

Tamamdır,çok teşekkür ederim.evet özelde cuma günü giriyorum ameliyata.

merhba ameliyatınızı oldunuzmu nasıl geçti bende bu cuma olacağım v egerçekten çok endişeliyim
Merhaba dün operasyon oldum, Epidural yaptırdığım için çok acı hissetmedim sadece ayaklarımı, ve bacaklarımı hissedemediğim için çok korktum böyle uyuşuk olacağını bilmiyordum. Epiduralle gayet iyi, ilk yürüme çok zordu bacağımı hissedemediğim için ama bugün maşallah daha iyiyim, iki büklüm olmak ve sürekli yatmak kötü birde her yerimde bişey olması kötü. Başta çok pişman oldum ama göbeğimib gittiğini görmek beni mutlu ediyor

Çok çok geçmiş olsun rahatlıkla atlatırsınız inşallahbende Allah’ın izniyle cuma sabahı gireceğim

Allah razı olsun,inşallah,bükün kaygılarım geçti nedense içime bi rahatlama geldi.isteyerek gireceğim ameliyata
Harikasiniz, bu mod harika devam edin... ameliyathaneye goturmeden odanizda uyutsunlar rica edin hekiminize... goturseler bile oylece kendinize telkin verin "simdi uyuyacagim ve dayanabilecegim bir agri ile uyanacagim ama bir kac gunde toparlanacagim" diye... dua edecegim size

Cok gecmis olsun. Epiduralin daimi bas agrisi gibi yan etkileri oluyor umarim sizde olmaz. Neden genel anestezi ile olmadiniz?

Başta bu kadar ağrı, acı
Cok gecmis olsun. Epiduralin daimi bas agrisi gibi yan etkileri oluyor umarim sizde olmaz. Neden genel anestezi ile olmadiniz?
Herhangi bir ağrı olmadı, genel aneztesi oldum operasyon esnasında, sonrasında ilaçlar direk karına etki etsin diye Epidural yapıldı. İlaçları Epiduralde aldım yani ve gayet iyiydi

Çok çok geçmiş olsun rahatlıkla atlatırsınız inşallahbende Allah’ın izniyle cuma sabahı gireceğim
Umarım hemen sizde atlatırsın, operasyon günü göbeğimi çektim, operasyondan sonra hep ona ve şimdi ki haline baktım o zaman pişmanlığım hafifledi

Epidural'de sinir hasari veya omurilik ve beyin sivisinin azalma riski var ve aylarca siddetli bas agrilarina sebebiyet veriyor diye biliyorum. Umarim olmaz. Benim doktorum da karni kapatmadan lokal anestezi yapmis icerideki mudahale edilmis dokuya o yuzden agrim sizim olmadi sukur. Cok yurumelisiniz ki drenler vazifesini gorsun. Gecmis olsun.

Direnler çıkarıldı bugün eve geldim, direnlerin geldiği yerden çok hafif sıvı geliyor onada normal geçecek dediler. Pazartesi kontrolüm var bakalım

Ya karın germe sonrası derin nefes alıp vermede zorlandınız mı, Dr normal diyor korseden ve iç kasların dikilmesinden dolayı. Konuşurken bile bir süre sonra nefes nefese kalıyorum

Ya karın germe sonrası derin nefes alıp vermede zorlandınız mı, Dr normal diyor korseden ve iç kasların dikilmesinden dolayı. Konuşurken bile bir süre sonra nefes nefese kalıyorum
Plikasyon ustuste dikimi karin kasinin, eger oyle dikildiyse ki genclerde estetik incelme kaygisiyla yapiliyor, olur tabi nefes almada zorluk. Bi sure sonra beyniniz durumu absorbe edecek unutturacak normal surece gececeksiniz. Bizim gibi yasi ilerlemis olanlarda plikasyon islemini ucuca yapiyorlar, korsenin bunaltmasi disinda bi sey yasamadim. Fakat yemek yerken bir kac lokmadan sonra durma ihtiyaci hissettiriyor. Karin kaslari dikilirken onceki konumuna getirilir aslinda fakat uzun sure gevsek durdugu icin ic organlarimiz yayilmis olarak sereserpe dururken, tekrar kaslarin toparlanip dikilmesi durumunda o rahatliga alismis ic organlar birbiri uzerine basi yaparak sıkışır ve o da nefes almada zorluk cikarir. Cunku nefes alip verirken karin kaslari da devrededir. Drenlerin cekildigi yerden sivi gelebiliyor benim cabuk kabuk bagladi o delikler hic olmadi. Seroma olmadigi surece sorun degil.

Çok teşekkür ederim cevabınız için, aynen yemek yerken özellikle karın şiştiği için iyice zorlaşıyor derin nefes almak

Bir de Dr bana eğik durmamı söyledi ama sanırım ben istemeden çok eğik duruyorum sanki karın kası çekiyor beni kendine, bu da normal mi yoksa hafif hafif dikleşmeyen çalışsam mı

Bir de Dr bana eğik durmamı söyledi ama sanırım ben istemeden çok eğik duruyorum sanki karın kası çekiyor beni kendine, bu da normal mi yoksa hafif hafif dikleşmeyen çalışsam mı
Cok egik olmaniz gerekmiyor, dikisleriniz zorlanmayacak kadar. Ilk on gun kadar dikkat edin acilmasin, benim biraz acilma olmustu. Uzanirken de diz altini yükseltecek minder veya dolgunca yastik koyup yatin. Ben 5. Gun yan yatabildim cenin pozisyonu olmasa da ona yakin, sirtustu yatmaktan daha keyifliydi. Kabiz olmamaya ozen gosterin bir de, bolca kayisi tuketin. En önemlisi de ananas tuketin bolca ve gunluk olarak kabugunu iyice yikayip kaynatip suyunu bir kac hafta icmeyi ihmal etmeyin ki odemi atsin vucudunuzdan. Bu olmazsa olmaziniz unutmayin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…