Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Nasıl oldunuz Beyza Hanım
Teşekkür ederim usulen iyiyim diyeyim,zira 45 gündür hala sıvı belasiyla uğraşıyorum, üstelik ortada boyle ciddi bir salgın varken kendimi tehlikeye atip sürekli hastaneye gitmek dahada canımı sıkıyor evet buraya yazip insanların motivasyonunu düşürmektense baska konularda gezdiğim dogrudur!!!!!

Benim de 2 ay oldu ... sıvı vs herhangi bir sorun yaşamadım. Ama hala inanılmaz gergin ve hissizim... kim ne dersen zormuş .... Allah size de yardim etsin. Kilo durumunuz nasıl

Ozel hastaneler bir sure ameliyatlara devam etmisti, virus kapsami disinda tuttular kendilerini fakat bakanlik onlari da dahil etti acil durumlara o yuzden ameliyatlar durduruldu. Aslinda belki fiyatlar da dusecektir bu nedenle, cigrindan cikmis fiyatlar okumustum burada. Umarim bu teyakkuzda oldugumuz gunlerde herkes biraz kendisini masaya yatirir, kusurlarin telafisi olan guzel gunleri olur bu yorgun yerkuredeki insanin.

Benim de 2 ay oldu ... sıvı vs herhangi bir sorun yaşamadım. Ama hala inanılmaz gergin ve hissizim... kim ne dersen zormuş .... Allah size de yardim etsin. Kilo durumunuz nasıl
Henüz hiçbir kilo kaybi olmadı hatta daha da kilolu çıkiyorum tartıda,ama tek memnun edici yani artik yandan bakıldığında 6 aylik hamile gibi duran bir karnim yok hoş onca olumsuzluktan sonra onu da gözüm görmüyor desem yeridir,karnim taş gibi hissiz,yeryer şiş velhasıl sürekli sorguluyorum kendimi gerek varmiydi diye

özelden doktorun adını yazabilir misiniz? ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba benim de 45 gün oldu. Biraz şişliklerim var daha yeniyim. Fakat şunu sormak istedim. Kesi izinin başlangıç ve bitiş yerleri çok kabarık duruyor.sizde de var mıydı ilk zamanlar? Ve belim çok incelmiş gelmiyor. Tam sonucu ne zaman gördünüz? Başlarda benim gibi kalın mıydınız?

Merhaba nerede ameliyat oldunuz dok kimdi

Merhaba. Nerde oldunuz acaba ameliyatinizi bana yazabilir misiniz? Çok para biriktiremedim uygun olsun istiyorum.

Üzüldüm canım , inşallah herşey bittiğinde iyi ki yaptırmışım diyeceğin günlere kavuşursun

Aynı dönem ameliyat olduğumuz arkadaşlar , iyileşme durumlarınız nasıl.dikişleriniz ne durumda. Benim 3 ay olacak 4 gün sonra . Dikişler Hala kırmızı , pek krem falan da sürmedim. 1 aydır korse de takmıyorum. Saldım gitti ipin ucunu . Uykusuz kalınca ödem oluyor sonra geçiyor . Onun dışında pek ödem yok gibi ama egzersiz yapmadan istediğim gibi de olmayacak sanırım. Sizlerde durum nasıl ?

Valla benim dikiş yerlerimde öyle,hatta korkuyorum böyle kalacak diye koyu morumsu, kırmızımsı bir haldeler! Birde benim iç dikislerimdeki misinamsi şeyler derimin altından elime geliyir ve korse takınca canımı acıtıyor resmen diken gibi batiyor ic dikisinizde böyle bir sorun yasadiniz mi? Birde benim karnım hala şiş, liposuction yapilan yerlerim yaglandi sanıyorum bu süreçte ye ic yat yani onca sıkıntıyı boşa cektim gibi duruyor simdilik, sıvıya gelince hala devam

Canım ben senden sonra idim sanırım 2.5 ay oldu sanırım. Potluk yok. Dikisler gayet iyi kaynadı ama kırmızı tabi... korse takmıyorum ama ödemin yok. Çünkü inan açım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…