Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Maalesef benim akrabam da 1 ay oldu hala sıvı alınıyor kendisinden

Dikişlerin düğüm yerleri içeri gömülmüştür. Ben kendim tek tek temizledim .aldım yani dikişleri. Doktorum bu düğümler bazen diken gibi olabiliyor . Düşmesi gecikiyor bazen , o zaman dikişleri alabilirsin dedi . Bazıları derinin altına çok gömülmüştü . Baya bi zorlayarak aldım . Ama dediğin çıkıntılar illa eriyecek.Biraz uzun sürebilir sadece .

Allah Allah ya çok uzamış , üzüldüm cidden . diren taksalardı bari
Maalesef,hatta daha bugun 25 cc sıvı alindi,artik bu durum ciddi ciddi sinirlerimi germeye basladi,azalmasi gerektigi yerde surekli ayni sivi hatta bazen fazlasiyla birikmeye devam ediyor,lonk lonk sallaniyor ustelikdiren olayini bende sordum ama suanki durumda riskli buldu burdaki dr.um ortlik sakinlesince hala gecmezse bakilabilir dedi,git gel yani yapacak bişey yok binkez pişmanım o kadarini soyleyeyim

İki ayi gecti şu gun itibariyle,hala hastaneye gidiyorum maalesef sıvı aldirmaya geçmedi,gececek gibide durmuyor
canım benim hala bizim akrabamız da sıvı aldırıyor o da 1 ayı geçti doktor tekrar ameliyat edelim demiş ama ne yapacaklar operasyonda bilmiyorum çok çok geçmiş olsun çok acil şifalar dilerim inşallah

canım benim hala bizim akrabamız da sıvı aldırıyor o da 1 ayı geçti doktor tekrar ameliyat edelim demiş ama ne yapacaklar operasyonda bilmiyorum çok çok geçmiş olsun çok acil şifalar dilerim inşallah
Bu sıralar zaten ameliyat olmak riskli birde neyin ameliyati daha diktikleri yerlerin ic dikişi erimedi bu dr.lara acayip sinir oluyorum bazen, nasılsa aci çeken kendi bedenleri degil!!! Olasi bütün oalsiliklari değerlendirip ona göre bir yol haritasi belirlemelwri gerekiyor,burda gittiğim genel cerrah diyorki sirf fazladan hasta alabilmek adina maalesef plastik cerrahlar hastalari biran önce eve göndermenin derdinde oysaki o drenler en az 5,6 gun hastada kalmali,enfeksiyon kaparsiniz diye birsey yok bu onlarin uydurdugu bir safsata, şimdi siz geckiyorsunuz her iki uc gunde bir git gel 140 km yol gidip geliyirsunuz üstelik böylesine riskli bir dönemde! Size naçizane tavsiyem egerki ameliyat olacaksaniz,kesinlikle direnelerden sıvı gelimi net olarak bitmeden çektirmeyin drenlerinizi!!! Bunu yıllardır genel cereahlik yapmış özel hastane dr.u söylüyor düşünün, kesinlikle enfeksiyon olmazsiniz sizi bu sekilde korkutmasinlar diye...sevgiler

Allah bir an önce rahata kavuştursun canım

Allah bir an önce rahata kavuştursun canım
Çok teşekkür ederim, inşallah ama bu gidişle ikinci bir operasyon şart gibi duruyor derimin altindaki dikişler bile derimin yuzeyine igne gibi saplaniyor onca zaman nasıl erimez hala aklim almiyor, işin kötüsü uç vermedigi icin çekip cikartamiyorum da, öyle acılar içinde,hem sıvı,hem dikiş belasiyla uğraşıp duruyorum,buda benim şanssızlığım artik ne diyeyim

Benim bir hafta durmuştu. Hatta bir hafta diren minolur diyen olmuştu burdan ...haklıymış adam

Ayy banada atarmısınız öncesi sonrası varsa bende olucam çünkü çok korkuyorum
Açıkçası zor bir ameliyat 3 ay oldu.Ama hala istediğim gibi değil.1 aydık korse takmıyordum.Ama dün tekrar oldukça sıkı bir korse giymeye başladım tekrar .İnşallah istediğim sonuca ulaşırım .Herkes ulaşır.sevgiler

Beyzacım olan oldu Artık.Canını çok sıkma lütfen, geçecek elbet.cerrahi işlemlerde bazen böyle şeyler oluyor malesef.Sebebi de tam olarak açıklanamıyor.Ama sıvı birikmesi 25 cc ye kadar düşmüş .Az kalmış iyileşmesine gibi görünüyor.

Benim meme protezi de vardı.kombine idi .Her ikisinden de beklediğim sonucu alamadım.Özellikle meme protezi revizyon gerektirecek gibi .Şu salgın geçince doktoruma gidio görüşeceğim .Çok kötü değiller ama revizyon yapalım derse yaptırmam gibi geliyor.Sinirlerim kaldırmayabilir .6 -8 ay olsun bakalım sonuçlar nasıl olacak .Bazılarının çok kolay oldu dediğine inanası gelmiyor insanın ama bizden çok daha kolay olanlar da vardır elbet.Yaşayacağımız varmış canım.

Maalesef o şanssız tayfadaniz saniyorum benimde öyle korseyi hsla takıyorum, çünkü görüntü olarak da korseyi çıkardığımda yamru yumru bir görüntü olusuyor,izellikle gobek deliğinin üstünde kalan bölge şişiyor kocaman bir gobek çıkıyor ortaya, nasıl yirticaz bu durumdan bilmiyorum,verdigim onca parayami üzüleyim, yaşadığım onca olumsuzluguma mi,yoksa istedigim gibi bir sonuca bile kavusamadigimami bilemedim

6. Ayı bir görelim bakalım nasıl olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…