Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Yok onlar tamamen show, oyle de degil ama cok da abartilacak bir sey degil, zaten sırtüstü yatiyorsunuz onlar da uslu uslu iki tarafinizda yerde duruyor cok zahmetli degil, one egik yurumek biraz bel sırt agrisi yapiyor.

İnşaallah Panik atak bende de var maalesef bir de başak burcu olunca hayat kabusa dönebiliyor Aslında herşey beyinde bitiyor zaten ben de çok büyütmüyorum ameliyat olayını çünkü bir başlarsam endişelenmeye artarak devam etcek o yüzden olabildiğince baskılıyorum duygularımı..Ben hemen ilaca başlym ozaman bitki çaylarıyla idare ediyorum şuan ama ameliyatın ertelenmesini göze alamam artık.

Direnler çıkarken acıyor yazmış üyeler ama ben hissetmedim bile .direnlerle hareket ise serum poşetiyle nasılsa öyle .

Allah sifanizi versin.

Anesteziyi atma suresi ve duruma adapte olma surecini de hesaba katarsak ancak yarin yazabilir sanirim
Tamda tahmin ettiginiz gibi oldu, çok şükür oldu da bitti!!! Şu an tek sıkıntım ayaga kalkabilmek tansiyonum düştü ilk denememde,ama daha iyiyim ağrılarım ilacla kontrol altında tutuluyor hissetmiyorum, şimdilik bu kadar,sadece haber vermek için girdim,merakla beklediğinizi biliyorum,kendimi daha iyi hissedersem gelir yazarım, tüm iyi dileklerini gönderen,dua eden arkadaşlarıma ve siz manevi ablam sonsuz teşekkürler

Cok gecmis olsun gozunuz aydin atlattiniz cok sukur insallah biran once toparlanip ayaga kalkarsiniz rabbim sifa versin

Geçmiş olsun Canım. Şükür bitti

Canim cok sevindim iyi olmaniza, daha da iyi olacaksiniz insaallah... tansiyon dusuklugu olur, ayaga kalkinca yere degil tam karsiya bakin lutfen... bu sayfadaki konuda yazan herkes inaniyorum ki bi an once iyilesip aramiza katilmanizi bekliyor... tekrar gecmis olsun, su mubarek gun ve saatte, sâlâ okunurken iyilik, saglik, guzellik duam olsun size ve diger ameliyat olacak kardeslerimiz icin

Drenin icerdeki pozisyonu etkiliyor maalesef, sadece sag gogsumdeki cikartilirken bi hayli acimisti ama cok fazla operasyon gecirmis, aciya celiklenmis biri olarak dayanilmayacak bir sey degildi, kimse endise etmesin, bazıları da hic hissetmiyor.

Hadi geçmiş olsun .Bitti gitti inşallah

Şu saat itibariyle ikinci kez yürüdüm, süreç tamda burda anlatıldığı gibi ilerliyor,egik yurumek,ve o bel ağrısı....onun dışında agrim oldukça agri kesici yapmalarini rica ediyorum,sagolsunlar hemşireler cok ilgili,benim ameliyatim,6,5 saat sürdü, göz kapağı da vardi karin germenin dışında,bu arada iyiki üçüncü op birlikte yaptirmamisim,zira karin her ayaga kalkmak istedigimde kasiliyor ve acıyor birde isin içinde meme olsaydi kollarımdan kuvvet almadan nasıl yapardım bilemiyorum,bu arada benim istegim üzerine pazartesi ye kadar kalicam hastanede,zira bu halde yola gitmen mümkün degil dedi dr.um. şimdilik bu kadar,aklima geldikçe yazarim yine

Beyza hanımcığım Rabbimden acil şifalar diliyorum İnşallah bir an önce düzelirsin benim de sayılı günler kaldı ameliyatım ama benimki de sadece karın germe fazla kalacağınızı yazmışsınız acaba devlet hastanesi mi orası nerede ameliyat oldunuz merak ettiğimden meraklı cevaplarınızı bekliyorum

Isabetli olmus kalma karariniz, nolur nolmaz keske biraz daha kalabilme imkaniniz olsaymis sehirde... meme diklestirme olsaydi sorun olmazdi fakat protez kas altina yerlestirildigi icin cok fazla agri yaptigi soyleniyor, caniniza ot tikayabilirdi tabiri caizse... ileride ihtiyac hisserderseniz dusunursunuz nasilsa, hic gerek yok toplu sekilde olup eziyete donusturmeye... ne kadar cok tur atarsaniz o kadar cabuk iyilesirsiniz ona gore... barsak hareketiniz geri gelir, dren acisindan iceride kalmis atiklari atar vucut... lutfen bol bol yuruyun. Tekrar cok gecmis olsun. Sevgiler ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…