- 10 Şubat 2020
- 391
- 177
- 49
Hicbir hastane rica ile gun uzatmaz, doktorun insiyatifi o karari aldirir. Devlet bilakis uzun yatirir, iyilesmeyi gormek ister ama ozel maalesef ucretini doktor odedigi icin komplikasyon olusmadigi surece erken cikarmaya meyyaldir, fakat beni besinci gun cikartti ateslendigim icin, zaturreye donusseydi mazaallah daha da uzun kalacaktim ki olmadi sukur. Karin germe nerede olursa olsun zor ve uzun bir ameliyattir, genel anestezi altinda yapilir. Sondayi da sizi uyutmadan veya uyuttuktan sonra takarlar, bu hastane, hekim ve ekip olarak degiskendir. Fatma hanim cok kafaniza taktiginizi dusunuyorum butun bunlari, artik lutfen ameliyat stresinden uzak durun, relax olun. Bu sizin icin surecte cok onemli, stres hormonlarini devreye sokarsaniz bagisiklik sisteminiz bundan etkilenir iyilesme gecikir. Lutfen sayfadan uzaklasip bir sure baska guzel şeylerin hayalini kurun. Mesela op sonrasi cok guzel giysiler giyeceksiniz, acin alisveris sayfalarini gezinin, dikkatinizi ameliyattan bir sureligine cekin. SevgilerArkadaşlar bu ameliyatı olanlar cevaplarsa memnun olurum devlet hastanesinde yatınca bir gün kalırsınız dediler bana acaba rica etsem daha fazla kalabilir miyiz böyle bir imkan olur mu sizin bilginiz var mı Bir de sonda ameliyat öncesi mi takılıyor genel anestezi ile mi yapılıyor devlet hastanelerinde
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinHicbir hastane rica ile gun uzatmaz, doktorun insiyatifi o karari aldirir. Devlet bilakis uzun yatirir, iyilesmeyi gormek ister ama ozel maalesef ucretini doktor odedigi icin komplikasyon olusmadigi surece erken cikarmaya meyyaldir, fakat beni besinci gun cikartti ateslendigim icin, zaturreye donusseydi mazaallah daha da uzun kalacaktim ki olmadi sukur. Karin germe nerede olursa olsun zor ve uzun bir ameliyattir, genel anestezi altinda yapilir. Sondayi da sizi uyutmadan veya uyuttuktan sonra takarlar, bu hastane, hekim ve ekip olarak degiskendir.
Rica ederim.Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
aslında 3 kere sezeryan oldum bu aşamaları biliyorum sonunda bana genelde doğum öncesinde ameliyata girmeden önce sezeryan olmuştum o zaman takılmıştı çok acıtmadı halde işte kafaya takıyorum çok haklısınızHicbir hastane rica ile gun uzatmaz, doktorun insiyatifi o karari aldirir. Devlet bilakis uzun yatirir, iyilesmeyi gormek ister ama ozel maalesef ucretini doktor odedigi icin komplikasyon olusmadigi surece erken cikarmaya meyyaldir, fakat beni besinci gun cikartti ateslendigim icin, zaturreye donusseydi mazaallah daha da uzun kalacaktim ki olmadi sukur. Karin germe nerede olursa olsun zor ve uzun bir ameliyattir, genel anestezi altinda yapilir. Sondayi da sizi uyutmadan veya uyuttuktan sonra takarlar, bu hastane, hekim ve ekip olarak degiskendir. Fatma hanim cok kafaniza taktiginizi dusunuyorum butun bunlari, artik lutfen ameliyat stresinden uzak durun, relax olun. Bu sizin icin surecte cok onemli, stres hormonlarini devreye sokarsaniz bagisiklik sisteminiz bundan etkilenir iyilesme gecikir. Lutfen sayfadan uzaklasip bir sure baska guzel şeylerin hayalini kurun. Mesela op sonrasi cok guzel giysiler giyeceksiniz, acin alisveris sayfalarini gezinin, dikkatinizi ameliyattan bir sureligine cekin. Sevgiler❤
Evet acitmiyor sonda takilirken... sezaryende rahim de kesildigi icin agrisi farkli kesinin, bu farkli... inanin egik yururken olusan sirt ve bel agrisindan baska hissedeceginiz bir sey yok, takmayin bu kadar.aslında 3 kere sezeryan oldum bu aşamaları biliyorum sonunda bana genelde doğum öncesinde ameliyata girmeden önce sezeryan olmuştum o zaman takılmıştı çok acıtmadı halde işte kafaya takıyorum çok haklısınız
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,fazla kalmak benim tercihimdi zira başka bir şehirden geldim Ankara'ya , kalicak yerim yok ve hastane ortamı daha guvende hissettiriyor, özel hatanede oldum ameliyatimi,benimde karin germe ve göz kapağı estetiği oldu, bahsetmiştim bir onceki mesajımda meme protezinden vazgectik,yanimda refakatçi ilk gun ve dün vardı bugün yanlizim ama zaten hemşireler sagolsunlar surekli kontrol halindeler... başka sormak istediğiniz bir şey varsa seve seve paylaşırımBeyza hanımcığım Rabbimden acil şifalar diliyorum İnşallah bir an önce düzelirsin benim de sayılı günler kaldı ameliyatım ama benimki de sadece karın germe fazla kalacağınızı yazmışsınız acaba devlet hastanesi mi orası nerede ameliyat oldunuz merak ettiğimden meraklı cevaplarınızı bekliyorum
Sevgili Beyza, sakalim olmadigi icin inandiramiyorum kimseye, ancak yasayip goreceklerBu arada merakla bekleyen diğer arkadaşlarıma da iyi dilekleri için teşekkür ediyorum, bugün biraz daha iyiyim,sevgili manevi ablam Mona' nin da dedigi gibi stres bedeninizi büyük ölçüde etkiliyor, mümkün mertebe sakin kalmaya çalışın,zor bir süreç ama agri kesicilerle herşeyi kontrol altinda tutuyorlar,sadece yürümek o aşamada sizi biraz zorlayacaktır oda eğik yurumek zorunda kaldigimiz için,bu arada sezaryandan cok daha kolay atlatmasi emin olun, Allah tum ameliyat olacak arkadaşlara kolaylik versin,biran once sizlerde istediğiniz vücuda kavuşmaniz dileğiyle
Bende devlet hastanesinde olmayi dusunuyorum doktorumla konustugumda 2gece kalirsin istersen 3gunde kalabilirsin demisti bana amaArkadaşlar bu ameliyatı olanlar cevaplarsa memnun olurum devlet hastanesinde yatınca bir gün kalırsınız dediler bana acaba rica etsem daha fazla kalabilir miyiz böyle bir imkan olur mu sizin bilginiz var mı Bir de sonda ameliyat öncesi mi takılıyor genel anestezi ile mi yapılıyor devlet hastanelerinde
çok geçmiş olsun çok sevindim iyi olduğunuza doktorumuz kimdi ben de Ankara'da oturuyorum buradaki çoğu doktor tanıyorumÖncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,fazla kalmak benim tercihimdi zira başka bir şehirden geldim Ankara'ya , kalicak yerim yok ve hastane ortamı daha guvende hissettiriyor, özel hatanede oldum ameliyatimi,benimde karin germe ve göz kapağı estetiği oldu, bahsetmiştim bir onceki mesajımda meme protezinden vazgectik,yanimda refakatçi ilk gun ve dün vardı bugün yanlizim ama zaten hemşireler sagolsunlar surekli kontrol halindeler... başka sormak istediğiniz bir şey varsa seve seve paylaşırım
Bu kadar moral verici güzel şeyler yazıyorsunuz hiç inanmaz mıyız sevgilim onaSevgili Beyza, sakalim olmadigi icin inandiramiyorum kimseye, ancak yasayip goreceklerisin latifesi elbette o, sizin iyi olmaniza da cok sevindim saglikla atlatin insaallah sureci ❤
Ankara'da oturuyor olsaydim karsi kanepeyi de size hazirlardim bir sure daha kalip iyilesip oyle donun diye ama iste İstanbul'dayim maalesefÖncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,fazla kalmak benim tercihimdi zira başka bir şehirden geldim Ankara'ya , kalicak yerim yok ve hastane ortamı daha guvende hissettiriyor, özel hatanede oldum ameliyatimi,benimde karin germe ve göz kapağı estetiği oldu, bahsetmiştim bir onceki mesajımda meme protezinden vazgectik,yanimda refakatçi ilk gun ve dün vardı bugün yanlizim ama zaten hemşireler sagolsunlar surekli kontrol halindeler... başka sormak istediğiniz bir şey varsa seve seve paylaşırım
Espri olsun diye yazdim oyle Sevgili Fatma, gulelim istedimBu kadar moral verici güzel şeyler yazıyorsunuz hiç inanmaz mıyız sevgilim ona
Merhaba devlette bu operasyonları ne kadara yapıyorlarBende devlet hastanesinde olmayi dusunuyorum doktorumla konustugumda 2gece kalirsin istersen 3gunde kalabilirsin demisti bana ama
benimki sadece karın germe 3500 dediler ama çok ucuz diyor herkes zamlanacak diye de korkuyorumMerhaba devlette bu operasyonları ne kadara yapıyorlar
18.000 dediler karin germe ve meme kucultmeMerhaba devlette bu operasyonları ne kadara yapıyorlar
Size baya iyi fiyat vermisler bende devletle anlastim ama baya fark varbenimki sadece karın germe 3500 dediler ama çok ucuz diyor herkes zamlanacak diye de korkuyorum
size başka işlemde yapacaklardır belki bir de benim karnım çok küçük tam karın germe ancak göbeğim küçük büyük değil Gazi Hastanesi'nde fiyat var fix göğüs ameliyatları estetikleri daha doğrusu 1500 karın germe 3500 burun 1500 bu şekilde devam ediyorSize baya iyi fiyat vermisler bende devletle anlastim ama baya fark var
Çok fazla18.000 dediler karin germe ve meme kucultme