Bulundugumuz yerde hepimiz neredeyse esit sartlarda opere edilmis/edilecek kisileriz, meslek yaristirmiyoruz, liyâkat sahibi bireyler olarak ergen tavirlardan uzak, mesleğimizi oyle ya da boyle icra edelim yeter... 'Bence'lerimin ayagi yere iyi basar merak buyurmayin, işe erken baslamanizin sikintilarini elbette bize yansitabilirsiniz ne de olsa haldaş olarak hem halden anlarız hem de sizin kadar meslekî acidan duyarli degiliz ya, pasalar gibi yattik dinleniyoruz nasilsaAjiteaffederseniz hic tanımadigim kişilere ajite yapayim? Siz kimsiniz ki medet umayım? Asla böyle bir niyetim yok,siz calisyorsunuz ben çalışyorum diye birşey aklımdan bile geçmedi geçmez... neyse şükür ki psikolog olarak "bence" diye baslayan cumleler kurmaya baslamışsınız ... Konu kapanmıştır dediyseniz yapacak birsey yok . Mecbur patron sizsiniz. Biz uymaliyiz... geçmiş olsun hepimize. Elhamdülillah kendi doktorumdan da , su ana kadar durumumdan memnumum, okuduklarıma istinaden bu kaniya vardım hepsi bu
Hayır, henüz olmadım,saat 3 te Allah kismet ederse ameliyatim, sabırsızlıkla bekliyorum,duygusuzum şuan,aklima getirmemeye çalışıyorum ki stres olmayayim, inşallah saatler sonra, oldum bitti çok şükür iyiyim diyebilmeyi umud ediyorum, dualarınızı bekliyorum,sevgilerSiz ameliyatını da oldunuz mu Beyza hanım olacağınızı söylüyorsunuz geçmiş yorumlara baktım da
Ayy nasıl mutlu ettiniz beni, çok teşekkür ederim,burdaki desteginizi,uzaktan hissettirdiğiniz şevkatinize minnettarimSevgili Beyza1717;
dualarim sizinle... bugun bir degisiklik olmadiysa opere edilecektiniz, Rabbim kolay kilsin ve sonuc yuzunuzu guldursun❤
çok çabuk geçip biter ve kurtulursunuz İnşallah lütfen mutlu girin ve ameliyattan mutlu uyanın ve kendinizi doktorlarına emanet edin korkmayın endişe etmeyin her şey çok güzel olacakHayır, henüz olmadım,saat 3 te Allah kismet ederse ameliyatim, sabırsızlıkla bekliyorum,duygusuzum şuan,aklima getirmemeye çalışıyorum ki stres olmayayim, inşallah saatler sonra, oldum bitti çok şükür iyiyim diyebilmeyi umud ediyorum, dualarınızı bekliyorum,sevgiler❤
Siz cok olumlu birisiniz ben inaniyorum ki hicbir aksilik cikmayacak. Sabah ozellikle adiniza dualar ettim, hayirli haberlerinizi bekliyorum... zaten sonrasinda uyeligimi donduracagim... sevgilerAyy nasıl mutlu ettiniz beni, çok teşekkür ederim,burdaki desteginizi,uzaktan hissettirdiğiniz şevkatinize minnettarimdilerim akşam ameliyattan çıktığımda,oldu bitti çok şükür iyiyim diyebilmeyi umud ederek simdilik size veda ediyorum
Siz cok olumlu birisiniz ben inaniyorum ki hicbir aksilik cikmayacak. Sabah ozellikle adiniza dualar ettim, hayirli haberlerinizi bekliyorum... zaten sonrasinda uyeligimi donduracagim... sevgiler
Ameliyattan çıkınca yazar mısınız merak ediyorum siziçok çabuk geçip biter ve kurtulursunuz İnşallah lütfen mutlu girin ve ameliyattan mutlu uyanın ve kendinizi doktorlarına emanet edin korkmayın endişe etmeyin her şey çok güzel olacak
Anesteziyi atma suresi ve duruma adapte olma surecini de hesaba katarsak ancak yarin yazabilir sanirimAmeliyattan çıkınca yazar mısınız merak ediyorum sizi
Hastanede Liposuction olmadığı için fiyat daha uygun neredeyse yarısı diyeblirm görevli bayana 2-3 sefer baktırmıştım yanlışlık mı var diyene kadar ücret vereceksiniz bana 3 bin 500 lira denildi Gazi Hastanesi'nde sadece karın germe ama yan taraflara da liposuction gerekebilir dedi ben de en çok trenden korkuyorum evet ameliyatına çok var ancak öyle aldırmak için uğraşıyorum Şubat sonuna gibi
Drenlerden ben de korkuyorum daha doğrusu onlarla dolaşabilmeyi uyuyabilmeyi becerebilmek zor olur gibi geliyor pozitif düşünelim iyi olcak inşallahne kadar ücret vereceksiniz bana 3 bin 500 lira denildi Gazi Hastanesi'nde sadece karın germe ama yan taraflara da liposuction gerekebilir dedi ben de en çok trenden korkuyorum evet ameliyatına çok var ancak öyle aldırmak için uğraşıyorum Şubat sonuna gibi
Zor degil, sadece aliskin degiliz can sıkıcı... uyumak degil de yurumek ama onlarla bir kac gun yasamayi ogreniyorsunuzDrenlerden ben de korkuyorum daha doğrusu onlarla dolaşabilmeyi uyuyabilmeyi becerebilmek zor olur gibi geliyor pozitif düşünelim iyi olcak inşallah
Haklısınız, son 2 yıldır bedenen ve ruhen inzivaya çekilmek için fırsat kolluyordum ama çocuklarla ne mümkün bu ameliyat ne kadar zor da olsa dinlenmek için bir fırsat olabilir yani 3 değil 6 hafta da yatarım sıkıntı yok benim için diğer ev halkı düşünsünBen de öyle düşünmüştüm ama değil. Kesi çok büyük , flap yani kaldırılıp gerilen doku da çok geniş . Bir de karındaki flapin beslenmesi perfüzyondan yani hücresel düzeyde bir beslenme .iyileşme yavaş o yüzden . Ayrıca bu ameliyatta çoğu hastada kan transfüzyonu yapılıyor.yani kan kaybını da hafife almamak lazım çünkü genel metabolizmayı etkiler.Sabırla yatıcaz arkadaşlar başka yolu yok .Bence ortalama 3 haftalık bir istirahati hak eden bir operasyon.
Artik basima bir felaket gelmeden onun yasini onceden tutmuyorum. Bu kaygili tarafimizi besler, izin vermeyelim. Ameliyattan bir hafta once aldigim bu kararla girdim operasyona, agriysa agri o da vaktinde mudahale gormesi gereken bir sey onceden ah tuh demenin anlami yok... hic agrim da olmadi sukur, sadece viral bir nedenle ateslenmem beni yordu biraz ama onu da atlattik sukur. Hicbir sorun yasamadan olup kurtulun insaallah
Açıkcası instagramda tummy tuck sayfalarında drenli arkadaşların mutlu pozlarını görünce çok da kötü değil sanırım diyorumZor degil, sadece aliskin degiliz can sıkıcı... uyumak degil de yurumek ama onlarla bir kac gun yasamayi ogreniyorsunuz
İlk cümlenizi çok sevdim bunu biryere yazdımSizin adınıza sevindim darısı benim ve diğer arkadaşların başına Şuan biraz geniz akıntım var inşallah ameliyata kadar atlatıcam iyi dilekleriniz için teşekkürler