Hicbir hastane rica ile gun uzatmaz, doktorun insiyatifi o karari aldirir. Devlet bilakis uzun yatirir, iyilesmeyi gormek ister ama ozel maalesef ucretini doktor odedigi icin komplikasyon olusmadigi surece erken cikarmaya meyyaldir, fakat beni besinci gun cikartti ateslendigim icin, zaturreye donusseydi mazaallah daha da uzun kalacaktim ki olmadi sukur. Karin germe nerede olursa olsun zor ve uzun bir ameliyattir, genel anestezi altinda yapilir. Sondayi da sizi uyutmadan veya uyuttuktan sonra takarlar, bu hastane, hekim ve ekip olarak degiskendir. Fatma hanim cok kafaniza taktiginizi dusunuyorum butun bunlari, artik lutfen ameliyat stresinden uzak durun, relax olun. Bu sizin icin surecte cok onemli, stres hormonlarini devreye sokarsaniz bagisiklik sisteminiz bundan etkilenir iyilesme gecikir. Lutfen sayfadan uzaklasip bir sure baska guzel şeylerin hayalini kurun. Mesela op sonrasi cok guzel giysiler giyeceksiniz, acin alisveris sayfalarini gezinin, dikkatinizi ameliyattan bir sureligine cekin. Sevgiler
❤